НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Напрајл 10 асистенции неколку пати во тим со најдобрите 2 шутери во нба и одеднаш гениј бил Грин.. важи бе

1276679962879216421.png

rtAeXVF.png
1276679962983071013.png

Сличен вокабулар со нино манчестер имат.. веројатно делат лошо детство.. оди отворисе во драга кајгана не туку ми го тупи тука на секој мој пост
Ne se brukaj sramota e,idi napisi esej za Diandre,sekako profesorkata sigurno ne ti sledi Nba

Какви? Интелигентни? Одлични пасери на топка? Со огромно IQ? Или ти е криво што силеџии ака Џордан (ДеАндре) не можат да го достигнат тоа ниво?
Не му ударај клизачи бе :icon_mrgr:

Иначе Грин е ѕвер на паркетот и јако игра, ама сепак мора да признаете дека дека доколку не беа такви шутери околу него немаше да вади толку асистенции, плус читав сеа дека статистичарите му пишале минимум 3 асистенции на последната што не се рачунаат за асистенции (дриблинг, игра на пост, задржување на топка одреден временски период и слично). Несомнено е дека дига играта на Вориорс на едно ниво погоре, да не се разбереме погрешно, има огромен учинок за успехот на екипата во последните 2 години. Јас лично не го сакам оти е лигуш и е плачопичка. :coffee:

Слушај ги коментаторите на било кој меч на ГСВ, макар и Хрвативе, 20% од коментирањето му е за придонесот на Грин. Си газит чоекон во тој клуб и та околина.

Мене па ми се многу чудни муабетите “еј да не му беа такви соиграчите немаше да има таков учинок“... Е добро, да не му беа Пипен, Родман и компанија на Џордан, ќе имаше ли 6 титули? Кур ќе имаше. Да не беа Гасол, Одом и компанија ќе лапаше ли Коби две титули по ред 2009 и 2010? Не.
Рондо да го нема Казнс ќе прави ли по 20 асистенции на утакмица?

Нормално е дека треба да има и добри соиграчи за да се остварат тие бројки, не игра Грин сам на теренот. Ама дека има огромен удел во играта на Вориорси и дека е исклучително битен за овој тим, е тука нема никакви дилеми. Игра четворка со едвај два метри висина, сестран играч, може да повлече контра, има добра контрола на топката, има добар шут, знае со грб да изигра кон кошот, во одбрана може да чува и повисоки од него затоа што е многу снажен, може да презема играчи и да чува пониски од него, значи буквално играч што секој тренер би го посакал. Мене многу ме потсеќа на Одом и неговите најдобри партии од Лејкерси, со таа разлика што Одом беше 6ти играч, а овој си е стандарден во првата петорка, али секако мислев на импактот врз тимот.

Меги :vozbud:,каков одраз има братов,го одвали кошов од куцање

Што му е на Томпсон бе? Арен ли е со паметот? :D
Не знам али знам дека на Кари не му дава да шутне,а двајцата ги имам плус,му ебам руката,па не мора сеа само до 50 да иде.

Заза :Е
Добро нема ли некој да им каже да не ги штитат звездите ,чист фаул у напад прави Казнс а овој за него суди

Хоххоохихиго каква текмаа Дероне Деронееее

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom