New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
И мене ми стигна мејл, викендов ќе одам да си ја подигнам...:)
Уште не ми е сигурно дали ќе одам, па ако сака некој нека ми каже, ако не отидам ќе му ја дадам..:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.973
Уште не ми е сигурно дали ќе одам, па ако сака некој нека ми каже, ако не отидам ќе му ја дадам..:)
На мојот мејл пишуваше дека може да се подигне до петок 17:00.

Немој да испадне да ти пропадне картата само затоа што не е подигната на време. Јас планирам сега да излезам од работа за да си ја земам мојата карта.

Член од
24 декември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Многу лошо што ќе биде бесплатен влез. Нема да дојдат вистинските луѓе кои се лјубители на соодветните типови музика. Ќе има се и сешто и 95% ќе биде чаир, шутка и топана :tapp:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Многу лошо што ќе биде бесплатен влез. Нема да дојдат вистинските луѓе кои се лјубители на соодветните типови музика. Ќе има се и сешто и 95% ќе биде чаир, шутка и топана :tapp:
Ja ќе сум од Чаир...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.973
Па нема да биде баш бесплатен. Ако одиш преку One треба да поарчиш пари таму за да добиеш карта. Ова со мејлинг листите е добра идеја, на некој начин сите оние фанови на ДД ќе добијат новогодишно поклонче во вид на журка.

П

Паган-др

Гостин
Добро бе, таму нема да влага секој што ќе помине и ќе му прдне да влезе. Пак ќе се покажуваат карти.

п.с. преска ја земав ја картата. :)

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033

Немој да испадне да ти пропадне картата само затоа што не е подигната на време. Јас планирам сега да излезам од работа за да си ја земам мојата карта.
Мене во мејлот ми пишуваше дека можам да ја земам до понеделник, во некој бутик во гтц, од толку до толку саат..:/

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
другар ако не одиш може да ми ја дадеш за еден другар ми треба. :smir: фала однапред.

Член од
22 март 2009
Мислења
117
Поени од реакции
12
Што има везе кои идат, фино лепо си идеш со друштво и не те занима никој, ја лично идам да се журкам и добар помин со друштво па и мајмуни внатре ако сакаат нека стават :pos2:

Продолжено е до понеделник за тие што деновиве добија/ќе добијат мејл..

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Картите најкасно до 28 Декември во бутик Zoom на приземје ГТЦ од 09:00-17:00 h да се подигнат.Така пишуваше на мејлот.
Е сеа ќе има непожелни фаци али у последно време на секоја журка од таков тип се појавуваат такви фаци, МААААА НЕ ГИ ПРИМЕТУВАМ БРЕЕЕЕЕЕ!!!

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Може ли да ми ја дадете страната на која што треба да пратам меил? И што треба како треба да се прати? :(

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Зарем билетиве ќе се подигаат само од Скопје во некојси бутик ZOOM? Значи да идеш до 28ми да го подигнеш билетот па да си се вратиш назад во родната грутка и пак да се враќаш Ск на НГ. Ах бедови!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
А ако не земеш гратис, колку е цената?

Инаку, ми стигна меил :))

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
А ако не земеш гратис, колку е цената?

Инаку, ми стигна меил :))
Оние кои не стигнале да пишат мејл и слично. Направете им над 500 ден промет на Уан и ќе добиете карти.

Денес плаќав сметки и се помуабетив со девојчицата таму. Видов туце карти и се распрашав за можните начини за добивање.
Дури и пост пејд договор ако продолжиш, не добиваш карта, освен ако со договорот не земеш нов телефон чија цена надминува 500.

Пост од Тончи.

Kajgana Shop

На врв Bottom