Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Штама некако
Ол ај ду ис данк да не ви ја одмили кошарката?
al aj du is wait for chris paul...ke vidime kako ke se odvivaat rabotite koa chris paul nema da igra partija zivota
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штама некако
Ол ај ду ис данк да не ви ја одмили кошарката?

партија живота имал крис полal aj du is wait for chris paul...ke vidime kako ke se odvivaat rabotite koa chris paul nema da igra partija zivota

Еј не очекував вакво нешто од тебе. Ѕверка е Томас, како само им ја раздвижи играта само слабо во одбрана ги натскокаа офанзивно да не им беше очаен шутот на Кавалирси ќе идеше уткамицава 25+. Наредна нема да е така па ова осеќам метла, Бостон не се достојни ни за евролига.Како ме нервира хобитон Ајзеа Томас тоа е нешто немогуче. Ти ебам тоа џуџето на батерии.
Добар играч е, мене ме нервира само. Така антипатично џуџе ми е, иначе ок лик си е.Еј не очекував вакво нешто од тебе. Ѕверка е Томас, како само им ја раздвижи играта само слабо во одбрана ги натскокаа офанзивно да не им беше очаен шутот на Кавалирси ќе идеше уткамицава 25+. Наредна нема да е така па ова осеќам метла, Бостон не се достојни ни за евролига.
[DOUBLEPOST=1429675450][/DOUBLEPOST]Ауу пик играва на Џош Смит и Двајт,бавча брате

Овој Кејси е најсмешниот тренер у лигава, заеби Скоти Брукс овој е на друго ниво.
Прегледајте хајлајтси сабајле, Џон Вол искина утакмицава.![]()