Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.575
- Поени од реакции
- 18.058
Лани со пола состав подобро се држеа, овде ептен мириса на метла, мада мислам дека една ќе кљукнат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cekaj be sea, neli falea kyrie i irving sto e so peglanjevo?
cekaj be sea, neli falea kyrie i irving sto e so peglanjevo?
Во право си. Ептен е изгубен Леброн.Колку е само изгубен тренерот на Кливленд![]()
Ај да не јадам гомна пред време, ама лека полека ќе си го инсталира надимакот “кошаркарскиот Мареј“.
Само ова ќе му биде поголем феил од претходните сезони, сега има дупли неуспех, и како тренер и како играч.![]()
Ај да не јадам гомна пред време, ама лека полека ќе си го инсталира надимакот “кошаркарскиот Мареј“.
Само ова ќе му биде поголем феил од претходните сезони, сега има дупли неуспех, и како тренер и како играч.![]()
Кој му е крив што има 2-100 скор во финалињата.Да му се фатиш. Од уста не го изваде. Уште во тема политика го немаш спомнато.
?
Брат, за Леброн и неговиот импакт општо во спортот, Мареј не постои како спортист.
Мислев за скорот во финалињата де, дека е лузер.Брат, за Леброн и неговиот импакт општо во спортот, Мареј не постои како спортист.![]()
Aма Џери никој не го рачуна за GOAT. Џери не го споредуваат со МЈ и Коби. Џери никад сам не си направил тим и вака страшно да фејлне. Срамота е ова за Леброн. Во Мајами сам си направи тим фејлна 2 пати. Во Кливнед па сам си направи тим плус е и тренер па си фејлна. Лузер си е во финалиња и срамота ќе е веќе да се споредува со Коби. За МЈ да не ни спомнувам.Jerry West the logo 1-8 u finale))