New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што е работава? Денес бев у ONE на рекорд, и му викам на тој: "Дечко карти за на саем да не имате?", и ми вика: "Дечко јас за тоа - ПОЈМА немам. Ништо не сме известени. И вчери ми бараа, ама ништо не знаеме". Што е работава може да каже некој? Нели требаше од вчера да има гратиси во ONE?

OK, znaci pak ke povtoram, i na facebook i sekade kazavme, nasheto delenje na gratisi nema vrska so ONE. Nas gratisite ne ni se delat vo ONE, nas gratisite ni se delat na druga lokacija. Tie sto ispratile mail na mailot koj go dadovme, ke dobijat povraten mail sto kako i kade. ONE ke se pojavat naknadno sto kako za gratisite od nivnite prodavnici.
Nikoj nikade ne spomnal deka gratisi ke ima vo ONE (bar tie sto se isprakjaat na nashiot mail).

ONE Ви подарува влезници за големиот новогодишен хепенинг во Метрополис арената i XALA 2!

Искористете една од следните можности и бидете дел од најдобрата новогодишна журка. Добијте 2 бесплатни влезници на еден од следните начини:

* со купен производ или дополнет при-пејд кредит во вредност над 500 денари во продажната мрежа на ONE и ONE то ONE
* со секое обновување на постоечкиот или склучување нов пост-пејд договор за една од услугите на ONE

-vleznicite se dostapni vo site saloni na ONE

-prezemeno od Event-ot

Po se izgleda, bezpari nema da e, kje mora da se dade nad 500 denara.. za gratis...

На страната од One на фејсбук секој ден има наградно прашање, првите 20 шо ке одговорат точно добиваат влезници, секој ден...

Леле и јас пратив меил а уште ми нема стигнато. Па ајде веќе :pipi:

Мене ми стигна меил :хура:

Утре одам да го земам.
Идентификација: слободна за автобус :)

Ни мене ми нема стигнато меил сеуште :( До кога треба да заврши праќањето на меилови ?

Дечки меилови се праќаат, значи тие шо пратиле последни нив прво ќе им стигне, како шо им стигнал меил у сандаче нели последниот стигнат е прв у сандаче и така им враќаат. И за сите нив идентификациски код да се пише треба, не е лесно да се пратат над 2000+ меила.
Ја пратив меѓу првите и уште не ми стигнал повратен, дур стигнат до мене ехее ќе се изначекам. :pos:

За тие што не напишале име и презиме ке има повратен маил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom