НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
PG da ne go akna od zemja utakmicava LBJ? :) Inaku za Rajli ti nemas ni veze deka bil trener na Showtime pa posle na Ny taka da ne objasnuvaj

Што се направил Фелтон волкав бе :pos::pos::pos::pos::pos: Како трудна жена е гроб ли му не ебам.

Интересен дуел беше Адамс-Тристан
10/10 would watch again

hulksmash.gif

Со тој договорот кур шо ќе го трејдат

Ајзеа-Кајри најлош трејд во историјата на НБА

Ако стигнат до финале Леброн е автоматски GOAT

Што се случило бре у Кивленд? Ќе мора утре да гледам хајлајтс.

Статистикава што ја гледам на nba.com изгледа пострашно од Роко кога ќе грабне некоја маџарица млада.

PG da ne go akna od zemja utakmicava LBJ? :) Inaku za Rajli ti nemas ni veze deka bil trener na Showtime pa posle na Ny taka da ne objasnuvaj

Знам јас се за него туку чудно ми е после 2010 и минатата сезона како не го спомна за еден од најдобрите ГМ

Какво фијаско на ГСВ во 4/4 :pos::pos::pos: Ментална екипа мајке ми, трчаат контра 3 на 1, Кари ја води топката, Дурант сам му е лево овој на Клеј на тројка му ја вади, а Клеј иначе имаше одлична вечер денес со 0/200 000 шут. :LOL:

Џорџ Хил одлично би му легнал на Кавс, супер дефанзивец е и одлично шутира тројки но најважно е што игра оф-бол и со тоа нема да му смета на Леброн во плејмејкерските активности. Е сега лошата страна е што е многу се повредува и Кингс ќе бараат прва рунда пик за него. А прва рунда пик за 30 годишен болежлив играч е многу.

Интересен дуел беше Адамс-Тристан
10/10 would watch again

hulksmash.gif

Со тој договорот кур шо ќе го трејдат

Ајзеа-Кајри најлош трејд во историјата на НБА

Ако стигнат до финале Леброн е автоматски GOAT
Ако стигнат? Нели беа сигурни финалисти, Бостон не можеле да го запрат Леброн итн... Од кај сега тоа ако?
Леброн вчера беше ставен во џеб, така да плачкото може уште десет прстени да освои пак нема да е запаметен по успесите туку по обидите да биде менаџер, тренер и играч во едно.

@The Procrastinator
PG13? Кошо му го турнаа.Превртил бројчанико.
PG секогаш игра јако во регуларна сезона против Леброн се чува само за овие утакмици.. Истото и за Мело важи до некаде.. Ако играа цела сезона вака сега 40-5 ќе беа

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom