Neotel интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
7 јули 2008
Мислења
99
Поени од реакции
8
znaci se potapa i potapa se, kako pominue vremevo.

mesto da bidat podobri , oni :drk:

Член од
2 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
20
Некој да сподели искуство...како напредуваат ...стабилен ли е...сакам да го земам овој пакет WiMAX TWIN UNLIMITED со телефон и интернет...??А моментално сум на ONE со телефон и нет и супер е...а за префрлањево сакам затоа што за скоро иста цена ке имам неограничен интернет...незнам што да правам :S

Член од
7 јули 2008
Мислења
99
Поени од реакции
8
jas licno imav mnogu loso iskustvo so telefonot na toj paket(da ne ti kazuvam na dolgo i siroko sto kako), ednostavno ne zimaj telefon od niv.

isto taka ako igras igri on line i internet nemoj da zimas (pingot e mnogu los)

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Имам 2 години и интенет и телефон - никаков проблем низ зима нит лето, освен еднаш пред неколку месеци кога правеа надградби и за грешката си се корегираа во фактурата ...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Мене ми стигна сметка од Неотел за неплатен интернет, а јас никогаш не сум бил нивни корсиник, отсекогаш сум на T-Home.
Им пишав e-mail не враќаат.
Да не му се има и некому друг случено нешто вакво?

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Мене ми стигна сметка од Неотел за неплатен интернет, а јас никогаш не сум бил нивни корсиник, отсекогаш сум на T-Home.
Им пишав e-mail не враќаат.
Да не му се има и некому друг случено нешто вакво?
This is a first one.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
This is a first one.
Прво или второ... може да им продолжи трендот да праќаат такви „сметки“ и многумина да им го наполнат буџетот, да платат за нешто што никогаш не го користеле.
И да секако немаат одговор на „грешката“ или невкусната шега која ја прават, а да ги тужиш џабе е ќе потрошиш многу пари и нерви за да докажеш дека си во право.
Затоа во случајов се водам по една изрека ignore is bliss.

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Друже неможе да ти наплатат нешто за што немаш потпишано договор. Така да како што кажа или игнорирај или пак ако те интересира што е забуната контактирај ги по телефон, така сигурно ќе ги добиеш.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.110
Поени од реакции
1.396
Предмалку приметив на фејсбук профилот на Неотел дека воведуваат нова услуга со која нудат интернет преку усб ресивер.Еве ја објавата и линкови за повеќе информации

Информации
Опрема

Член од
24 април 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Некаде пред пола година пишев на овој форум на оваа тема. Тогаш беа лоши сега се уште полоши. Ако некој провајдер дава 100 Mbps и НЕОТЕЛ ќе даваат 100Mbps, иако нема никогаш да ги видиш брзините кои ти ги нудат !!!!!!
Интернетот им е толку лош што од 3 до 9 попладне не може ни да се сурфа. Еден ден бев изнервиран и на speedtest.net го мерев инетот на секои 15 мин. Резултатите беа од 0.25Mbps до 0,75Mbps за download. Им се јавив и ми викаат дека се е во ред. Демек они проверувале квалитет на конекција, бла,бла,бла .....:nesvest::nenene:. Изгледа ние сме :uvo:
Дали ви се верува дека со 5 Mb интернет кој го имам не можам да гледам видео на youtube.com без да сецка (и тоа на најнизок квалитет)
Туку ајде си најдоа овци за стрижење, барем немојте да си отварате нервози за џабе земете си инет од друг провајдер.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.943
Поени од реакции
4.443
druze ne znam sto tolku mnogu te maci ...dokolku nemas vidliv teren od baznata stanica do antenata tvoja sigurno ima problemi *** toa treba neotel dati go sredat .... inaku eve ti eden speed test ^^^

Attachments

Член од
24 април 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
D

dkonevski

Гостин
Нарачај си оптички пакет од неотел. Тогаш нема зима за тебе :))))))))))

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Ај да ве прашам дали некој има искуство со вимаксот во порта влае дали е стабилен пошто ми треба за работа, ми треба цел ден конекција .... во двоумица сум ако може некој да помогне :) фала унапред!

Kajgana Shop

На врв Bottom