- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не му фали нив ништо туку му фали на денешната кошарка шо вакви играчи имат силен ефект..А шо му фали на Ливингстон и Грин неразбирам?
Не му фали нив ништо туку му фали на денешната кошарка шо вакви играчи имат силен ефект..
Па верувај не се многу различни Диандре и Грин.. Стави го Грин во Клиперси ќе биди уште еден Џош Смит.. Системите на ГС и Спарс му овозможуваат на некој играчи на изгледаат подобро од тоа што се..Какви? Интелигентни? Одлични пасери на топка? Со огромно IQ? Или ти е криво што силеџии ака Џордан (ДеАндре) не можат да го достигнат тоа ниво?

,чекај малце дечко,кога ти зајебаваш
?Па верувај не се многу различни Диандре и Грин.. Стави го Грин во Клиперси ќе биди уште еден Џош Смит.. Системите на ГС и Спарс му овозможуваат на некој играчи на изгледаат подобро од тоа што се..
Ако мислиш дека Грин има огромно IQ незнам шо да ти кажам

Легни си утре прва смена си на школо,оф да распуст е,извини.Ги рамни Грин и црепон у интелегенција бе,чекај малце дечко,кога ти зајебаваш
?
Kazi ako imas nesto za temava,ne e ova fan klub Junajted.Eve kazi mi ti ko popameten,cim sakas da se dokazus,ja ne znam.А шо прајме со разликата помеѓу бес и без?
Напрајл 10 асистенции неколку пати во тим со најдобрите 2 шутери во нба и одеднаш гениј бил Грин.. важи бе
![]()
![]()
![]()
Сличен вокабулар со нино манчестер имат.. веројатно делат лошо детство.. оди отворисе во драга кајгана не туку ми го тупи тука на секој мој пост
Напрајл 10 асистенции неколку пати во тим со најдобрите 2 шутери во нба и одеднаш гениј бил Грин.. важи бе
![]()
![]()
![]()
Сличен вокабулар со нино манчестер имат.. веројатно делат лошо детство.. оди отворисе во драга кајгана не туку ми го тупи тука на секој мој пост