НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џејсон Тери, човекот за плејоф! Од друга страна одбраната на Далас не е ни за коментирање.

Го ногираа Скоти. :icon_lol:

52025271.jpg

Изгледа отиде Далас,останаа бес Парсон,сеа читам и Рондо дека пак имал проблеми со грбот,ама што направи овој,зарем уште од Бостон ја влече таа повреда.

Изгледа отиде Далас,останаа бес Парсон,сеа читам и Рондо дека пак имал проблеми со грбот,ама што направи овој,зарем уште од Бостон ја влече таа повреда.
Dallas Mavericks head coach Rick Carlisle was asked if he expects Rajon Rondo to put on a Mavs uniform ever again:

"No, I don't" :icon_lol:

Многу веројатно и да не се работи за никаква повреда. Сеа ќе видиме летово кој тим ќе се улета и ќе му лупне огромен договор. Јас типувам на Лејкерс или Никс.

Dallas Mavericks head coach Rick Carlisle was asked if he expects Rajon Rondo to put on a Mavs uniform ever again:

"No, I don't" :icon_lol:

Многу веројатно и да не се работи за никаква повреда. Сеа ќе видиме летово кој тим ќе се улета и ќе му лупне огромен договор. Јас типувам на Лејкерс или Никс.
Па ако се Лал толку за нигде и да се залетаат ко со Неш,стварно не знам што да кажам.

Колку се еба Лејкерс со максималниот договор на Коби....уште нареднава сезона му е, така?

Колку се еба Лејкерс со максималниот договор на Коби....уште нареднава сезона му е, така?

Да.

Инаку мислам дека не беше Брукс толку виновен за пехот на ОКС. Едноставно им се задеси негативен домино ефект кој почна по заминувањето на Харден. Го загубија еден од „тројката“, асална замена не најдоа, другиве двајца почнуваа да се повредуваат, остатокот од тимот им беше боза и тоа е тоа. Брукс е просек, не е тренериште сигурно, ама муабетот ми е не беше само тој крив. Сепак мора да има колатерална штета и ова им е пред се обид за спас да не се распаднат уште сезонава комплетно.

Друго што мислам е дека Спарс можат дебело да го изедат од комшииве, особено ако Паркер има посериозна повреда. Некако ептен негативен поглед има кон Клиперси, не се веќе баш lob city, сепак е Риверс сеа таму. И вака ко фан на ЛАЛ ептен многу хејтерски ми се мислењата што мнозинството ги има за ЛАК, мислам дека ептен ги потценуваат.

Јас ете ко фан на Лејкерс не ги потценувам уопште Клиперс, ете прееска на Чикси му реков дека очекувам ГСВ-Клиперс конференциско финале, јас општо ги мразам ко тим нив. Редик, Пол и Крафорд многу ги сакам, другите нејќам пред очи да ги видам, нарочито тоа силеџиите без грам мозок под кош. Многу сериозна екипа е Клиперс, плус тренер им е Риверс, а и некако во прав момент од сезоната фатија добра форма, бидејќи слабо стартуваа...

Иначе Скоти Брукс е еден од најлошите тренери во лигата.

Морам да ја гледам оваа,осеќам ќе биде покољ ама до 07,00,ќе останам бе:place:[DOUBLEPOST=1429750856][/DOUBLEPOST]:cuc:
11174826_991338367545499_5778203130989779187_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom