НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е сега многу сакам да го видам лицето на Варежао , прстенот у дуп може да си го пикне :icon_mrgr:

Претераа ГСВ, и тоа премногу, нарочито Кари и Томпсон. Мислам дека при крајов животот да им зависеше немаше да идат на влез и два поени. Човече апла срамно издание беше ова, срам ме фати. Кари па уште пас позади грб дава, ко егзибиција да игра, а не финале. Каааааде бе дечко, имаш еден мал милион големи шампиони во овој спорт, угледај се на нив. Кога би направил Коби вакво нешто, Паркер, Данкан, Леброн, Вејд? КОГА МАЈСТОРЕ? Не е ова Медрано, него гејм 7, треба крв да проплукаш и да си 150% сконцентриран.

И Кливленд ќе ја усереше за малце, Ирвинг во второ ја направи разликата, овие задњи пет минути цело време топката кај Леброн, а овој умрен целиот, преморен, едвај одеше. Среќа на крај му ја дадоа и погоди Ирвинг прејак шут и фактички им ја донесе титулата. Бананата на Леброн над Игудала е една од најдобрите у историјата, човече каков потег у таков момент, брутално добро...

Нема што, си заслужи Кливленд, подобар тим во ова финале беа. Ги сјеба ГСВ тоа што не играше Грин во Г5, али секако нема оправдување за ова што им се деси. Потфрлија сите од прв до последен, од Кер да Кари.

ДАЈ БОЖЕ ДА НЕМАТЕ ШТО ВИШЕ ИГРАЧА ИЗ ХРВАТСКЕ У НБА ЛИГЕ СЛЕДЕЧЕ СЕЗОНЕ, СВЕ ДА ВИ ИЗНАЕБАМ РЕТАРДИРАНО.

ДАЈ БОЖЕ ДА НЕМАТЕ ШТО ВИШЕ ИГРАЧА ИЗ ХРВАТСКЕ У НБА ЛИГЕ СЛЕДЕЧЕ СЕЗОНЕ, СВЕ ДА ВИ ИЗНАЕБАМ РЕТАРДИРАНО.

Доџиче новог Стојка Вранковича у НБА овог лета

Да, на одјавата рекоа дај Боже да имаме што повеќе играчи од Хрватска следната сезона. Ниеден да немаат да дае Господ. :D

Јас затоа на стрим си гледам. Мајк Брин, Џејмс Ван Ганди и Марк Џексон, секој напад имаш да слушниш нешто паметно и да научиш.

Како е момци?
reybugs_by_rob3tck-d99b0m4.jpg

Треснаа нешто? :D
7 min do kraj na utakmica, ovie se tegavat se menja rezultatov ko zelenoto i crvenoto za pesaci na rekord, ovie za zubac i ante tomic zborat i draftot ...
toj zubac po doma tolku ne go zborat ko ovie u finalevo sto go zborea. A da ne go zaboravime i franjo arapovic minatata utakmica sto go spomnaa koga se spukaa, kakvi sve bitangi imalo u nba, ovie sporedba na takva situacija so nivniot franjo arapovic, koj i da e toj.

Најверојатно спијат фановите на Лејкерс па не се во прилика да ти одговорат. Иначе пофалба до тие што гласале на анкетата дека Кливленд ке освојат у 7 (ако воопшто имало такви)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Глумење лудило шутирање тројки од пола терен у гејм 7. Не постоеа во финалево двајцата.

Последно уредено:
Грин се вратил од соблекувална за да му ја честита титулата на владетелот

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom