НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Koga gi napravi gomnariite vo Minesota imase komentari od tipot #MambaMentality i Marli ekspertiza nemal srekja so karierata pak idel kaj razgaleni deca :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ах бе Џими бе... Џими Бакитс... кошаркар... боље биди ко Џими Хендркс, музичар :)

Инаку сега читам резултати од синоќа, Гордон Хејвард пак влегол од клупа и дал 16п/11с и 8а, скоро трипл дабл во победата над Далас.
Ми мириса на Бостон-Торонто финале на конференција :)

Pa u pravo e Jimmy ne moze da go glumi Covington se znae deka treba da ima izolacii za nego i topkata za PnR.Problemot e sto Simmons ja saka celo vreme topkata i Embiid isto pa pred nedela dena pocna da place deka malku topki dobival na post i nekjel da sedi na 3ka i normalno i Jimmy go saka istoto toa.Trebase da go imaat na pamet tie so go napravija trejdot ili nekoj plan za kako da gi uklopat.Ako planiraa vaka da go koristat neznam zosto uopste go dadoa Covington.Mora da smisli nesto Brown ili neka baraat nov trener.

Па незнам шо се замислува Џими, поблиску е до Кавингтон него до Леброн/Дурант.. Се знае главна алка кој е во Фили, во никаков систем Џими неможи да има поголема улога од Ембид

Па незнам шо се замислува Џими, поблиску е до Кавингтон него до Леброн/Дурант.. Се знае главна алка кој е во Фили, во никаков систем Џими неможи да има поголема улога од Ембид
Топката мора да биди во Бен и тој да ја реди играта. Поради лошиот шут не можи да игра без топка така да џабе мрчи Батлер. Не е ни некој јак играч за да добива топки во изолација, посебно кога Ембид има предност 1 на 1 со 80% од центрите. Јас да сум тренер на фили Батлер би го вадел од игра по 4-5 минути и би го враќал со втората постава да биди главен.

коментаторот на highlights Toronto - Milwauke

'...Eric Bledsoe looks to Macedonia passes to Greece'

нек' се израдуе македонштината малку хехе

Mnogu neubedlivi GSW godinava.

Bratucedot se vrakja izgleda do krajot na mesecov. Ako ne gi zivne da dobijat dobra forma i pozicija za play off nisto cudno se toa vo Oakland da se izdisi balonot.

Топката мора да биди во Бен и тој да ја реди играта. Поради лошиот шут не можи да игра без топка така да џабе мрчи Батлер. Не е ни некој јак играч за да добива топки во изолација, посебно кога Ембид има предност 1 на 1 со 80% од центрите. Јас да сум тренер на фили Батлер би го вадел од игра по 4-5 минути и би го враќал со втората постава да биди главен.
Со Ембид го прави тоа. :D

Mnogu neubedlivi GSW godinava.

Bratucedot se vrakja izgleda do krajot na mesecov. Ako ne gi zivne da dobijat dobra forma i pozicija za play off nisto cudno se toa vo Oakland da se izdisi balonot.

Ги плукaвме Zaza,David West и Nick Young нo oтпaдниците си ги испoлнувaa нивните епизoдни улoги плус Draymond игрa нештo пoслaбo сезoнaвa.

Јусуф Нуркиќ е уште еден во низата повампирени балканци. Партали прави
:bravobe:

Подобро е со Батлер. Ембид му треба како дефанзивен центар против првата екипа на противникот.
Знам те сфаќам ама веројатно не може да издржи коњов цела четвртина во ист ритам па затоа така го игра.

Koga gi napravi gomnariite vo Minesota imase komentari od tipot #MambaMentality i Marli ekspertiza nemal srekja so karierata pak idel kaj razgaleni deca :)

Реков дека иде у иста ситуација, речисти иста со таа у Минесота, млад тим со пилиштари кловнови и социјалнни мрежи фраери.

Нема среќа Џими, пак отиде у екипа со пилиштари и кловнови.

А Фили преплатија за играч кој според мене нема теорија да продужи тамо

@Stefan-kobe

Повеќето се деца со сомнителен карактер.
Многу слична ситуација со таа у Минесота па видовмо како заврши тоа.
Нигде не го оспорив кошаркарскиот квалитет ниту на ембид ниту на симонс ниту на тимот.
А и Фила ми е задњиве 10 године ептен отидена у курац као франшиза, не знаат кај тераат

Џими е олд скул типац, он е за Хјустон, за Мемфис, САС, Бостон, за грид ен грајнд култура

Иначе тренерот на Оклахома мислим дека е еден од најплатените у лига, плус доста долг договор потпиша, мислиѓ на 8 сезони :)

Ваљда затоа уште го чуваат, а и ја мислим дека тимов би бил подобар со друг тренер

Стефан будала ме праеше кој реков дека не е фит, и дека Фила ќе жали за трејдов :icon_lol:

Неможе играч ко Џими да биде опција позади Симонс играчиштето со тоа шутот умрен :icon_mrgr:

Не е канцер, само е олд скул, нека го пуштат кај Поповиќ ќе видите

Абе кај Попович и бабами можи.. Во 29 останати тимови ако неможиш да се снајдиш значи во тебе е проблемо.. Симонс нема шут но има 7 трипл дабли сезонава.. Батлер секоја втора утакмица му е 10-14 поени пошто е шутериште јако

Хахаха што ли очекуваше Волтон со поставава?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom