НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се будам сабајле и читам две/три убави вести.
Прво Лук Волтон како тренер у Лејкерс. Уште да Swaggy P да си замине од тимот и ќе биде добра екипа од нив.
Второ, Wade, ѕвер!
Трето, и Репторс тепале синоќа. Имам другарче полицаец е во Торонто и пушта интересни работи на ФБ кога ќе го стават да работи натпревар на Репторс :)

Еј браво, мајсторката Торонто-Индијана во 2 полноќ ја ставиле :tapp: Ебате викендот, барем и првата меѓу СА и Оклахома да беше во тие раните термини да можевме да гледаме без да заспиеме.

Еј браво, мајсторката Торонто-Индијана во 2 полноќ ја ставиле :tapp: Ебате викендот, барем и првата меѓу СА и Оклахома да беше во тие раните термини да можевме да гледаме без да заспиеме.

Е нема кога инаку. Еве сега ја гледам програмата во 2 и 30 вечер се Спарс со ОКЦ, утре 19 мајсторката Мајами-Шарлот, па после неа во 21 и 30 Голден Стејт - Портланд и вечерта Индијана. Супер си е програмата на секој саат имаш НБА утакмици. Е сега тоа шо се излегува викендов и шо се пие е друга работа. :D

Е нема кога инаку. Еве сега ја гледам програмата во 2 и 30 вечер се Спарс со ОКЦ, утре 19 мајсторката Мајами-Шарлот, па после неа во 21 и 30 Голден Стејт - Портланд и вечерта Индијана. Супер си е програмата на секој саат имаш НБА утакмици. Е сега тоа шо се излегува викендов и шо се пие е друга работа. :D
Иам едно кафанче и Нба ми пуштаат:oeoeoe:Али што фајде ако сум пијан:pos:

Колку текми ќе тера Спарс-ОКЦ шо велите? Спарси во 6 според мене ама нема да ме изненади и ако го јадат

Тешка ќе биде, запнаа и овие у плеј офов, баш добро изгледаат. Кантер не е сериозно повреден, така?
Нека има 7 текми, и така ова ќе биде убедливо најинтересен дуел во двете конференции во оваа фаза.

Otide utakmicava u kurac, i so noga da frljat kje pogodat

класичен rape хаха :D

каков старт имаат ЛаМаркус и Кавај лелеле :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom