New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Оние кои не стигнале да пишат мејл и слично. Направете им над 500 ден промет на Уан и ќе добиете карти.

Денес плаќав сметки и се помуабетив со девојчицата таму. Видов туце карти и се распрашав за можните начини за добивање.
Дури и пост пејд договор ако продолжиш, не добиваш карта, освен ако со договорот не земеш нов телефон чија цена надминува 500.

И друга варијанта одговарајќи на прашањата шо се објавуваат секој ден на ѕидот на фан пејџот на One на Facebook се до 31-ви декември.

Пак да пишеме мејл таму. Оти јас одамна имам пратено, сите околу мене добија повратен, само јас не:D

Не се секирај Ецке ќе добиеш повратен. И јас пратив меѓу првите и уште не сум добил бидејќи нели штотуку стигнатите нови маилови се на врвот на листата во inbox, значи ние што сме пратиле одма нашите маилови се меѓу последните и кај да е ќе ни пратат повратен.

Уште некои 200 маилови останале да се допратат.

ај си дед пипол ако не добијам гратис :violent1:

Вака...Јас пратив маил неделата, а ми рекоја дека не треба на тој меил па пратив на еден друг понеделникот. Пошто немам фејсбук незнам шо се дешава, повратен маил уште немам добиено, официјално паничам...а и немам план Б. :nesum: до кога беше крајниот рок на праќање меилови? на кој меил точно требаше? а во ONE треба да надополнам 500 денари или да го продолжам договорот :tapp: Help!

Вака...Јас пратив маил неделата, а ми рекоја дека не треба на тој меил па пратив на еден друг понеделникот. Пошто немам фејсбук незнам шо се дешава, повратен маил уште немам добиено, официјално паничам...а и немам план Б. :nesum: до кога беше крајниот рок на праќање меилови? на кој меил точно требаше? а во ONE треба да надополнам 500 денари или да го продолжам договорот :tapp: Help!

Тие што пратиле меилови до неделата ќе добијат повратен, од понеделник навака не важи. Сега незнам на кој маил ти си пратила за да добиеш карта. Доколку прати на urbandance2010@hotmail.com до неделата, ондак добиваш повратен.

Втора варијанта за карта е надополнуваш 500 денари сметка во One и добиваш 2 карти гратис. :)

Sent: Monday, December 14, 2009 7:08:25 PM
To: urbandance2010@hotmail.com

---

Нема уште... ајде ваљда не отишол мејлот у курац негде да се прати :))

Sent: Monday, December 14, 2009 7:08:25 PM
To: urbandance2010@hotmail.com

---

Нема уште... ајде ваљда не отишол мејлот у курац негде да се прати :))

Хахаха, саат време пред тебе сум пратил маил... :)

И уште чекам, ах меѓу првите сме, а последни ќе добиеме повратни. :) Не праќам више прв. :pos:

Хахаха, саат време пред тебе сум пратил маил... :)

И уште чекам, ах меѓу првите сме, а последни ќе добиеме повратни. :) Не праќам више прв. :pos:

хехех треба вип влезници за нас бе! како нај хц фанови! :pos2:

to
cleardot.gif
urbandance2010@hotmail.com
date
cleardot.gif
Mon, Dec 14, 2009 at 5:48 PM

:(

Kaде поточно се наоѓа тој бутиок у трговски?

На приземје кога идеш према плоштад од десна страна. Иначе овие у ОНЕ да си ги јадат ушите ако не ми дадат минимум 2 карти за продолжување на 3 договора. :nenene:

На urbandance2010 пратив после понеделникот...Е шо муабет е, ГРАТИС КАРТИ ама ако надополниш сметка од 500 денари! А јас сум на пост-пејд...таман сеа треба да го продолжам договорот,али џабе, веќе се заебавме цело друштво само другарка ми доби повратен меил.:icon_frow Некои велат дека и на врата можиш да си влезиш фино лепо без карти, ама тогаш зошто би биле фрките со картите... Нова Година сеа во Битола со Next Time на плоштад...јеј :tapp:

бојс анд грлс ке се видиме таму, финали добив маил :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom