НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Блокот си е чист, цела топка ја фати. Инаку второто забивање не го сметам, многу ми се глупи тие а ла Грифин фрлања на топката од далеку.

Чист е де. Поентата е дека ни на Ноел не требаше да му свират. Барем јас така сфаќам...

Блокот си е чист, цела топка ја фати. Инаку второто забивање не го сметам, многу ми се глупи тие а ла Грифин фрлања на топката од далеку.
Допира обрач... убаво му го закачи
еве поубава снимка

Овој Корвер стварно е ненормален:cuc:,ама како само тројки лупа,има фобија да влезе у рекет ебаму сатарот:D.

ДОбар Барнс,добар.Дал еден гол синоќа :D
Screenshot_61.jpg

People get so infatuated with the best of friends, things of that nature. First of all, I've got three very good friends in this league, and that's Carmelo (Anthony), and that's C.P. (Chris Paul), and that's D-Wade. And after that I have a bunch of teammates. I have guys I ride for every day.

But Kyrie is a guy I understand how important he is to this team, how important he is. And the same with Kev as well.
hi-res-283eeb3856abd3a3bd9bbc94cd24e46d_crop_exact.jpg

Добар одговор на Леброн за овие медиски замарања околу тоа што не бил близок со Кевин Лав (не го ставил на групна слика на инстаграм :pos:)

Интересно ривалство меѓу ГСВ-Клиперс, баш сакам у плејоф некако да се сретнат како лани, само што овој пат Кари е на дроги и Богут е здрав. Без Крафорд, Клиперс не минуваат повеќе од втора рунда.

А на Западу ништа ново?? :D

Интересно ривалство меѓу ГСВ-Клиперс, баш сакам у плејоф некако да се сретнат како лани, само што овој пат Кари е на дроги и Богут е здрав. Без Крафорд, Клиперс не минуваат повеќе од втора рунда.

Голден Стејт тепаа во гости без главниот одбранбен играч (Грин) во ситуација кога победи и порази ништо не им менуваат и во голема мера се одмараат и го чекаат плејофот. Искрено ако останат здрави на големи маки ќе бидат сите противници...

Голден Стејт тепаа во гости без главниот одбранбен играч (Грин) во ситуација кога победи и порази ништо не им менуваат и во голема мера се одмараат и го чекаат плејофот. Искрено ако останат здрави на големи маки ќе бидат сите противници...
Одлично играат ГСВ, ама на Запад име премногу талент, Дејм и Олдриџ, мечките, издрогираниот Броди, старата багра на чело со Поп, тактиките на Рик и плејоф моуд на Рондо, Брадата и Хауард.... Ќе биде супер интересно, сакам како лани да се колат до крај до 7 утакмица.

Кантер играчиште,после трејдот..20 поена за полувреме,а Расел 2-13..

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom