Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама не, не реков јас дека ми е одвратен или дека не го сакам, него дека не ми се допаѓа што дивља. Ова го зборам пошо знам дека дечкото има огромен потенцијал, а ако му дадат преголема слобода може и да изгори во желбата да стане што подобар. Треба да си игра таму кај што треба, не може да дивља 10 напади по ред и притоа 7 топки да изгуби. Ме сфаќаш ваљда што сакам да кажам. Инаку ко играч е мега јак, нема тука збор, никако не може да се чува, има шут, подвижен е за човек со негова висина, има игра со грб, буквално нема слаба точка.
А зошто Дурант да не освои МВП? Јак кур ако игра со Кари у иста екипа, ако има бројки како што имаше во ОКС само со мал апгрејд, плус скорот на ГСВ кој секако ќе биде во топ 3 во лигата, што да не...
Викед, како бе пријателе Вигинс со Џо Џонсон го спореди? Па чекај млад е Вигинс, јас сметам дека има едно 30000 пати поголем потенцијал од тоа преценетото копито Џонсон. Приметувам дека доста работел на шутот летово, одлично погодува за три, а и од поле, а исто така и слободните му се подобри сезонава, иако нели сеуште е рано, но сепак од 1-2 утакмици гледање кажувам што приметувам во однос на лани.
Лавин можеби не е играчиште, ама јас многу го почитувам затоа што е голем работник и нормално поради тоа и многу брзо напредува. Според мене треба да има улога како Реј Ален на пример (не дека е шутер ко него де, него ролата да му биде таа), со тоа што Лавин може многу повеќе да допринесе во одбрана од Реј Ален ради атлетските способности. А секој обид да се направи Лавин прва виолина на екипата и да се форсира како некој клач и мега јак играч ќе ја однесе неговата екипа и неговата кариера надолу.

Ретко кој тоа го направил откако лапнал голема пара. This dude is a baller! 
Дај не зафркавајте какви Лејкерси, секоја чест за победата со ГСВ ама 8 место на западот е научна фантастика за нив оваа и следната година.Nemam nisto protiv lakers da zemat 7-8 na zapad i da igrat protiv GS. . Mu imat nabieno kompleksi ocigledno. . I lani go lapnaa so golema razlika.. steph i klay ocajni se protiv lakers koga i da igrat. . A ova godina e i luke walton faktorot.. Verojatno nema da tepat ama pointeresna serija ke bidi od GS-hjuston na primer
Инаку што прави Волтон со овие Лејкерсии![]()
Не дека сум фан на Лејкерс од времето кога имаа 4 ол-стар играчи, ама секоја чест за Лук Волтон. Верувам дека ќе ги врати Лејкерс во плеј-оф уште оваа година. За жал не ја гледав синоќа играва, само гледав преглед наредниот ден, ама и според тоа може да се види дека ќе ги биде момците. Кога може сељачиштено Ник „Суеги Пи“ Јанг да биде од корист, тогаш не му ја мисламДај не зафркавајте какви Лејкерси, секоја чест за победата со ГСВ ама 8 место на западот е научна фантастика за нив оваа и следната година.