НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е баш сигурно дека Лавот ќе остане во Кливленд. Јас мислам дека ќе си оди во друг тим.
За плејоф мислам Мемфис добро ќе се покажат, а од другата страна мислам вашингтон ќе изненади :)

Лавот иде у ЛА. Сигурно му даваат max

И јас мислам дека Love ќе си оди, ама не сум баш сигурен дека во ЛА. Пола лига max ќе му понуди. За кај ќе се одлучи ќе видиме...

Пол Џорџ и некојси фан
CA_gaNCVEAAqdUi.png

Лав за Вигинс беше трејдот, ептен испадна во корист за Минесота. Не дека Лав е лош играч, ама улогата на спот ап шутер во Кливленд не му одговара.

Sent from my GT-I9505

Пол Џорџ и некојси фан
CA_gaNCVEAAqdUi.png

Прочитав, Вест така рекол, во смисла, кој е тој Меси?

Не ме чуди мене, Американците се ептен самобендисан народ, за сите шо е бело, за нив е црно, па не би ме чудело да немаат појма од фудбалериве...ама Меси?

Nemoj ne go pipaj Gay od trojka, likot mi e omilen i mozda u top 3 trojki momentalno(za mene normalno :D ) inace od ovie sto gi spomna Lamarcus e zivotinja, mozebi najjaka ofanzivna cetvorka :D

Заврши сезоната за Дурант ке прави операција :facepalm: Штета голема за сезонава на Оклахома според мене најак тим имаат ако се сите здрав али ги утепаа повреди последниве две години.Ги имав пред сезона како фаворити за титула,а и со трејдовите што ги направија дефинитвно ке можеа да се носат со Сан Антонио....

Дечки, нова анкета. Мора вака набрзина пошто има уште нецели 3 недели до крај на регуларениот дел од сезонава, а планирам уште 5 анкети да направам. :) . После регуларниот дел, како што ќе излагаат резултатите (за мвп, најдобар руки, итн итн), ќе ги споредуваме со нашите гласови.

Втора работа, пред да ме нападните. Дозволив во оваа анкета повеќе гласови, бидејќи достапни се уште две места на Истокот. И да, можете да гласате за сите 5, но пожелно е да гласате за две екипи.

БОСТОН БЕЈБИ!!! :drk::vozbud:
Знам дека истокот е тиња ама со каков состав и успеа Стивенс да е во трка за плејоф без Грин и Рондо :cuc:
The future is bright!

Иако не ми се допаѓа стратегијата на Стивенс, shoot at any time when you can, сепак дава резултати.

Успеа анонимус, играч како Краудер да го направи стартер и омилен кај фановите.

Уште да го потсреди малце Смарт да нема многу испади и ќе биде одлично.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom