НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Cela talent na strana, sekako deka mozhe e i najdobriot ofanzivec vo istorijata, ama so 23 shuta trojki ushe da ne dade 10..nemozham da zamislam kakvi brojki bi imal Ray Allen da zimal i on po 15 shuta za 3 sekoj natprevar.

Cela talent na strana, sekako deka mozhe e i najdobriot ofanzivec vo istorijata, ama so 23 shuta trojki ushe da ne dade 10..nemozham da zamislam kakvi brojki bi imal Ray Allen da zimal i on po 15 shuta za 3 sekoj natprevar.

Што ги направи бе ти... 43% ти е тоа шут за 3ка. Колку сакаш повеќе? Пола лига од поле не може толку да погоди.
А и плус 15 асистенции имал, не дека форсирал само он симултанка да игра.

Shto bi bilo koga bi bila baba mi maško. Harden e ubedlivo najdobar ofenzivec vo istorijata.

Абе со 43% за 3ка,и 60 удари нека има.Да имаше 5 од 23,ќе беше за хејт.САМ ГИ ПОБЕДИ,БУКВАЛНО.

На Реј тројките неможиш да му ги споредиш со на Харден сам шо ги креира со степбекс или преку играч

Shto bi bilo koga bi bila baba mi maško. Harden e ubedlivo najdobar ofenzivec vo istorijata.

BriskUnfitCutworm-small.gif

Shto se palite ko trkalo na udolnica, eksperti site, nigde ne go hejtav Harden, top igrach e i MVP neka zeme i se' , zboram konkretno za toa shto 23 trojki shutnal na edna utakmica shto e premnogu.
@ilz kladiona ekspertu, da bila mashko ke bila nekoj tezhok izrod..valjda :toe:

Go ima doktorirano shutot za 3 e zatoa shutira tolku. Drug koj i da shutni 23 trojki 8-9 dali ke pogodi. ovaj sekoja vtora ja pogoduva.

Сплеш Брадрс знаат од време да спукаат преку 20 шута за 3 :) Башка оваа сезона првин едниот па другиот го рушеше рекордот за најмногу погодени тројки, и после рушење на рекорд си седеа на клупа до крај на натпревар.

Разликата е во тоа што кога Кари или Томпсон ќе се распукаат со тројки играат само 3 четвртини, нема потреба да се мачат цел наптпревар.

Разликата помеѓу Харден и Реј Ален покрај во стилот на игра е и во прстените.
Лани за малку не му успеа.
Ако некогаш Харден отиде во финале, сигурен сум дека ќе пука клач шутеви и ќе застане на рамниште со Реџи Милер, Реј Ален, Стеф Кари и Клеј Томпсон...

Na Rej alen mu trebaa milion blokovi za da sutne trojka.Primer u euroligata za toa e Kerol. Ali realno treba da smalite dozivjaj za toa deka Harden bil najdobar ofanzivec u nba. Ali ajde praznici se pa opravdano vi e

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Исплива на виделина ова шо сите го предвидоја освен тие што требаше во Филаделфија. Во битна сезона престанаја да го trust the process, го дојсоја џејми фокс, си дадоја двајца просперитети и уништија се шо градеа уште од 15-65 сезоните. Најглуп тим
FB_IMG_1546684237804.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom