НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Oфицијално новото лого и алтернативните
16-17SacKings_Logos.0.0.jpg
И новата облека пристигна http://www.kingsteamstore.com/Sacramento_Kings_Men_T-Shirts

Фала богу ја зачуваа виолетовата боја. Тие baby blue дресовите воопшто не ми одговараа за екипа како Кингси, а и плус има доволно плаво-црвени екипи во лигата. (Требаше и Репторс да ја вратат виолетовата боја, но ништо чудно да го направат тоа во следните неколку години.)

За логото, круната е заникаде, не знам што има значат тие пресеци во неа, плус фонтот e shit и не ми изгледа timeless за екипа како Kings. Лавот е дефинитивно најдобро лого од сите.

Летово Дирк станува слободен играч, и од Мавс се заплашени дека ова е последна текма на Дирк како маверик ..Али верувам дека тоа газдата нивни ке спреми нешто јако за швабата

Дирк Новицки не верувам дека има амбиции за големи пари да има со нов договор, така да не знам на што мислиш со тоа што си пишал дека Кјубан ќе понудел јак договор за Дирк.

Дирк ќе си остане во Далас и тоа за некој скромен договор, со цел да има простор да се донесе некое засилување за клубот, со цел да бидат поконкурентни, бидејќи од следната сезона ќе биде потешко на запад да се обезбеди и плејоф за Далас, Минесота ќе биде подобра, Јута ќе напредува и ќе сакаат конечно да играат плејоф, Денвер има простор за напредок.

Не верувам дека Дирк ќе го напушти Далас. Да не ја земеше титулата во 2011 можеби, вака ова напишаното твое нема логика.

Дирк Новицки не верувам дека има амбиции за големи пари да има со нов договор, така да не знам на што мислиш со тоа што си пишал дека Кјубан ќе понудел јак договор за Дирк.

Дирк ќе си остане во Далас и тоа за некој скромен договор, со цел да има простор да се донесе некое засилување за клубот, со цел да бидат поконкурентни, бидејќи од следната сезона ќе биде потешко на запад да се обезбеди и плејоф за Далас, Минесота ќе биде подобра, Јута ќе напредува и ќе сакаат конечно да играат плејоф, Денвер има простор за напредок.

Не верувам дека Дирк ќе го напушти Далас. Да не ја земеше титулата во 2011 можеби, вака ова напишаното твое нема логика.

друже јас реков дека од Мавс се загрижен (интервјуто на тренерот после поразот од 4-1), а не реков дека за пари едино би останал...Дај боже да остане, и јас сакам

Разочаран сум од Бостон, многу слабо играат. Језда Бредли им се повреди, али сепак, никаква течност во играта, бледо, без идеја...

Оној Еван Тарнер одма би го избркал од екипа, каква шлајмоина од играч е, ауууу мајко мила.

Фала богу ја зачуваа виолетовата боја. Тие baby blue дресовите воопшто не ми одговараа за екипа како Кингси, а и плус има доволно плаво-црвени екипи во лигата. (Требаше и Репторс да ја вратат виолетовата боја, но ништо чудно да го направат тоа во следните неколку години.)

За логото, круната е заникаде, не знам што има значат тие пресеци во неа, плус фонтот e shit и не ми изгледа timeless за екипа како Kings. Лавот е дефинитивно најдобро лого од сите.
Baby blue убаво личеше но само за специјални ноќи беше во чест на Синсинати ројалс, круната се зезаат по форумиве викаат барт симпсон лого, фонтот е добар... неутрален сум да бидам искрен. Вилоетовата си е дефолт се знае тоа, и светлата во арената ќе се претежно виолетови
C01_Night_g1-1000x480.jpg
Инаку Golden one center ќе ја има најголеата видео табла во нба, 4к ултра хд (7 пати поголема од арко) https://twitter.com/SacramentoKings/status/690202589791518721

Gartho druze ostaj muabetive za kings ,momentlano se ponebitni od makedonska fudbalska reprezetacija, okej e,novi dresovi kur se trese, imas plejof tekmi ne gledam nekoj drug od timovive lal, chi samo ti zamaras set kari kolku dal belineli so naprail

Кога веќе збориме за небитни организации :D
With Chris Paul & Blake Griffin out, you can get a ticket to tonight's Clippers-Blazers game in LA on the resale market for as low as $17.

Азијатот од Харвард со ретардирано сељачките фризури денес ги носи до брејк Шарлот.

Вечер кој добие во Мајами и Ла, ја завршува серијата во 6 утакмици.

Џејсон тери "If I don't, then what? It's a loss, right? I guarantee victory because I know what it's going to take. I believe in my group. I know we can get a win here and send this home to Houston." Ај баш да видиме.. со Хауард во тим не би давал вакви изјави[DOUBLEPOST=1461811449][/DOUBLEPOST]Кортни ли... ова пошто коцка просра за сакраменто ;)
e1c9347933bba099ddd785ac5190fa7d.jpg

Последно уредено од модератор:
Разочаран сум од Бостон, многу слабо играат. Језда Бредли им се повреди, али сепак, никаква течност во играта, бледо, без идеја...

Оној Еван Тарнер одма би го избркал од екипа, каква шлајмоина од играч е, ауууу мајко мила.
Друже Бредли би го изел Тиг вака мамата ни ја ебе. Олиник е по софт од сите тука заедно. Краудер 100% не е месец дена. Сали е подебел од ден во ден. Ако вечер тепа Бостон за мене сезоната ќе биде океј јебига ребилдинг тим сме не очекувам титула ама со овој состав и гејм 7 е успех.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom