НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
12507357_1047577748615109_6286444267891404935_n.jpg

Не му фали нив ништо туку му фали на денешната кошарка шо вакви играчи имат силен ефект..

Какви? Интелигентни? Одлични пасери на топка? Со огромно IQ? Или ти е криво што силеџии ака Џордан (ДеАндре) не можат да го достигнат тоа ниво?

Последно уредено:
Играч на Сан Антонио што куца атрактивно?! Фејк е видеото изгледа.

Какви? Интелигентни? Одлични пасери на топка? Со огромно IQ? Или ти е криво што силеџии ака Џордан (ДеАндре) не можат да го достигнат тоа ниво?
Па верувај не се многу различни Диандре и Грин.. Стави го Грин во Клиперси ќе биди уште еден Џош Смит.. Системите на ГС и Спарс му овозможуваат на некој играчи на изгледаат подобро од тоа што се..

Ако мислиш дека Грин има огромно IQ незнам шо да ти кажам

Па верувај не се многу различни Диандре и Грин.. Стави го Грин во Клиперси ќе биди уште еден Џош Смит.. Системите на ГС и Спарс му овозможуваат на некој играчи на изгледаат подобро од тоа што се..

Ако мислиш дека Грин има огромно IQ незнам шо да ти кажам

Колку само не си во право. Баш тие играчи го прават системот,а не обратно, затоа се донесени бидејќи одговараат на системот.

Мислам ќе ја има честа да биде првиот член што отишол на игнор кај мене. Не дека имам проблем со мислења на други членови ама кога ќе го прочитам што тресе ме пука внатрешен немир, имам вртоглавица, нагони за повраќање и слично. Не се многу различни Диандре и Грин, колку треба да не разбираш кошарка за да го кажеш ова мајко мила :boksix:

Легни си утре прва смена си на школо,оф да распуст е,извини.Ги рамни Грин и црепон у интелегенција бе:pos::pos::pos::pos::pos:,чекај малце дечко,кога ти зајебаваш:facepalm:?

А шо прајме со разликата помеѓу бес и без?

Напрајл 10 асистенции неколку пати во тим со најдобрите 2 шутери во нба и одеднаш гениј бил Грин.. важи бе

1276679962879216421.png

rtAeXVF.png
1276679962983071013.png

Сличен вокабулар со нино манчестер имат.. веројатно делат лошо детство.. оди отворисе во драга кајгана не туку ми го тупи тука на секој мој пост

Напрајл 10 асистенции неколку пати во тим со најдобрите 2 шутери во нба и одеднаш гениј бил Грин.. важи бе

1276679962879216421.png

rtAeXVF.png
1276679962983071013.png

Сличен вокабулар со нино манчестер имат.. веројатно делат лошо детство.. оди отворисе во драга кајгана не туку ми го тупи тука на секој мој пост

aj ako ne izvadi neso postaro koa bil u osnovno...deka tvitovite se relevantni za toa so go pokazuva na parketot....

1276679962879216421.png

rtAeXVF.png
1276679962983071013.png

А интересно е, што си фан на Меси. Кој стварно имал лошо детство и физички и психички, особено второто му има оставено последици и не знае да се изрази ко нормален. Но дали тоа го спречува да го изрази талентот на теренот? Не. Исто и овој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom