НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лани со пола состав подобро се држеа, овде ептен мириса на метла, мада мислам дека една ќе кљукнат.

neznam so ocekuvavte ubavo kazav koa eden lauri i de rozan sakati nemozea da gi cuvaat pa im zemaa dve utakmici na klivlend....golden state e masina ke se proseta do vtora titula na smeenje

Шта речи.. Растур систем.. Без Стеф 30 разлика им направија.. Најјак му беше потегот на Лу кога ги стави Мозгов и Томсон заедно последна четвртина.. Очигледно веќе немат решение..

Ај да не јадам гомна пред време, ама лека полека ќе си го инсталира надимакот “кошаркарскиот Мареј“. :LOL::LOL:
Само ова ќе му биде поголем феил од претходните сезони, сега има дупли неуспех, и како тренер и како играч. :icon_lol:

Ај да не јадам гомна пред време, ама лека полека ќе си го инсталира надимакот “кошаркарскиот Мареј“. :LOL::LOL:
Само ова ќе му биде поголем феил од претходните сезони, сега има дупли неуспех, и како тренер и како играч. :icon_lol:

Да му се фатиш. Од уста не го изваде. Уште во тема политика го немаш спомнато.

o_Oo_O

Jerry West the logo 1-8 u finale :)))

Jerry West the logo 1-8 u finale :)))
Aма Џери никој не го рачуна за GOAT. Џери не го споредуваат со МЈ и Коби. Џери никад сам не си направил тим и вака страшно да фејлне. Срамота е ова за Леброн. Во Мајами сам си направи тим фејлна 2 пати. Во Кливнед па сам си направи тим плус е и тренер па си фејлна. Лузер си е во финалиња и срамота ќе е веќе да се споредува со Коби. За МЈ да не ни спомнувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom