НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе направат 30 разлика до трета четвртина каде што Кари класика ќе има 6 поени на 1-9 шут и после ќе дај неколку тројки против Кавси кои веќе се откажале и не го чуват

Ете ти теорија како Кари може да даде 25+.. Поинаку неможи.. Свеста му ја зедоа финалево се виде каков играч е под притисок.. Ајде ишшш
Abe ne tropaj zeleni ziti sve samo se brukas.Non stop e udvojuvan pa cak i utrojuvan, kako da igra na taa odbrana osven da go razigra cel tim.

Abe ne tropaj zeleni ziti sve samo se brukas.Non stop e udvojuvan pa cak i utrojuvan, kako da igra na taa odbrana osven da go razigra cel tim.

Има 13 асистенции укупно у свите три утакмице, ако ги разигрувал на тајмаути на некое оро, друго разигруење не видов :icon_lol:

Ah shut up you bandwagon gsw fans, you
Најслабата партија на Леброн у плеј 19 поени
Untitled.png

Непотребен хејт...

Ме интересира кое значење го има you во реченицата? :D

Ете Марли ти кажа ги разигрува на клупа, посебно Ливингстон..Први две утакмици најголема разлика ГС направија кога Кари беше на клупа а Ливингстон во игра.. Но добро навикнат си ти на вакви катастрофални финалиња од Коби кога Гасол, Артест и дружина го спасувале.. Истото и тука.. 'Разигра' хехе.. Поќе грешки од асистенции има во финале другаро :icon_lol: Ги разиграл ташлаците на Ливингстон :kuracc:

Во поглед на дисциплина, однос у locker room, на терен, кој како си ги работите минутите gsw потсеќаат на Кингси од '01, 02, само што стилот им е по шугав

Во поглед на дисциплина, однос у locker room, на терен, кој како си ги работите минутите gsw потсеќаат на Кингси од '01, 02, само што стилот им е по шугав

Сакаш да кажиш по шампионски? :D

Па само ЛБЈ е едно 3 класи боље асистент од Кари..не знам за какво разигрување праиш муабет

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

kuro mi go potekovte so lebron i so curry.Ne cineja gsw i nemozea da bidat shampioni.Ke padnea od Sas,pa od oklahoma.Ne se vazele 73-9 ako ne zemes prsten :pos::pos: dobra shega beshe ova na 3-1 za oklahoma. sea igraat finale namesto da cutite ko picki neznaete kako da osporuvate toa sto go pravat i go tupite za curry slabo izigral.Izigral da,ama sepak gsw si pobeduva.Da gubea i da go krivite curry ke beshe vo red , ama vaka koga pobeduvaat koj kur da go potite za curry 5 strani ovde.Kraj kraeva cavs znae od kade doaga najgolemata opasnost i sigurno igrata vo odbrana im e postavaena da se zapre curry.Da igrase curry kako sto treba ke ne truevte ovde kako green ne vredel ili kako curry imal sreka vo shutot.

Делаведова магаре го напрајл.. Моооре шо напрајл :pos:

Ресана на тортата :vozbud: ЕДИНСТВЕНИОТ 'unanimous' МВП во историјата на НБА е ресана на тортата :pos: Кари треба да е ТОРТАТА
И па си води во финале. Кошарка е тимски спорт не е индивудален. Башка ако глеаш така Леброн до пред 2 сезони бегаше од одгворност и ја подаваше топката кога требаше да се реши утакмица. И тогаш ли се виде што играч е леброн?

Реално за суперстар срамни партии покажува Кари и тоа не една не две туку 3 партии по ред во финални серии што е недозволиво за него. За толку јак играч она што го прикажува е брука и срамота, колку и да го боли тоа некого.
И не знам зашто се правда со тоа дека ГСВ воделе 2-1, ја анализираме играта на Кари, не на цела екипа и нивниот тренер(која е предобра).

Од друга страна и на Леброн втората партија му беше за критика. Иако реално целиот тим и стручниот штаб не се на потребното ниво со што и неговите перформанси трпат, мораше да повлече колку што може и знае, сепак се работи за убедливо најдобриот играч моментално, а голем број стручњаци кои ја пратат играта со децении наназад го ставаат во топ3.
Земајќи го ова во предвид и неговите огромни можности втората партија не му беше на ниво според мене.

Абе стварно не знам што да кажам еј, ете и индикретно го разигурува цел тим, не знам дали треба да ви се нацрта.Нормално е дека ќе има повеќе простор кога сите се фокусирани на Кари и Томпсон.Исто нормално е дека ќе седи на клупа ко водат 40 разлика, или треба да го стават у игра затоа што овде на форумот така сакаат.И дај не се будалете сега со сила никој не го ни спореди Кари со Леброн, за разлика од тоа што Леброн е споредуван со Џордан.

Па да де индиректно, од клупа ги мотивира, Адам Морисон стајл.. Сличен импакт има со него финалево

Битно го спомна и Коби у муабетов:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom