NeoTV IPTV (Neotel) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
1.335
Добра е сликата на 43 инчен ТВ. Апликацијата работи одлично, е сега ако се паметни после тестниот период треба да остават некој канал ФТА, за лугето да се палат на апликацијата и да се претплатат ако им се допаѓа. Нема да им биде паметен потег ако ги исклучат сите канали затоа што за овој тестен период колку луѓе би ја виделе успешната работа на апликацијата ? Ние овде на форумов и уште некој.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Добра е сликата на 43 инчен ТВ. Апликацијата работи одлично, е сега ако се паметни после тестниот период треба да остават некој канал ФТА, за лугето да се палат на апликацијата и да се претплатат ако им се допаѓа. Нема да им биде паметен потег ако ги исклучат сите канали затоа што за овој тестен период колку луѓе би ја виделе успешната работа на апликацијата ? Ние овде на форумов и уште некој.
Мислам дека сите нови корисници имаат тест период, но дали од 7 или од 30 дена, не знам.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.049
Поени од реакции
4.552
izvini .... kako ja gledas na tv ? so sto ?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.010
Поени од реакции
23.239
Мислам дека сите нови корисници имаат тест период, но дали од 7 или од 30 дена, не знам.
Тест периодот е 30 дена.Инаку одлична апликација штета ќе е ако после тест периодот се плаќа..

Член од
8 јуни 2014
Мислења
724
Поени од реакции
173
Тест периодот е 30 дена.Инаку одлична апликација штета ќе е ако после тест периодот се плаќа..
pa ke se naplaka treba da sklucis dogovor za trio paket i ke imas na telefon kabelskata kade i da odis tablet i lap top[DOUBLEPOST=1456921608][/DOUBLEPOST] Screenshot_2016-03-02-13-25-07.png telmaHD na neotel dodeka maxtv seuste go nemaat

Последно уредено:

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Па логично е да се наплаќа, бидејќи за секој канал што тие го нудат, имаат платено дебело пари. NeoTV не ти е само обична апликација, туку кабелска/сателитка на твојот паметен уред (иначе конкретно е IPTV, но нема врска :D ).

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.010
Поени од реакции
23.239
Па логично е да се наплаќа, бидејќи за секој канал што тие го нудат, имаат платено дебело пари. NeoTV не ти е само обична апликација, туку кабелска/сателитка на твојот паметен уред (иначе конкретно е IPTV, но нема врска :D ).
Според мене подобро ќе е ако ти(како корисник)да си одбереш што да користиш,јас би ја одбрал само апликацијата за мобилен и неби ми пречело да плаќам за неа пример 100-150 денари на месец..

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Според мене подобро ќе е ако ти(како корисник)да си одбереш што да користиш,јас би ја одбрал само апликацијата за мобилен и неби ми пречело да плаќам за неа пример 100-150 денари на месец..
Се согласувам до некаде со тебе. Да, убаво би било да се има опција и ТВ услугата да ја нудат самостојно, а не во trio пакетите, односно да треба и нет и фиксна да им користиш.
Но мислам дека 150 денари за ТВ услуга нема никаде, минимум 600-700 денари би опнале цена. Е сега во таа цена би било убаво да биде вклучено и се` што е поврзано со ТВ услугата (зборам за тоа, не само на еден уред, туку на повеќе уреди).

Член од
8 јуни 2014
Мислења
724
Поени од реакции
173
zamilete decki gospodata od telekom mo kazaa da pocekam do denes ke mi dadele ponuda za da me zadrzele za niven korisnik denes mi se javuva agent za prodazba i mi vika gospodine samo za optika imame 6 meseci po 500 denari popust i mu vikam pa kaj mene seuste nema optika na poveke navrati baravme optika no ne odbegnuvavte epa za bakar nemame nikakva ponuda isto si e se i sega kazete kako sakaat da me zadrzat za niven korosnik? :) ocigledno ke odam na neotel vase mislenje

Член од
8 јуни 2014
Мислења
724
Поени од реакции
173
da ama vi kazav sto e rabotat utre ke odam povtorno da napravime dogovor bidejki prviot pat be stopiraa ne bil istecen dogovorot vidi pogore

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.113
Поени од реакции
1.396
da ama vi kazav sto e rabotat utre ke odam povtorno da napravime dogovor bidejki prviot pat be stopiraa ne bil istecen dogovorot vidi pogore
Телеком се безобразни и скапи... така да оди на Неотел нема што да згрешиш они се сериозна фирма која до сега не се експонираше. Сега е моментот. А каде одиш да го склучиш договорот?

Kajgana Shop

На врв Bottom