- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 42.079
- Поени од реакции
- 126.826
Овој беснеел ноќеска. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Блокот си е чист, цела топка ја фати. Инаку второто забивање не го сметам, многу ми се глупи тие а ла Грифин фрлања на топката од далеку.
Допира обрач... убаво му го закачиБлокот си е чист, цела топка ја фати. Инаку второто забивање не го сметам, многу ми се глупи тие а ла Грифин фрлања на топката од далеку.
,ама како само тројки лупа,има фобија да влезе у рекет ебаму сатарот
.People get so infatuated with the best of friends, things of that nature. First of all, I've got three very good friends in this league, and that's Carmelo (Anthony), and that's C.P. (Chris Paul), and that's D-Wade. And after that I have a bunch of teammates. I have guys I ride for every day.
But Kyrie is a guy I understand how important he is to this team, how important he is. And the same with Kev as well.
![]()
)Интересно ривалство меѓу ГСВ-Клиперс, баш сакам у плејоф некако да се сретнат како лани, само што овој пат Кари е на дроги и Богут е здрав. Без Крафорд, Клиперс не минуваат повеќе од втора рунда.
Одлично играат ГСВ, ама на Запад име премногу талент, Дејм и Олдриџ, мечките, издрогираниот Броди, старата багра на чело со Поп, тактиките на Рик и плејоф моуд на Рондо, Брадата и Хауард.... Ќе биде супер интересно, сакам како лани да се колат до крај до 7 утакмица.Голден Стејт тепаа во гости без главниот одбранбен играч (Грин) во ситуација кога победи и порази ништо не им менуваат и во голема мера се одмараат и го чекаат плејофот. Искрено ако останат здрави на големи маки ќе бидат сите противници...