НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најверојатно спијат фановите на Лејкерс па не се во прилика да ти одговорат. Иначе пофалба до тие што гласале на анкетата дека Кливленд ке освојат у 7 (ако воопшто имало такви)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Aj be dosta provociras ebate idiotot koj kur vise. Ete sme site ovde cestitavme so treba da smenime profilna, za tebe da ti porasne kureto. Jasno kazaa da prekinete so provokacii ebate decata

Најверојатно спијат фановите на Лејкерс па не се во прилика да ти одговорат. Иначе пофалба до тие што гласале на анкетата дека Кливленд ке освојат у 7 (ако воопшто имало такви)

fanovite na lejkers si ostanaa fanovi na lejkers :), sto e so tie sto bea za klivlend, pa majami, pa pak za klivlend ? :)
pogolemo dno od toa nema, sekoja cest za tie sto si ostanale verni na klivlend, ostanative ne postojat, fanovi na igrac a ne na tim.
Inaku eve ja sum fan na lejkers i iskreno sve sto sakav dobiv od finalevo, a toa e 7ma utakmica, pisav i pred prethodnata, se nadevav na pobeda na klivlend i toa uz razbivanje pa sto bide bide ali krajno sum razocaran od neserioznosta kaj kari a i tompson u finalevo, ali pred Se kaj prviov.
Sutiranja od parking, pasovi pozadi grb, izbrzani neizgradeni sutevi za tri koga se krsi utakmicata i ne pominale ni 5 sek od napad, ova e Sve samo ne za nba plejof, a ne pa za sedma utakmica u finale.
Ova nikad nema da go svatam, kolku i da bese tesna utakmicava za oko vakvite momenti se uzas, ednostavno posle takvo izdanie moraa da izgubat, nepravda ke bese takov basket da dobie prsten na kraj, sram za nba e takva parodicna kosarka kakva sto prikazaa u sedmava utakmica da se krunisa so titula.
Se nadevam ova ke stavi kraj na nivnoto kurcenje koe defakto im se udri u glava, ako od ova ne izvlecat pouka i ne se prizemjat na zemja togas mene licno ke mi stanat najomrazena ekipa od koa pratam NBA, ova e sve samo ne sampionsko ponasanje. odlika na samobendisani ligusi koi mislat deka gospod za muda go fatile.

fanovite na lejkers si ostanaa fanovi na lejkers :), sto e so tie sto bea za klivlend, pa majami, pa pak za klivlend ? :)
pogolemo dno od toa nema, sekoja cest za tie sto si ostanale verni na klivlend, ostanative ne postojat, fanovi na igrac a ne na tim.
Inaku eve ja sum fan na lejkers i iskreno sve sto sakav dobiv od finalevo, a toa e 7ma utakmica, pisav i pred prethodnata, se nadevav na pobeda na klivlend i toa uz razbivanje pa sto bide bide ali krajno sum razocaran od neserioznosta kaj kari a i tompson u finalevo, ali pred Se kaj prviov.
Sutiranja od parking, pasovi pozadi grb, izbrzani neizgradeni sutevi za tri koga se krsi utakmicata i ne pominale ni 5 sek od napad, ova e Sve samo ne za nba plejof, a ne pa za sedma utakmica u finale.
Ova nikad nema da go svatam, kolku i da bese tesna utakmicava za oko vakvite momenti se uzas, ednostavno posle takvo izdanie moraa da izgubat, nepravda ke bese takov basket da dobie prsten na kraj, sram za nba e takva parodicna kosarka kakva sto prikazaa u sedmava utakmica da se krunisa so titula.
Se nadevam ova ke stavi kraj na nivnoto kurcenje koe defakto im se udri u glava, ako od ova ne izvlecat pouka i ne se prizemjat na zemja togas mene licno ke mi stanat najomrazena ekipa od koa pratam NBA, ova e sve samo ne sampionsko ponasanje. odlika na samobendisani ligusi koi mislat deka gospod za muda go fatile.
Убаво ги нареков ја ГСВ уште пред некое време, и конечно тоа искочи на виделина
ДЕВОЈЧИЊАТА ОД ОУКЛЕНД

Лигуши се уште одамна, + што го имаат најголемиот сељак во нба (после Рик Фокс), значи по говорот на телото им се гледа уште од пред некоја година дека летаат во облаци нешто што ептен курчи и тера да ги хејташ. Искрено толку глупа и ограничена екипа неам видено никогаш. Бљак

The nba is rigged, for money :icon_lol:

Иначе ќе се сложим со @Nino Manchester за Тајрон Лу

И да, која екипа ќе му даде макс договор на Харисон Барнс, ќе плаче уште на пола сезона и ГМ-от треба да им се обеси на плоштад

