New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми стигна мејл, викендов ќе одам да си ја подигнам...:)
Уште не ми е сигурно дали ќе одам, па ако сака некој нека ми каже, ако не отидам ќе му ја дадам..:)

Уште не ми е сигурно дали ќе одам, па ако сака некој нека ми каже, ако не отидам ќе му ја дадам..:)

На мојот мејл пишуваше дека може да се подигне до петок 17:00.

Немој да испадне да ти пропадне картата само затоа што не е подигната на време. Јас планирам сега да излезам од работа за да си ја земам мојата карта.

Многу лошо што ќе биде бесплатен влез. Нема да дојдат вистинските луѓе кои се лјубители на соодветните типови музика. Ќе има се и сешто и 95% ќе биде чаир, шутка и топана :tapp:

Многу лошо што ќе биде бесплатен влез. Нема да дојдат вистинските луѓе кои се лјубители на соодветните типови музика. Ќе има се и сешто и 95% ќе биде чаир, шутка и топана :tapp:
Ja ќе сум од Чаир...

Па нема да биде баш бесплатен. Ако одиш преку One треба да поарчиш пари таму за да добиеш карта. Ова со мејлинг листите е добра идеја, на некој начин сите оние фанови на ДД ќе добијат новогодишно поклонче во вид на журка.

Добро бе, таму нема да влага секој што ќе помине и ќе му прдне да влезе. Пак ќе се покажуваат карти.

п.с. преска ја земав ја картата. :)

Немој да испадне да ти пропадне картата само затоа што не е подигната на време. Јас планирам сега да излезам од работа за да си ја земам мојата карта.

Мене во мејлот ми пишуваше дека можам да ја земам до понеделник, во некој бутик во гтц, од толку до толку саат..:/

другар ако не одиш може да ми ја дадеш за еден другар ми треба. :smir: фала однапред.

Што има везе кои идат, фино лепо си идеш со друштво и не те занима никој, ја лично идам да се журкам и добар помин со друштво па и мајмуни внатре ако сакаат нека стават :pos2:

Продолжено е до понеделник за тие што деновиве добија/ќе добијат мејл..

Картите најкасно до 28 Декември во бутик Zoom на приземје ГТЦ од 09:00-17:00 h да се подигнат.Така пишуваше на мејлот.
Е сеа ќе има непожелни фаци али у последно време на секоја журка од таков тип се појавуваат такви фаци, МААААА НЕ ГИ ПРИМЕТУВАМ БРЕЕЕЕЕЕ!!!

Може ли да ми ја дадете страната на која што треба да пратам меил? И што треба како треба да се прати? :(

Зарем билетиве ќе се подигаат само од Скопје во некојси бутик ZOOM? Значи да идеш до 28ми да го подигнеш билетот па да си се вратиш назад во родната грутка и пак да се враќаш Ск на НГ. Ах бедови!

А ако не земеш гратис, колку е цената?

Инаку, ми стигна меил :))

А ако не земеш гратис, колку е цената?

Инаку, ми стигна меил :))

Оние кои не стигнале да пишат мејл и слично. Направете им над 500 ден промет на Уан и ќе добиете карти.

Денес плаќав сметки и се помуабетив со девојчицата таму. Видов туце карти и се распрашав за можните начини за добивање.
Дури и пост пејд договор ако продолжиш, не добиваш карта, освен ако со договорот не земеш нов телефон чија цена надминува 500.

Пост од Тончи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom