НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Предлог за анкета, за кој тим Стефан-кобе и нино-манцхестер ќе навиваат од утре

Зошто? Некој некаде од нив двајца се има изјаснето дека нема да навива за Лејкерс кога Коби ќе се пензионира? Те гледам 2 дена нешто се обидуваш да кажиш со ова ама не те разбирам што.

Леле мори мајко, Џони те молам иди глеј сурфање со пречки и не објаснувај. Добро бе, размислуваш ли пред да напишеш вакви глупости? Имал 16 поени и бил најслаб играч на теренот, ооооооок. А тоа што имаше 15 скокови, што погоди многу битен шут преку Реј Ален, аистенција до Артест за тројката со која Лејкерс се одлепи, тоа ич не е битно, така? Не мора све низ призмата на поени да се гледа.

И не се брукај со финалето Мајами-Оклахома кога Мајами ја разнесе Оклахома во таа финална серија.
Џони Катица Јанева.. Стручнак у сите полиња..Ние не сме ја гледале цела серија, само он ја има гледано

аиииииии како се наежав на ова видео кога ја гледав утакмицата синоќа

https://www.facebook.com/nbatv/videos/1176680175697887/?fref=nf

една голема благодарница до легендава иако последниве 3-4 сезони се слаби лејкерси уште ќе сум за нив. Once a laker always a laker ! farewell Kobe!!!!

edit :

fun fact, D'Angello Russell е роден 1996 кога бил драфтнат коби после 20 години ја игра последната утакмица со коби подобро од ова неможе нели? :D

937994029a2dda572aec1b6286a49861.jpg

Доста преноси почнуваат од сабота

af0fc75f4640c8e71bd13fa7d2a8562c.jpg

Еј, ко вчера да беше кога ја гледав рекламата со Коби за adidas Equipment Elevation, кои за среќа сега и јас ги имам. Времето кога како средношколец пробував да ги правам неговите кросовери на селскиот кош. Времето кога беше дел од еден страшно интересен за гледање Лејкерс со Шек, Ник ван Ексел, и Еди Џонс, не ми текнува која сезона беше кога овие 4ца играа на ист Ол Стар натпревар (Коби и Еди Џонс играа на иста позиција). Потоа кога дојдоа титулите со Шек, па кавгата, па судењето за наводно силување, па уште две титули... Па јас заминав на брод и потрошив еден куп пари на Лејкерс опрема. На брод ја запознав Алесандра Мадурович која после тоа две години испаѓаше во последниот филтер на аудициите за Лејкер Грлс. Малку хаотичен ми е постов, ама не секој ден твојот идол оди во пензија.

п.с. уште да ми текне кај ги загинав Nike Kobe ZOOM VII Кои ги купив на брод за време на мојот прв договор....

И за крај едно селфи со неговиот дрес, една од првите работи што ги купив кога почнав да работам на брод.

12985352_10154131817557265_1323271093384415440_n.jpg

Не те разбирам што пробуваш да исфорсираш уште од вчера. Можеш малце појасен да бидеш? Пошо јас не гледам каде имам кажано дека навивам за Коби стрикно, а не за Лејкерс. Јас навивам за Лејкерс а притоа омилен играч ми беше и секогаш ќе ми биде Коби. Ете го, се пензионираше, јас и натака ќе навивам за Лејкерси. Не знам стварно што сакаш да докажеш, не си ми јасен. Тоа прашај си ги фановите на Леброн грмехехехее

Малку појќе ти е глупо ова. Почнале за Лејкерс да навиваат ради Коби да. Ама никад не рекле дека Коби коа ќе си оди нема да се за Лејкерс веќе. Еве и ја пример за Чикаго почнав ради Џордан. Џордан не е во Чикаго од 98 па никад никад не престанав да сум за нив.

Добро бе олабајте го, проба да се нашали чуекот ебаве људите, примислави !!
Иначе Стефан ќе навива за Филаделфија, пошто роден град на Кобе, а Нино се знае за ГСВ, пошто он више навија за нив 2 сезоне, али оваа ја тераше со Коби лабаво со екипата :icon_lol:

The league will track how often defenders contest 2- and 3-point shots, deflections by defensive players, charges taken, which players recover loose balls, and so-called "screen assists," which the league defines as picks that lead directly to a made field goal attempt by a teammate. The "screen assist" category will not include picks that result in a teammate drawing a shooting foul or that free up someone for a shot one or two passes down the chain, officials said.

Џони Катица Јанева.. Стручнак у сите полиња..Ние не сме ја гледале цела серија, само он ја има гледано

Првин спомна Гејм 7 каде стрикно,концизно и прецизно ти одговорив односно те демантирав ,подоцна кога ја спомна серијата јас мудро замолчив бидејќи си во право..не знам каде искоментирав нешто спротивно во поглед на серијата во 2010 година?

Не пишам на темава често ама читам и имам осеќај дека членот гартхок сака да му оддадеме некое признание што навива за Сакраменто сеуште, што не престанал да навива од кога станале ботови последниве 10+ години ...

Chad FordVerified account‏@chadfordinsider 5h5 hours ago
Thon Maker was just cleared by the NBA to enter the 2016 NBA Draft according to sources. Story coming ...

Дирек од средно..

Згодно бате

640%20-%20Thon%20Maker%20104.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom