Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Топката мора да биди во Бен и тој да ја реди играта. Поради лошиот шут не можи да игра без топка така да џабе мрчи Батлер. Не е ни некој јак играч за да добива топки во изолација, посебно кога Ембид има предност 1 на 1 со 80% од центрите. Јас да сум тренер на фили Батлер би го вадел од игра по 4-5 минути и би го враќал со втората постава да биди главен.Па незнам шо се замислува Џими, поблиску е до Кавингтон него до Леброн/Дурант.. Се знае главна алка кој е во Фили, во никаков систем Џими неможи да има поголема улога од Ембид
Со Ембид го прави тоа.Топката мора да биди во Бен и тој да ја реди играта. Поради лошиот шут не можи да игра без топка така да џабе мрчи Батлер. Не е ни некој јак играч за да добива топки во изолација, посебно кога Ембид има предност 1 на 1 со 80% од центрите. Јас да сум тренер на фили Батлер би го вадел од игра по 4-5 минути и би го враќал со втората постава да биди главен.

Ги плукaвме Zaza,David West и Nick Young нo oтпaдниците си ги испoлнувaa нивните епизoдни улoги плус Draymond игрa нештo пoслaбo сезoнaвa.Mnogu neubedlivi GSW godinava.
Bratucedot se vrakja izgleda do krajot na mesecov. Ako ne gi zivne da dobijat dobra forma i pozicija za play off nisto cudno se toa vo Oakland da se izdisi balonot.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Подобро е со Батлер. Ембид му треба како дефанзивен центар против првата екипа на противникот.Со Ембид го прави тоа.![]()
Знам те сфаќам ама веројатно не може да издржи коњов цела четвртина во ист ритам па затоа така го игра.Подобро е со Батлер. Ембид му треба како дефанзивен центар против првата екипа на противникот.
Koga gi napravi gomnariite vo Minesota imase komentari od tipot #MambaMentality i Marli ekspertiza nemal srekja so karierata pak idel kaj razgaleni deca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема среќа Џими, пак отиде у екипа со пилиштари и кловнови.
А Фили преплатија за играч кој според мене нема теорија да продужи тамо
@Stefan-kobe
Повеќето се деца со сомнителен карактер.
Многу слична ситуација со таа у Минесота па видовмо како заврши тоа.
Нигде не го оспорив кошаркарскиот квалитет ниту на ембид ниту на симонс ниту на тимот.
А и Фила ми е задњиве 10 године ептен отидена у курац као франшиза, не знаат кај тераат
Џими е олд скул типац, он е за Хјустон, за Мемфис, САС, Бостон, за грид ен грајнд култура
Иначе тренерот на Оклахома мислим дека е еден од најплатените у лига, плус доста долг договор потпиша, мислиѓ на 8 сезони
Ваљда затоа уште го чуваат, а и ја мислим дека тимов би бил подобар со друг тренер