НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Woj јавува дека Џејсон Кид повеќе не е тренер на Милвоки Бакс.

Sources: Jason Kidd hasn’t been officially told yet. Giannis Antetokounmpo is devastated.

Troubles in paradise?!

LeGm on the phone as we speak
hqdefault.jpg

Tristan+Brooklyn pick+Zizic+Osman+Shumpert for Giannis+Teletovic

Менвањето тренер на сред сезона нема да е на арно за никој тим во НБА.Прво се игра секој ден и треба многу работа ако дојди поискусен тренер со полн playbook за брзо да ги среди работите,се случва да се губат многу утакмици и многу осцилации во играта па незадоволни играчи и тако даље.

Me boli kur sto izgubivme u double overtime, grant igrase 47 sto e tuka e, Lavine uste e limitiran na 20 min po utakmica. Bitno mi e sto imame kade kade bolje idnina od ekipi ko Lakers, Kings i kompanija sto se vo rebuild poveke od 5 godini, a nasiov trae 5 meseci :) Go Bulls[DOUBLEPOST=1516710669][/DOUBLEPOST]Kidd: "I had a feeling that was gonna take place." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Antetokounmpo: "'What can I do? I'll call the owners; I'll call my agent." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kidd: "There's nothing you can do. All you can do is tell the truth. That's it." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kidd said he thanked Antetokounmpo for his loyalty and that he was "thankful to be able to coach him.

Последно уредено:
Ќе видиме во која насока ќе одат Милвоки сега и какви потези ќе повлечат сега и на лето. Интересна им е ситуацијата со Џабари Паркер колку се спремни да го платат на лето бидејќи е рестриктед се споменува и да го трампаат и сега. Мислам дека со новиот тренер ќе одат фул рибилд околу Јанис.

Ќе видиме во која насока ќе одат Милвоки сега и какви потези ќе повлечат сега и на лето. Интересна им е ситуацијата со Џабари Паркер колку се спремни да го платат на лето бидејќи е рестриктед се споменува и да го трампаат и сега. Мислам дека со новиот тренер ќе одат фул рибилд околу Јанис.

со 2-3 засилувања ќе бидат добар контендер за ПО следна година. дури и во ваква ситуација не го користат до максимум напаѓачкиот потенцијал - што беше заслуга на тренерот.
ќе видиме каква полусезона ќе изгураат до крај, па од вгодина здравје.

Me boli kur sto izgubivme u double overtime, grant igrase 47 sto e tuka e, Lavine uste e limitiran na 20 min po utakmica. Bitno mi e sto imame kade kade bolje idnina od ekipi ko Lakers, Kings i kompanija sto se vo rebuild poveke od 5 godini, a nasiov trae 5 meseci :) Go Bulls[DOUBLEPOST=1516710669][/DOUBLEPOST]Kidd: "I had a feeling that was gonna take place." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Antetokounmpo: "'What can I do? I'll call the owners; I'll call my agent." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kidd: "There's nothing you can do. All you can do is tell the truth. That's it." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kidd said he thanked Antetokounmpo for his loyalty and that he was "thankful to be able to coach him.

Ти ако мислиш дека Чикаго има подобра иднина од Кингс и Лејкерс треба да се обесиш.[DOUBLEPOST=1516724115][/DOUBLEPOST]
со 2-3 засилувања ќе бидат добар контендер за ПО следна година. дури и во ваква ситуација не го користат до максимум напаѓачкиот потенцијал - што беше заслуга на тренерот.
ќе видиме каква полусезона ќе изгураат до крај, па од вгодина здравје.

Retool му треба само нив сега.

Cikago ima kade kade bolje idnina, ne samo sto mislam, znam. Gledaj utakmici pa zbori, ako mislis deka bogdan bogdanovic i buddy hield se idnina za klub SVAKA CAST

Се сложувам со боригол22, Богдан е солиден но не верувам дека ќе стане идниот пеџа, бади исто... значи се гледа одма првите 1,2 год кој каков ќе биде, не го сфаќам менаџментот на кингси ќе развивале играчи, да така одеднаш сите Вестбрук ќе станат, тоа еден може да збесне со напорен тренинг некако да опраи, другите ќе си останат исти, нема шанси сите онака да се оправат значи 0%. Така да ако сакаш да опраиш франшиза дај нови деца

Fala mnogu i ova doaga od navivac na Kingsi. Ne deka iam nekakov hejt samo sum realen, za Suns pa ic ne mi se prai muabet, osven booker sto e igraciste SVE DRUGO E KANTA

Сосема солиден тренер Џејсон Кидд и има 70% утицај на ова што е сега Антетокунпо. Факт !
Еден од моите најомилени играчи Кидд, ЧАЧА за овие њу скул плејови со исклучок на Крис Пол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom