Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам ќе се консултираат со тебе пред да доделат награда, огромна штета за кошарката ќе биде ако прекинеш да гледаш.Ако Грин земе МВП официјално се откажувам од гледање НБА...Да ти ебам сељачаната
Се надевам ќе се консултираат со тебе пред да доделат награда, огромна штета за кошарката ќе биде ако прекинеш да гледаш.

Ете де, тргни ја таа на Хори на страна, 5 ќе имаше Коби, а Леброн една без таа на Реј Ален.I kobe na horry i artest neka mu zapali I mj na kerr I paxson?

Ете де, тргни ја таа на Хори на страна, 5 ќе имаше Коби, а Леброн една без таа на Реј Ален.
Брат, типот ако зијанат во ова финале ќе има скор од 2-5, јебига не може да не го нарекуваме лузер, со оглед на тоа дека се начнуваат муабети за ГОАТ, најдобар лидер итн итн.
Џони пак ти со судиите, дај бе брат... Освен тоа со Сакраменто, за другото излишно е да кажеш нешто, зашо у истиов момент може да ти најдам клип од финалето против Бостон 2008 каде Лејкерс беа крадени од судиите и што сеа ќе се натегаме што би било кога би било? А вистината е дека Бостон го прегази Лејкерс тогаш и заслужено си зема титула, исто како што Лејкерс машки ја сврте во 2010 од 2-3 во 4-3.Коби беше играчиште нема збор тука,ама да не беа судиите во 2002 со Сакраменто да поможат и против Бостон 2010 тешко дека ќе имаше 5 прстени..затоа не коментирај кога се однесува до прстените бидејќи тоа е субјективна работа..лузери сега засега се Крис Пол и Кевин Дурант од денешна перспектива..Леброн никако неможи да биди лузер со толку ѕверски партии,финалиња и титули зад неговото име..чоекот има 4 МВП во регуларна сезона и две МВП finals...нема логика Леброн да се нарекува Лузер
Џони, не се прај како уефалона децата со судиите.Коби беше играчиште нема збор тука,ама да не беа судиите во 2002 со Сакраменто да поможат и против Бостон 2010 тешко дека ќе имаше 5 прстени..затоа не коментирај кога се однесува до прстените бидејќи тоа е субјективна работа..лузери сега засега се Крис Пол и Кевин Дурант од денешна перспектива..Леброн никако неможи да биди лузер со толку ѕверски партии,финалиња и титули зад неговото име..чоекот има 4 МВП во регуларна сезона и две МВП finals...нема логика Леброн да се нарекува Лузер

Џони пак ти со судиите, дај бе брат... Освен тоа со Сакраменто, за другото излишно е да кажеш нешто, зашо у истиов момент може да ти најдам клип од финалето против Бостон 2008 каде Лејкерс беа крадени од судиите и што сеа ќе се натегаме што би било кога би било? А вистината е дека Бостон го прегази Лејкерс тогаш и заслужено си зема титула, исто како што Лејкерс машки ја сврте во 2010 од 2-3 во 4-3.
Да не се разбереме погрешно, јас не го сакам Леброн, ама многу го почитувам како играч. Тоа дупешките за лузер ќе си останат јебига, лик кој го кандидираат за ГОАТ да има 2-5 во финалињата, нормално е дека ќе си има дупешки на негова страна. Тоа не го прави слаб играч секако, затоа што не игра он сам на крај краева...
Можам 2 саата материјал да ти спојам за судиски грешки у плејоф финалиња во корист на Леброн, ама ќе нема никаква поента. 48 минути кош за кош судиите не можат да те влечат низ плејоф, а уште помалку да ти поклонат прстен.