Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.661
- Поени од реакции
- 18.363
Жими све вака и си го замислував крајот The last dance со гејм винер

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ok aj sea prosetaj malku na vozduh, cisto da ti se izbistri glavata.Дa и требaше нa Јутa пoбедa, ни 20 немaше дa дaде![]()
Да и требаше на Јута, можеби ќе тепаа ама коби под 40 немаше да биде. Како и да е 44% на 50 шута не е малку, на крај се гледаше дека душата си ја остави во стејплс, не можеше воздух да земе.
Коби во секој случај ќе земеше 40тина шута, од претходно се знаеше дека секоја топка ќе оди на него. 40 поени од 40 шута е сосема изводливо.Абе, aмерите се експерти зa прaвење шoу и спектaкл, зa публикaтa.
Вчерa беше тoкму тaквo нештo.
Квaлитетите нa Кoби се неспoрни, aмa мислaм декa се претерувa сo изведбaтa.
znam de.znam deka 50n40 90 ,tokmu taka 90 a ne 80,kolku samo da se izvadi statistika,prv igrac na spurs so 50 40 80 pobeznacajna statistika amin, milion vakvi sretnav od botovite eapn50-40-90 e елитно друштво на играчи, на многу малку им се има случено. На Ленард му фалат само 3% на слободните да влезе во нив, ништо чудно да има една сезона со такви проценти (како оваа да не беше добра).
Since the NBA introduced the three-point field goal in the 1979–80 season, the 50–40–90 shooting threshold has been reached by six players: Steve Nash, Larry Bird, Mark Price, Reggie Miller, Dirk Nowitzki and Kevin Durant.
Како шо рече @Stefan-kobe рикање бе.. Коа ќе ми текне како ги рендаше, посебно мерак ми се праеше против Бостон.. Гејм 7 2010.. У пм.. А веќе нема да игра.. Бем ти Мамба..