НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Холидеј го искина Букер, не му даде да мрдне цела утакмица. Доста потценет играч по мене е Холидеј, многу вреден е за екипата а тоа не се истакнува преку големи бројки и преку некои wow партии.

Чикаго и Кливленд се АБА лига материјал, погледнав 1/4 и срам ме фати, екипи без никаков концепт.
Не си ја глеал Атланта.

Не си ја глеал Атланта.
Абе ги имам гледано, и они си спаѓаат тука ама овие ги искоментирав дека вечерва меѓу себе играа. Оклахома такоџе не знае кај тера, каква распашана команда е оваа екипа мајко мила... Добро бе што кур прават со тренеров више 100 години, искрено врска нема ликов. Мислам дека ептен го десеткува потенцијалот на тимов, не дека имаат тим да освојат титула ама сепак можат подобро да играат.

@Stefan-kobe

Повеќето се деца со сомнителен карактер.
Многу слична ситуација со таа у Минесота па видовмо како заврши тоа.
Нигде не го оспорив кошаркарскиот квалитет ниту на ембид ниту на симонс ниту на тимот.
А и Фила ми е задњиве 10 године ептен отидена у курац као франшиза, не знаат кај тераат

Џими е олд скул типац, он е за Хјустон, за Мемфис, САС, Бостон, за грид ен грајнд култура

Иначе тренерот на Оклахома мислим дека е еден од најплатените у лига, плус доста долг договор потпиша, мислиѓ на 8 сезони :)

Ваљда затоа уште го чуваат, а и ја мислим дека тимов би бил подобар со друг тренер

Абе Марли Фили во прва сезона со Ембид-Симонс стигна до втора рунда.. Таунс и Вигинс 4 сезони заедно пред Батлер да стигни плејоф неможеа да влезат.. Едноставно salty си шо Ембид му стана легален татко на Драмонд

Драмонд има daddy issues со Ембид три сезоне више :)

Не сум салти уопште, едноставно мислим дека Џими не е фит со Фила

Добро јасно, едноставно тоа е твое мислење и тоа е тоа. Останува да видиме како ќе се вклопи Батлер и кој ќе добие од трејдов.

Гo гледaв Ембид пoсле утaкмицaтa сo Гризлис кoгa гo прaшaa зa трејдoт не беше мнoгу вooдушевен штo ке ги изгубaт Кoвингтoн и Шaрич.

76ерс сo трејдoв уште пoвеке гo скрaтијa крaткиoт рoстер штo гo имaa.Ке имaaт oдличнa услoвнo кaжaнo нискa петoркa нo немa дa имaaт клупa.

@Stefan-kobe

Повеќето се деца со сомнителен карактер.
Многу слична ситуација со таа у Минесота па видовмо како заврши тоа.
Нигде не го оспорив кошаркарскиот квалитет ниту на ембид ниту на симонс ниту на тимот.
А и Фила ми е задњиве 10 године ептен отидена у курац као франшиза, не знаат кај тераат

Џими е олд скул типац, он е за Хјустон, за Мемфис, САС, Бостон, за грид ен грајнд култура

Иначе тренерот на Оклахома мислим дека е еден од најплатените у лига, плус доста долг договор потпиша, мислиѓ на 8 сезони :)

Ваљда затоа уште го чуваат, а и ја мислим дека тимов би бил подобар со друг тренер
Прв пат кога излезе веста дека Џима бара трејд ги имаше наведено екипите од големите маркети, Никс, Клиперс, Лејкерс. Батето мислам дека се спрема за бизниси така да ич не ме чуди летово ако заврши во Никс или Клиперс.

A Jimmy go napravivte.. covek da si pomisli deka za Durant zborite pa ke go ima negoviot efekt od GSW. Mene on i PG mi se ok igraci ama mi se igraci od erata na fake konkurencija na James na istokot. Celata taa prikaska deka e sirak i deka bil izbacen od doma pagja vo voda posle negovoto odnesuvanje poslednite godini. On e igrac i ne e dolzen da se zanimava i da kritikuva soigraci. So ova moze da ja zaebe cela organizacija i cel toj period sto Minesota go iskoristi da se dograba do dobri igraci preku draft. Da ne zboram za all star utakmicata prethodnata sezona. Deckoto se nacukal se napravil stoka i ne igrase na utakmicata zatoa sto mu trebalo odmor. Abe takva cigansturija i azdis site znaeme kako zavrsuva vo NBA.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Холидеј го искина Букер, не му даде да мрдне цела утакмица. Доста потценет играч по мене е Холидеј, многу вреден е за екипата а тоа не се истакнува преку големи бројки и преку некои wow партии.

Чикаго и Кливленд се АБА лига материјал, погледнав 1/4 и срам ме фати, екипи без никаков концепт.

Па Чикаго не баш мене баш ми се итересни за глеање ( посебно Зак шо праи ) а и плус сеа коа ке се врати Марканен и не се до толку лоши Булси, но за Кливленд си потполно во право баш со еден другар вчера коментиравме за Кливленд и тоа како потполно истава екипа лани леброн ја донесе во финале, додека ЏР и Тристан се радуваа на освоено Eastern Conference Final Леброн седеше мртов на клупа у соблекувална со кеси лед на нозе и раце.Е сеа истаата таа екипа е 1-11 и стварно можат да ги мочкаат у АБА лига кој сака :pos::pos:факинг Duke University i Clivlend да играат утре ќе изгубат 20 разлика :D:D

Иначе за трејдов посебно за Џимиринката ако има добра хемија помеѓу Ембид Симонс и него ја мислам дека Фила ќе бидат многууу страшни

A Jimmy go napravivte.. covek da si pomisli deka za Durant zborite pa ke go ima negoviot efekt od GSW.
Па не е Дурант ама за Шариќ и Ковингтон добиваш играч кој игра подеднакво добро во двата правци што јас мислам дека не е воопшто лошо. 20+ играч ти е Батлер, одбрана кине и најбитно од се прв играч на тимот ќе биде Ембид и нема цел товар да е на него. Јас мислам ќе се вклопи али ќе видиме, има време.

Па не е Дурант ама за Шариќ и Ковингтон добиваш играч кој игра подеднакво добро во двата правци што јас мислам дека не е воопшто лошо. 20+ играч ти е Батлер, одбрана кине и најбитно од се прв играч на тимот ќе биде Ембид и нема цел товар да е на него. Јас мислам ќе се вклопи али ќе видиме, има време.

Komentarot voglavno bese replika na toa kako on nemal srekja. Inace da se slozuvam deka e ok igrac vo dva pravci toa i sakav da go dolovam koga go staviv vo kosh so PG.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мело и Хјустон изгледа раскинуваат.

HOU:Report: Carmelo Anthony expected to be waived

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom