Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да отвориме темиче за муабетов,да не труеме тука?
А да отвориме темиче за муабетов,да не труеме тука?
Прашав денес, има во Блаже Коневски во сабота од 4 до 6 е слободна салата, значи два термина има, од 4 до 5 и од 5 до 6. Ако сте за може да резервирам, 1200 денари е терминот, таман ако се направат 4 тројки, односно ако се пријават 12 души ќе дојде по 100че од човек. Само да напоменам дека јас сум неизвесен за сабота, пошо ако идам со децава у Струмица нема да може да дојдам.Што напрај праша?
Иначе јас повеќе сум за баскет, кошарка не ни имам некогаш играно, а и плус како што се закржлавени повеќето не ќе можеме ни 10 минути да издржиме.![]()
Абе ај ок е нека се истера ова овде,па за понатаму ќе знаеме за другата тема.Инаку горе доле ок се терминиве,е сеа јбг секој со својте обврски.Еве кој е слободен нека се изјасни за да знам дали да идам накај Ск.И дај кажи каде е школото која населба?ова лично за мене прашувам?/мада сигурно има и други што не знаат.Прашав денес, има во Блаже Коневски во сабота од 4 до 6 е слободна салата, значи два термина има, од 4 до 5 и од 5 до 6. Ако сте за може да резервирам, 1200 денари е терминот, таман ако се направат 4 тројки, односно ако се пријават 12 души ќе дојде по 100че од човек. Само да напоменам дека јас сум неизвесен за сабота, пошо ако идам со децава у Струмица нема да може да дојдам.
Кај Железничка е школото, на 3-4 минути пешки. Нема шанси да не се снајдеш, али прво да видиме дали ќе има кворум, па после ќе ја оправаме работата. Тагирајте се кој е за од 5 до 6 во сабота, или за од 4 до 5. Значи еден од овие два термина.[DOUBLEPOST=1423004342][/DOUBLEPOST]Абе ај ок е нека се истера ова овде,па за понатаму ќе знаеме за другата тема.Инаку горе доле ок се терминиве,е сеа јбг секој со својте обврски.Еве кој е слободен нека се изјасни за да знам дали да идам накај Ск.И дај кажи каде е школото која населба?ова лично за мене прашувам?/мада сигурно има и други што не знаат.
Дечко ај не се курчи да ти ја ебам у гз таа од аватарот, јасно??????Ајде, префрлајте ја дискусијата во темата Гарток што ја постира погоре, ви ја направив и важна, за да не се мачите да ја барате надоле.![]()

Кај Железничка е школото, на 3-4 минути пешки. Нема шанси да не се снајдеш, али прво да видиме дали ќе има кворум, па после ќе ја оправаме работата. Тагирајте се кој е за од 5 до 6 во сабота, или за од 4 до 5. Значи еден од овие два термина.[DOUBLEPOST=1423004342][/DOUBLEPOST]
Дечко ај не се курчи да ти ја ебам у гз таа од аватарот, јасно??????![]()