:coffee: @Xsago @Џони Вајсмилер @ElNinho
Кливленд може пикенролот да го сопре, посебно знаат како Кари да го сопрат.
Со здрав & у форма Ирвинг + Лав годинава, ми стои дека ќе јадат ќотек ГС од Кливленд.
Неконсистентни се и двете екипи, Кливленд е фаворит кој и да се пласира... ама со ОКЦ поинтересно ќе е финалето.
Колку и да не го сакам Леброн, импактот на Леброн >>> импактот на Кари.. Кајри, Мо и Делаведова имат поголеми шанси да го чуваат Кари него Игудала и Грин - Леброн.
А за составите, лани на Кливленд втор скорер им беше JR Smith :icon_lol: и Мозгов со 1/2 утакмици, права монти пајтон екипа... огромен апгрејд ќе е Лав да игра кој ќе е и најверојатно 5ка на смол бол. Кајри и Мо се бонуси

Na 4 minuti i 40 sekundi pred kraj imaa 89 poeni i na tie ostanaa.Kakva bruka.

Bananata sto ja izede Iggy mozebi i klucna vo ovoj natprevar.

Koj bese toj so pisa deka wade sekogas ke ima poveke tituli od lebron #hehe# Kari katstrofalen 2 finale po red, ama mislam deka drejmond da ne gi klocase site po jajca , za sto bese zasluzeno suspendiran ke dobieja gsw, sega zasega bow down #23

Грин се вратил од соблекувална за да му ја честита титулата на владетелот

Тоа се вика РЕСПЕКТ и честитање на победа. Нешто што Леброн не го направи против Далас туку веднаш замина во соблекувална. Истото важи и за серкото Клеј Томпсон вчера. Тука се гледа големината на играч, колку е голем во порази.

Исцеденоста на играчите и нивниот болен ритам на играње 48 минути,агресивно и напаѓачки го доведоа до ваква ситуација во финалето,ништо друго.Јебеш рекорд 73-9,кога не си освоил титула..... тоа е једина нивна грешка... е сеа и јес да и Кавс покажаа екстра игра последниве утакмици....

The nba is rigged, for money :icon_lol:

Иначе ќе се сложим со @Nino Manchester за Тајрон Лу

И да, која екипа ќе му даде макс договор на Харисон Барнс, ќе плаче уште на пола сезона и ГМ-от треба да им се обеси на плоштад
И јас се слагам со ова иако мене лично Барнс ми е еден од најомилените играчи од ГСВ. Одличен играч, одма би го собрал у екипа, ама за максимален договор не е во никој случај. Пример на Грин би му дал такво нешто, страва од играч, одма би го собрал у Лејкерс, каки курац Дерозан какви бакрачи.

Еј само он беше на ниво цело финале, можете да го мразите колку сакате (не велам дека тоа е погрешно, таков си е човекот, провоцира, игра прљава кошарка) ама типот е играчиште. Игра во два правци и тоа на врвно ниво, одлично ја чита играта, препаметен е.

Инаку гледам дека слабо сте напишале, Ирвинг братот секоја чест, сезона пресвртница за него и неговата кариера. Даде 110% и успеа да ги покрие мааните во дефанзива, во напад страшен, не брзаше, идеше на сигурно, буквално како што треба да изгледа еден модерен плеј-скорер. Да немаше Брон такви бројки одма требаше кај Кајри да иде МВП-то, без никакво размислување.

П.с. Искрено треба да се намали со хејтот кон ГСВ, сепак да не заборавиме дека играа без најважниот играч во Г5 и дека им се повреди првиот центар и битен одбранбен играч. Нешто што рецимо важеше за Кливленд прошлата сезона кога им се сјебаа Кајри и Лав. Реков и претходно али пак ќе кажам, не дека ова треба да бидат оправдувања за ГСВ, ама сепак колку толку влјиаеа врз развојот на настаните.

П.п.с Дали некој го виде Данте Џонс како славеше? Истекува времето и сите идат да се гушкаат со Леброн а овој фати шпринт на другата страна, веројатно тргна трчајќи накај Кливленд. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Пу да ти ебам тоа фетусот од играч. :D

Кари и Клеј нека се утепаат од Голден БРИЏ сместа им ебам тоа лигушите смрдени. Цела сезона ги бранам ама преку кур, која ти е оваа несериозност во Г7 и тоа против тим кој ти се врати од 3-1 и успеа да ти земе титула. ГОВЕДА :tapp:

Грин можда е говедо на друг начин ама барем си изигра со срце и пружи и повеќе од што можеше, секоја чест ама да не се изглупираше и да не јадеше суспензија ќе тепаа ГСВ одамна и ќе си имаа уште еден прстен. Така да иде и на негова душа ова финале.

Сега никој нема да збори за нив како тимот што го бутна рекордот на Булс, него како тимот што изгуби во финале, а имале предност од 3-1. Ако им е.

Честитки за Брон, повеќе од заслужено беше ова, премногу ќе му дојдеше уште едно изгубено финале. До крај на кариера ќе лапа уште минимум еден прстен.

Ирвинг :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom