НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
У секое време можат кој сакаат да го тепаат, за секој спремаат добра тактика у Плеј Оф така да гарантирам дека можат да ги пребијат Вориорс во евентуална средба на запад...Искрено многу ке ми напраат мерак ако освојат оваа година зашто ептен ги хејтам Вориорс
За можење реално само они и можат,али не ми е јасен хејтот кон Вориорс,не се некоја екипа што игра педерска кошарка па да ги мразиш

За можење реално само они и можат,али не ми е јасен хејтот кон Вориорс,не се некоја екипа што игра педерска кошарка па да ги мразиш

Ни сам не знам зашто ги хејтам ама ете ептен ги хејтам, а немам некоја добра причина за тоа ама ми се темни ептен од нив...

Бес и без не е исто.
Што ми беше муабетот, Батлер јебе матер

Во Спарс не може да игра секоја џукела, си знае Поп точно каков тип на играч му треба. Цел тим му е составен од скромни дечки на кои тимот им е на прво место и не се склони на скандали и остали трач рубрики. Додека е Поп тука не можам ни да замислам некој од типот на Диандре Џордан, Харден, Ник Јанг да игра во Спарс.
Пример поим за САС ми е Борис Диао. Дечкото е дебел, нема став на спортист ама има IQ и ја разбира играта феноменално. Каква играчина е само...

Бтв конечно да излгедам една нормално утакмица на Булс сезонава, фала курцу.
Типична Чикаго утакмица :icon_mrgr::icon_mrgr:
ЏИМИ БАКЕЕЕТС :cuc:

Булси ги гледам само против Репторс и секогаш ми изгледаат како Вориорси...

BREAKING: Brooklyn Nets veteran guard Jarrett Jack has been diagnosed with a torn right ACL, as well as a torn right meniscus, and will miss the remainder of the season.

The injury occurred as Jack was coming down the floor on a fast-break opportunity. His right leg/knee simply gave out without making contact with any other player.

Get well, Jarrett Jack!

Сега мора трејд да направат,иначе послаби од Филаделфија ќе бидат.

Чекај малце дали Батлер на полувреме имаше 40 поени, а на крај 42?

Како само Whiteside го чува рекетот , не е нормален :aplauz:

Веќе 13та утакмица сезонава со 5+ блокади (y)

Феникс 16 поени во 22-ра минута.:pijani:[DOUBLEPOST=1451878376][/DOUBLEPOST]Во останатите две минути уште 4 поенчиња.Добро е,се поправија.:sneaky:

Ќе има доста неславни рекорди,а ќе бидат и лидери во неколку сегменти.Можеби ова се и најмалку дадени поени на полувреме.

Ова посебно за генералниот менаџер кој верувал дека Феникс имаат шанси да влезат во плеј-оф.:sramezliv:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom