НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали некој уште се надева дека ЛеБрон ќе бидат GOAT? :neetaka:

Toa e problemot sto sekoj sto ima 5 posto poznavanje znae deka nema sporedba so MJ.Jas nikad go nemam sporedeno,ama da kazes deka e luzer e bezveza. ama vonsporedba so kobi za mene e pred nego.Primer za luzer ti e Cp3 ili melo.Vtora runda nemaat u zivot pominato

Toa e problemot sto sekoj sto ima 5 posto poznavanje znae deka nema sporedba so MJ.Jas nikad go nemam sporedeno,ama da kazes deka e luzer e bezveza. ama vonsporedba so kobi za mene e pred nego.Primer za luzer ti e Cp3 ili melo.Vtora runda nemaat u zivot pominato

За мене за да стигне над Коби му требаат уште 2 прстена.

Toa e tvoe mislenje.Isto ko za dsikusija ronaldo -messi, ima argumenti za 2te strani ama na krajot ide do subjektivnost,a za MJ objektiven I realno e deka e najbolji na site vreminja,ja popularizirase nba, ja napravi toa sto e

Vlezeni mu se u psiha, neprepoznatliv e :) Da e ziv i zdrav, toa e bar nema da slusame izgovori od tipot nemal pomos, sam igral i slicno :) Top 3 igracot spored ESPN ke go pamtat po luzerskiot mentalitet i nisto poise, kakva crna sporedba so MJ i Kobe

Vlezeni mu se u psiha, neprepoznatliv e :) Da e ziv i zdrav, toa e bar nema da slusame izgovori od tipot nemal pomos, sam igral i slicno :) Top 3 igracot spored ESPN ke go pamtat po luzerskiot mentalitet i nisto poise, kakva crna sporedba so MJ i Kobe
А Џери Вест по шо го памтат? Има човекот 1 титула од 9 финалиња, па ден денес се збори за него

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Jerry west ne go stavija vo Top 3 igraci sva vremena :) I ne go sporeduvaat so MJ

Вреди да се споредува Леброн со МЈ и Коби, може се за нијанса подобри ама заслужува да се спореди

Вреди да се споредува Леброн со МЈ и Коби, може се за нијанса подобри ама заслужува да се спореди

Колкава е таа нијанса? Во што е изразена?

Во тоа дека се далеку по клач играчи и дека коа ги гледаш нив е као да слушаш добра музика..и мислам дека МЈ и Коби имаат многу повеќе придонесено за кошарката во нивно време неко Леброн сега

Најсмешни ми се изговорите за Леброн. Стално он немал соиграчи,стално нешто фали,аман више.
Оние од ЕСПН коа ќе почнат да ти се слоши. Финалето со Спарси(првото) нема да му го броиме,немаше соиграчи, финалето со Далас ок изгуби ,финалето со Спарси(второто) Вејд не бил 100% спремен, лани ги немало Ирвинг и Лав. Сеа чекам баш да видиме дал ќе има изговори ако изгуби.

Овој тим на Кавс со овие уличари Смит,Ирвинг и Шампер не смее да биде шампион. Пацери невидени.Да имаше една поозбилна екипа на Исток немаше ни да ги гледаме мртвилава во финале.Метла нека јадат сеа.

Годинава Леброн нема изговор, никаков, го поштуем као играч, и као играчка величина, за мене е топ 5 играч од кога ја гледам НБА, али за ова финале нема никаков изговор, овој преморен ГСВ мора(ше) да го добие.

Нека му запали свеќа на Реј Ален, да не беше он ќе имаше само една титула до сеа. :D
Глупи се овие споредби и препукувања, и Леброн и Коби се едни од најдобрите во историјата, и двајцата со свои добри и лоши особини. Али факт е дека Леброн никад нема да има таков килер инстикт и клач сегмент ко Коби и Џордан, затоа што со тоа се раѓаш, едноставно... И моментално нема он толку лоша екипа колку што се ГСВ прејаки и очаен меч ап за нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom