НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Џони Вајсмилер @KembaW Да да знам, грешка се изразив, мислев за цела серија, последната игра Пау спаси премногу, ама и најдобрите имаат лош ден.. Целата серија ја гледајте :)

ГС-Хјустон 4-0
Спарс-Мемфис 4-0
ОКЦ-Далас 4-2
Клиперс-Портланд 4-1

Кавс-Пистонс 4-0
Репторс-Пејсерс 4-2
Мајами-Шарлот 4-2
Атланта-Бостон 4-3

Гејм 7 во 2010 Коби постигна само 16 поени и беше најслаб играч на теренот кога го спомнуваш тоа финале каде судиите беа дополнителна рака на Лејкерс и судеа срамно..Коби баш во тој натпревар потфрли и беше најслаб на теренот каде пола од поените му беа од слободни фрлања каде беа досудени повеќе од смешно....реално судиите му поможија премногу на Лејкерси и срамно ги крадеа Бостон тој натпревар ,нешто сично како во 2012 со Мајами-Оклахома каде судиите судеа 90-10 во корист на Мајами за Леброн да ја земи првата титула иначе ќе беше резил да изгубеа 2 финалиња со ред
Леле мори мајко, Џони те молам иди глеј сурфање со пречки и не објаснувај. Добро бе, размислуваш ли пред да напишеш вакви глупости? Имал 16 поени и бил најслаб играч на теренот, ооооооок. А тоа што имаше 15 скокови, што погоди многу битен шут преку Реј Ален, аистенција до Артест за тројката со која Лејкерс се одлепи, тоа ич не е битно, така? Не мора све низ призмата на поени да се гледа.

И не се брукај со финалето Мајами-Оклахома кога Мајами ја разнесе Оклахома во таа финална серија.

После утакмица до 9 сат сабајле не можев да заспијам не ми се веруваше колку е луд човекот која серија им направи на крај и ја донесе победа. Кога е најбитно увек знае да погоди и кога не му оди и кога има 37 години после цела утакмица на паркет.
Јута може не играла со 100% ама со 90% сигурно играше колку само се гледаше дека секој сакаше да се покаже у одбрана против него така да не би кажал дека го пуштија, да беше така 100-ка ќе стигнеше.

spacer.gif
13007225_10154299333638643_6877531293469716806_n.jpg

Капа доле мајсторе !!

Леле мори мајко, Џони те молам иди глеј сурфање со пречки и не објаснувај. Добро бе, размислуваш ли пред да напишеш вакви глупости? Имал 16 поени и бил најслаб играч на теренот, ооооооок. А тоа што имаше 15 скокови, што погоди многу битен шут преку Реј Ален, аистенција до Артест за тројката со која Лејкерс се одлепи, тоа ич не е битно, така? Не мора све низ призмата на поени да се гледа.

И не се брукај со финалето Мајами-Оклахома кога Мајами ја разнесе Оклахома во таа финална серија.

Добро и јас малце ја претерав,ама во глобала лош беше Коби на тој натпревар каде беше одлично чуван и имаше многу промашени шутеви..ама јбг еден натпревар е на секој можи да му се случи иако овај беше најбитен ама судиите надокнадија..

Гејм 2 и 3 на дуелот Мајами-Оклахома беше кражба,она класична кражба..страмота беше што го гледав,резил..јас не знам со кое лице ми пишуваш дека Мајами ја декласира Оклахома...дај не се резили те молам барем ти се разбираш од кошарка

Тотално заборавив на ГСВ од целата оваа фама околу Мамбата у пм.

Греота ќе беше да не го срушеа рекордот, нека идат сега со сите сили кон одбрана на тронот и да испишат уште поголема историја.
Кари 400 тројки ебате болесникот :cuc:

Добро и јас малце ја претерав,ама во глобала лош беше Коби на тој натпревар каде беше одлично чуван и имаше многу промашени шутеви..ама јбг еден натпревар е на секој можи да му се случи иако овај беше најбитен ама судиите надокнадија..

Гејм 2 и 3 на дуелот Мајами-Оклахома беше кражба,она класична кражба..страмота беше што го гледав,резил..јас не знам со кое лице ми пишуваш дека Мајами ја декласира Оклахома...дај не се резили те молам барем ти се разбираш од кошарка
Мајами беше класа појак тогаш од ОКС, не знам што пробуваш да истераш некои теории кога немаш аргументи. Кражба беше она меѓу Сакраменто и Лејкерси.

Време е за ебење на Пацери.

Па после тоа и Хит/Хорнетс да ги опниме.

Па и Кавс/рандом друга екипа да го јаде стапот.

Идеме до финале бре!

Уи д мадафакинг норт!

Како можеше 4 тима со ист скор да завршат на истокот бе :pos: Па се погоди баш од 3то до 6то место, меѓусебе ќе играт.

Иначе јес да вчера играа со втори тимови двете екипи, али пак, Детроит сезонава има 3-1 против Кливленд !!
Џст сеин :icon_lol:

Ебати сезоната ебати, рекорди се кршат лево десно, 73-9, 400 тројки, коби у пензија, мојте гајби булс не можат да идат у плејоф. Ненормално сум изнервиран вака шо заврши се за нас. Да се смират страстите и дечкото со #7 Холидеј, ќе не води до #7 наредната година (како Ливерпул станавме со овие срања..).
Коби капа долу, за се шо направи за играта, никогаш не сум бил голем фан, но е за респект таква посветеност на една екипа, една организација, алфа менталитет 20 години, низ добро и лошо. Голема трага остави на играта, статистички ѕвер, повеќекратен шампион и на крај со ваков крај на една неверојатна приказна. Уживај во пензија ѕверу, си ја заслужи.
Курето 400 тројки даде оваа сезона, на почетокот на сезоната почна од 50 место на вечната листа на постигнати тројки, сега е 19, неверојатно постигнување, 50-40-90 клуб, со 45% за три од 12 шута на утакмица, СНАЈПЕР. Тоа е хајлајстот на целата сезона, според мене, тие две работи. Останува у сенка помладокот, кои со добар тренер наредната сезона ќе газат, Џабари и гркот исто така очекувам да одат само напред на чело со Кид. Портланд заслужуваат респект, сите ги отпишаа а тие вратија со дупло на тие што плукаа. Никој не пишува ама ова е ваљда последна сезона и за Данкан и Џинобили. Јас сакам да се отпишат со нова последна титула на ова трио. Големи разочарувања имаше како бавчите Чигако, Вашингтон, Хјустон, Пеликанс, можеби и Милвоки и Сакраменто. Атланта се вратија во реалноста после ненормална сезона, Вестбист газеше со Дурант во регуларна сезона, а сега се пред тест во плејофот, и може би Д-Деј за целиот тим пошо ситуацијата со Дурант е неизвесна. Сите екипи шо влегоа во плејоф од Истокот да се ебат шо немаше место за нас.:icon_mrgr:

Кливленд-Детроит 4-1
Торонто-Индијана 4-2
Атланта-Бостон 3-4
Мајами-Шарлот 4-3

Голден Стејт-Хјустон 4-0/4-1 евентуално
Оклахома-Далас 4-2
САС-Мемфис 4-0
Клиперс-Портланд 3-4 (комбо брејкер)

BREAKING:

The Wizards have officially fired head coach Randy Wittman, according to ESPN.

The Wizards did not make the playoffs this season after finishing the season at an even 41-41.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom