fanovite na lejkers si ostanaa fanovi na lejkers

, sto e so tie sto bea za klivlend, pa majami, pa pak za klivlend ?
pogolemo dno od toa nema, sekoja cest za tie sto si ostanale verni na klivlend, ostanative ne postojat, fanovi na igrac a ne na tim.
Inaku eve ja sum fan na lejkers i iskreno sve sto sakav dobiv od finalevo, a toa e 7ma utakmica, pisav i pred prethodnata, se nadevav na pobeda na klivlend i toa uz razbivanje pa sto bide bide ali krajno sum razocaran od neserioznosta kaj kari a i tompson u finalevo, ali pred Se kaj prviov.
Sutiranja od parking, pasovi pozadi grb, izbrzani neizgradeni sutevi za tri koga se krsi utakmicata i ne pominale ni 5 sek od napad, ova e Sve samo ne za nba plejof, a ne pa za sedma utakmica u finale.
Ova nikad nema da go svatam, kolku i da bese tesna utakmicava za oko vakvite momenti se uzas, ednostavno posle takvo izdanie moraa da izgubat, nepravda ke bese takov basket da dobie prsten na kraj, sram za nba e takva parodicna kosarka kakva sto prikazaa u sedmava utakmica da se krunisa so titula.
Se nadevam ova ke stavi kraj na nivnoto kurcenje koe defakto im se udri u glava, ako od ova ne izvlecat pouka i ne se prizemjat na zemja togas mene licno ke mi stanat najomrazena ekipa od koa pratam NBA, ova e sve samo ne sampionsko ponasanje. odlika na samobendisani ligusi koi mislat deka gospod za muda go fatile.