- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 10.445
Штама некако
Ол ај ду ис данк да не ви ја одмили кошарката?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај кажи за утре нешто да пишимеНе се трескај од земја жити све,има да ве истресат од гаќи наредните утакмице,па ќе се криеш ко оној Трт и Џони,бостонецот наш,по потреба,мајами,сеа по ново слушам за Кавси бил.
Колку си само труп еј,си чул некад за дијалект,знам дека си,пошто ова твоево пишиш ко на битолски да е,а тоа е далеку од литературноДај кажи за утре нешто да пишиме
Гледам дури и на српски почна да пишиш, сигурно дојави ти пуштат
.Што се палиш почна да провоцираш,ја ти реков дека има да го јадете немиен,што ти е проблемот.Не ја гледав вторава ама на првата оној Илијасова ми идеше бокс преку монитор да му лупнам. Копилето милион фаули изнуди дури и на пола терен застануваше некогаш да изнуди фаул.Многу гнасна екипа Милвоки, еден куп груби фаули, тепачки, Пачулија исклучен....
Не се траскај прва утакмица е, уште три треба да тепате. Не викам дека не можете да поминете ама реално не ни изиграа нешто посебно Спарс. Ќе те видам што ќе збориш кога ќе ја изиграат нивната кошарка како последниве 3-4 недели од регуларна сезона, тогаш ништо не ве спасува.Штама некако
Не ја гледав вторава ама на првата оној Илијасова ми идеше бокс преку монитор да му лупнам. Копилето милион фаули изнуди дури и на пола терен застануваше некогаш да изнуди фаул.
Не се траскај прва утакмица е, уште три треба да тепате. Не викам дека не можете да поминете ама реално не ни изиграа нешто посебно Спарс. Ќе те видам што ќе збориш кога ќе ја изиграат нивната кошарка како последниве 3-4 недели од регуларна сезона, тогаш ништо не ве спасува.
Мислам дека немаат однапред најавени датуми, али кога ќе почнат, ги доделуваат на секои 4-5 дена по една награда, МВП ваљда последна ќе биде.koga se dodeluva nagradata za MVP?