НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
i pak site zaboravaat deka Steph ne e 100% so poeban zglob i koleno....ali tuka na forumov kosarkava e indivdualen sport ne e timska igra...ako igraat drugite pu ne se vazi mora sam sve! napateni iskompleksirani dusicki 10 godini po red da osvojat pak neso nema da cini...

i pak site zaboravaat deka Steph ne e 100% so poeban zglob i koleno....ali tuka na forumov kosarkava e indivdualen sport ne e timska igra...ako igraat drugite pu ne se vazi mora sam sve! napateni iskompleksirani dusicki 10 godini po red da osvojat pak neso nema da cini...
Никој не спомна тимски успех, прашањето беше ако Леброн со изгубените финалиња овде го пишувате дека е лузер, Кари според партиите во финалињата лани и годинава е choker.

Никој не спомна тимски успех, прашањето беше ако Леброн со изгубените финалиња овде го пишувате дека е лузер, Кари според партиите во финалињата лани и годинава е choker.

ja neznam kako moze nekoj da e luzer so e 6 godini u finale....luzer ti e faca ko Howard ko Harden ko Buggie i takvi eden kup tardi so site asovi u rakov ali bez pamet i sampionski mentalitet...isto i Durant i Westbrook edni od najgolemite luzeri voedno

Love ке игра вечер...значи црно им се пишува на Кавс

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Шамперт е најслабиот поединец кој што играл некогаш во едно финале... толку ли нема алтернатива на клупата?
А и гомното на глава што го има си кажува се...

Бооооооо еј, напишав дека Леброн лека полека ќе стане кошаркарскиот Мареј и 500 страни се испишаа со еден тон глупости. Еве да разјаснам, јас лично си се спрдам на сметка на Леброн, онака интересно ми е да јадам гомна, далеку од тоа дека он е слаб играч или лузер, иако нема сјаен скор во финалињата, нарочито ако го загуби и ова.

Леле мајко каков ball movement имаат Вориорси. :shook::shook:
Катастрофални во скокот ГСВ...

Последно уредено:
Ovoj Irving e skroz drug igrac ko igra na svoj teren. Sea narednata ocekuvam pak da iscezne.

Како може ова да не го свирнат како фаул бе? Кој кур е со судииве? Прееска и врз Лав или Џеферсон имаше една слична ситуација али под кош, апла очигледен фаул не го свират, кој кур е со судииве не капирам...

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Како може ова да не го свирнат како фаул бе? Кој кур е со судииве? Прееска и врз Лав или Џеферсон имаше една слична ситуација али под кош, апла очигледен фаул не го свират, кој кур е со судииве не капирам...
Веќе неколку пати не свират очигледен фаул (и на Грин под кош што беше)..

Лов од клупа коска (y) Вака до крај на серијава нека тера..

Види и сеа, Грин го тегне Леброн за дрес као фудбалер а овие не свират ништо. Боооооооооо еј, криминално судат судиите, а утакмицата е одлична, немој да ја усерат во клучните моменти има гроб да им ебам. Ирвинг разнесе денес, фантастичен!! И Кари се буди, еве го со 20 поени а тек е почеток на 3/4.

Колку што е Ирвинг офанзивно корисен за Кавси, толку дефанзивно е дијаметрално спротивен. Жив очај е во одбрана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom