G
garthok
Гостин
Предлог за анкета, за кој тим Стефан-кобе и нино-манцхестер ќе навиваат од утре
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предлог за анкета, за кој тим Стефан-кобе и нино-манцхестер ќе навиваат од утре
Џони Катица Јанева.. Стручнак у сите полиња..Ние не сме ја гледале цела серија, само он ја има гледаноЛеле мори мајко, Џони те молам иди глеј сурфање со пречки и не објаснувај. Добро бе, размислуваш ли пред да напишеш вакви глупости? Имал 16 поени и бил најслаб играч на теренот, ооооооок. А тоа што имаше 15 скокови, што погоди многу битен шут преку Реј Ален, аистенција до Артест за тројката со која Лејкерс се одлепи, тоа ич не е битно, така? Не мора све низ призмата на поени да се гледа.
И не се брукај со финалето Мајами-Оклахома кога Мајами ја разнесе Оклахома во таа финална серија.

Не те разбирам што пробуваш да исфорсираш уште од вчера. Можеш малце појасен да бидеш? Пошо јас не гледам каде имам кажано дека навивам за Коби стрикно, а не за Лејкерс. Јас навивам за Лејкерс а притоа омилен играч ми беше и секогаш ќе ми биде Коби. Ете го, се пензионираше, јас и натака ќе навивам за Лејкерси. Не знам стварно што сакаш да докажеш, не си ми јасен. Тоа прашај си ги фановите на Леброн грмехехехееПредлог за анкета, за кој тим Стефан-кобе и нино-манцхестер ќе навиваат од утре
Малку појќе ти е глупо ова. Почнале за Лејкерс да навиваат ради Коби да. Ама никад не рекле дека Коби коа ќе си оди нема да се за Лејкерс веќе. Еве и ја пример за Чикаго почнав ради Џордан. Џордан не е во Чикаго од 98 па никад никад не престанав да сум за нив.Предлог за анкета, за кој тим Стефан-кобе и нино-манцхестер ќе навиваат од утре

Џони Катица Јанева.. Стручнак у сите полиња..Ние не сме ја гледале цела серија, само он ја има гледано