- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.494
- Поени од реакции
- 12.100
Јас мислам дека тоа што е плачно нема никаква врска со тоа што е јак играч.
Демек неможе да биде квалитетен а плачко?
Демек неможе да биде квалитетен а плачко?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Најинтересни се овие кајгана експертизата,сите спортисти во светот му се восхитуваат на Леброн на се што има постигнато,начинот на кој го одржува своето тело,на неговиот професионализам,на неговиот карактер и ентузијазам да биди се подобар и подобар..и уште илјада други епитети да се кажат за таков играч е мала работа ...и на сето тоа замисли ќе ти дојдат фиромски експерти како Кастиел и Боригол ќе го деградираат еден од најдобрите играчи во историјата на кошарката дека бил плачко ваков таков..како со него секој ден да комуницираат и се дружат па толку да се опседнати со него.
И мене искрено одбивен ми беше Данкан со неговата ладна фаца без емоции, без ништо, и неговиот неатрактивен стил на игра и мизерниот шут од табла ...ама никогаш не сум го деградирал или да напишам дека е ваков,таков,онаков бидејќи реално беше играчиште и тоа е она што се памти во спортот....ако гледаме за плачко ваков таков Џордан 100 пати се има разведено и ги изневеруваше жените,во не знам колку скандали беше инволвиран па пак се паметат неговите игри..така ќе биди и со Леброн и со многу други...му носеле играчи..е не бе со Фрај и Кардашиан Томпсон ќе си ги ебава последните години од кариерата..така ќе го победиш Голде Стејт со полуинвалиди и потрошени играчи.
Јас мислам дека тоа што е плачно нема никаква врска со тоа што е јак играч.
Демек неможе да биде квалитетен а плачко?![]()
Нигде никој не пишал дека Леброн е лош играч. Што не значи дека не е плачко. Фрај и Томпсон сам си ги избра во тим. Ниеден играч од моменталните во Кавс не дошол без Леброн да даде одобрение. Што значи па сепак сам ги бираше и сеа не му чинат. Никој немал таква привилегија сам да си ги бира соиграчите.Најинтересни се овие кајгана експертизата,сите спортисти во светот му се восхитуваат на Леброн на се што има постигнато,начинот на кој го одржува своето тело,на неговиот професионализам,на неговиот карактер и ентузијазам да биди се подобар и подобар..и уште илјада други епитети да се кажат за таков играч е мала работа ...и на сето тоа замисли ќе ти дојдат фиромски експерти како Кастиел и Боригол ќе го деградираат еден од најдобрите играчи во историјата на кошарката дека бил плачко ваков таков..како со него секој ден да комуницираат и се дружат па толку да се опседнати со него.
И мене искрено одбивен ми беше Данкан со неговата ладна фаца без емоции, без ништо, и неговиот неатрактивен стил на игра и мизерниот шут од табла ...ама никогаш не сум го деградирал или да напишам дека е ваков,таков,онаков бидејќи реално беше играчиште и тоа е она што се памти во спортот....ако гледаме за плачко ваков таков Џордан 100 пати се има разведено и ги изневеруваше жените,во не знам колку скандали беше инволвиран па пак се паметат неговите игри..така ќе биди и со Леброн и со многу други...му носеле играчи..е не бе со Фрај и Кардашиан Томпсон ќе си ги ебава последните години од кариерата..така ќе го победиш Голде Стејт со полуинвалиди и потрошени играчи.
Нигде никој не пишал дека Леброн е лош играч. Што не значи дека не е плачко. Фрај и Томпсон сам си ги избра во тим. Ниеден играч од моменталните во Кавс не дошол без Леброн да даде одобрение. Што значи па сепак сам ги бираше и сеа не му чинат. Никој немал таква привилегија сам да си ги бира соиграчите.
, па и во Кливленд со тој договор би имал добри шанси. 
Леброн се бореше за нов договор да му дадат на Томпсон. Не мора сум таму тоа и ти го знаеш и секој го знае. Да не се праиме на тошо сеа за фактот дека Леброн си игра ГМ во Кавс.Ете ти си таму и знајш дали го прашваја Томпсон беше таму не го избра ЛеБрон,а Фрај никогаш и небил важен дел од ротација.

Го преценуваш пикот на Бруклин, прашање е дали и во топ 6 ќе влезе, а да не зборуваме за топ 3. Во моментов Бруклин имаат проблеми со повреди, ама до крајот може лесно да се случи и од топ 10 да излезе тој пик.Пикот на Бруклин би го трејдале само ако Леброн им загарантира дека ќе остани шо незнам колку е реално.. А и тој пикот е многу повреден од Кемба и Гасол (стар е) реално.. Страшни играчи има драфтот шо иди.. Дончич доминира евролига а Треј Јанг има 30/4/10 просек во колеџ моментално а двајцата шо не се загарантирани топ 3 пикови кажува доволно за драфтот
Aj da kazes da bilo edna godina da izigral strasno so pikovi i rebuild, ama od onaa pljacka so Pierce KG i Jason terry sto ja napraija, sekoja godina NEMA UTKA. So bob myers definitivno daleku pred sekoj GM u ligavaDanny Ainge dami i gospodaAj da kazes da bilo edna godina da izigral strasno so pikovi i rebuild, ama od onaa pljacka so Pierce KG i Jason terry sto ja napraija, sekoja godina NEMA UTKA. So bob myers definitivno daleku pred sekoj GM u ligava