D
DartWader
Гостин
Добив меил конечно 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ми стигна мејл, викендов ќе одам да си ја подигнам...
Уште не ми е сигурно дали ќе одам, па ако сака некој нека ми каже, ако не отидам ќе му ја дадам..![]()
Ja ќе сум од Чаир...Многу лошо што ќе биде бесплатен влез. Нема да дојдат вистинските луѓе кои се лјубители на соодветните типови музика. Ќе има се и сешто и 95% ќе биде чаир, шутка и топана![]()
На мојот мејл пишуваше дека може да се подигне до петок 17:00.
Немој да испадне да ти пропадне картата само затоа што не е подигната на време. Јас планирам сега да излезам од работа за да си ја земам мојата карта.
И мене ми стигна мејл, викендов ќе одам да си ја подигнам...
Уште не ми е сигурно дали ќе одам, па ако сака некој нека ми каже, ако не отидам ќе му ја дадам..![]()
Што има везе кои идат, фино лепо си идеш со друштво и не те занима никој, ја лично идам да се журкам и добар помин со друштво па и мајмуни внатре ако сакаат нека стават :pos2:Многу лошо што ќе биде бесплатен влез. Нема да дојдат вистинските луѓе кои се лјубители на соодветните типови музика. Ќе има се и сешто и 95% ќе биде чаир, шутка и топана![]()
Продолжено е до понеделник за тие што деновиве добија/ќе добијат мејл..На мојот мејл пишуваше дека може да се подигне до петок 17:00.
Немој да испадне да ти пропадне картата само затоа што не е подигната на време. Јас планирам сега да излезам од работа за да си ја земам мојата карта.
А ако не земеш гратис, колку е цената?
Инаку, ми стигна меил)