НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро се држат Селтикси засега. Само многу слабо во одбрана, а ќе направат добра серија и ќе се одлепат, дозволуваат веднаш да ги стигнат.

Колку ќе ми биде ќеиф ако успеат Селтикси да ја украдат оваа утакмица.

Како ме нервира хобитон Ајзеа Томас тоа е нешто немогуче. Ти ебам тоа џуџето на батерии.

Има некој сопкест за Далас? Или пак некој квалитетен стрим?

Како ме нервира хобитон Ајзеа Томас тоа е нешто немогуче. Ти ебам тоа џуџето на батерии.
Еј не очекував вакво нешто од тебе. Ѕверка е Томас, како само им ја раздвижи играта само слабо во одбрана ги натскокаа офанзивно да не им беше очаен шутот на Кавалирси ќе идеше уткамицава 25+. Наредна нема да е така па ова осеќам метла, Бостон не се достојни ни за евролига.

Еј не очекував вакво нешто од тебе. Ѕверка е Томас, како само им ја раздвижи играта само слабо во одбрана ги натскокаа офанзивно да не им беше очаен шутот на Кавалирси ќе идеше уткамицава 25+. Наредна нема да е така па ова осеќам метла, Бостон не се достојни ни за евролига.
Добар играч е, мене ме нервира само. Така антипатично џуџе ми е, иначе ок лик си е.
https://www.facebook.com/thebuzz.nba/videos/vb.172635502843901/814326532008125/?type=2&theater
ЛОЛ

Не им се пишува добро на Далас,Харден е у елемент

Ne se dostojni za Evroliga.. ja ne znam bratce dali gi pratis ili ne ali so ovoj tim kaj sho nema rim protector i nekoja super zvezda ti da imas 2nd best record posle All Star i da im se drzis na Cleveland ko na tekmava ne e za potcenuvanje.

Торонто отидоа у курац, оди Вашингтон на 0-2 и веројатно Репторси ќе јадат метла.

Овој Кејси е најсмешниот тренер у лигава, заеби Скоти Брукс овој е на друго ниво. :D

Прегледајте хајлајтси сабајле, Џон Вол искина утакмицава. :cuc:

Дирк не може слон у гз да погоди очаен е:tapp:[DOUBLEPOST=1429675450][/DOUBLEPOST]Ауу пик играва на Џош Смит и Двајт,бавча брате:vozbud::vozbud::cuc:

Овој Кејси е најсмешниот тренер у лигава, заеби Скоти Брукс овој е на друго ниво. :D

Прегледајте хајлајтси сабајле, Џон Вол искина утакмицава. :cuc:

Не е толку до тренерот, сслаби се Торонто. Имаа период кога зачудувачки беа добри и им се крена многу цената. Не ја бива екипата едноставно. Можеби не толку лесно, ама јас очекував Вашингтон да ги победи и покрај тоа што Вашингтон го има најлошиот тренер во лигата...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom