НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се трескај од земја жити све,има да ве истресат од гаќи наредните утакмице,па ќе се криеш ко оној Трт и Џони,бостонецот наш,по потреба,мајами,сеа по ново слушам за Кавси бил.

Не се трескај од земја жити све,има да ве истресат од гаќи наредните утакмице,па ќе се криеш ко оној Трт и Џони,бостонецот наш,по потреба,мајами,сеа по ново слушам за Кавси бил.
Дај кажи за утре нешто да пишиме
Гледам дури и на српски почна да пишиш, сигурно дојави ти пуштат

Дај кажи за утре нешто да пишиме
Гледам дури и на српски почна да пишиш, сигурно дојави ти пуштат
Колку си само труп еј,си чул некад за дијалект,знам дека си,пошто ова твоево пишиш ко на битолски да е,а тоа е далеку од литературно:facepalm:.Што се палиш почна да провоцираш,ја ти реков дека има да го јадете немиен,што ти е проблемот.

Многу гнасна екипа Милвоки, еден куп груби фаули, тепачки, Пачулија исклучен....[DOUBLEPOST=1429613537][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Многу гнасна екипа Милвоки, еден куп груби фаули, тепачки, Пачулија исклучен....
Не ја гледав вторава ама на првата оној Илијасова ми идеше бокс преку монитор да му лупнам. Копилето милион фаули изнуди дури и на пола терен застануваше некогаш да изнуди фаул.

Штама некако
Ол ај ду ис данк да не ви ја одмили кошарката?
Не се траскај прва утакмица е, уште три треба да тепате. Не викам дека не можете да поминете ама реално не ни изиграа нешто посебно Спарс. Ќе те видам што ќе збориш кога ќе ја изиграат нивната кошарка како последниве 3-4 недели од регуларна сезона, тогаш ништо не ве спасува.

Не ја гледав вторава ама на првата оној Илијасова ми идеше бокс преку монитор да му лупнам. Копилето милион фаули изнуди дури и на пола терен застануваше некогаш да изнуди фаул.

Не се траскај прва утакмица е, уште три треба да тепате. Не викам дека не можете да поминете ама реално не ни изиграа нешто посебно Спарс. Ќе те видам што ќе збориш кога ќе ја изиграат нивната кошарка како последниве 3-4 недели од регуларна сезона, тогаш ништо не ве спасува.

Сношти Брукс се проба да изнуди таков фаул, Хенсон после го прегази. Симпатична екипа ми беа во регуларен дел, ама сега играат ептен валкано. Всушност, само така можат да ги победат Булси (да не јадат метла де).

10410461_966799090019331_1441449306350492827_n.jpg

koga se dodeluva nagradata za MVP?
Мислам дека немаат однапред најавени датуми, али кога ќе почнат, ги доделуваат на секои 4-5 дена по една награда, МВП ваљда последна ќе биде.

Штама некако, да ја разбудиме темава

Arash MarkaziVerified account
‏@ArashMarkazi
The Clippers are even taking over the Lakers locker room during the playoffs.

CC_8gZqVIAA8QiV.jpg

Steve Ballmer:
giphy.gif

anigif_optimized-15559-1420734018-9.gif

Веројатно Миротич ќе го пропушти третиот натпревар, заради коњон Пачулиа.

Вечерва утакмици за мили убајни. Ако нешто мислат да прават Селтикси серијава (не ми се верува ама ај), тогаш ова е моментот. Ако заминат Кавси на 2-0, метла ќе јадат.

Последно уредено:
20 поранешни играче на Сакраменто моментално во плејоф, ќеиф ќе ми биде за Еванс, Томас и Бено. Hayes и Barnes би ги издвоил како играчи за кои што се надевам дека ништо нема да направат. А како и се погодија баш у Клиперси у најсрање тимот... :pos:

:kuracc:
Btw Dahntay Jones кој беше типов не ни памтам дека играл за Кингси. Лол

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom