НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А да отвориме темиче за муабетов,да не труеме тука?

А да отвориме темиче за муабетов,да не труеме тука?

Не бе па ти...Томи е кул дечко, башка и според негови тврдења имал и смисла за хумор ( ова уште треба да се докажи ) :icon_lol:

Што напрај праша?

Иначе јас повеќе сум за баскет, кошарка не ни имам некогаш играно, а и плус како што се закржлавени повеќето не ќе можеме ни 10 минути да издржиме. :D
Прашав денес, има во Блаже Коневски во сабота од 4 до 6 е слободна салата, значи два термина има, од 4 до 5 и од 5 до 6. Ако сте за може да резервирам, 1200 денари е терминот, таман ако се направат 4 тројки, односно ако се пријават 12 души ќе дојде по 100че од човек. Само да напоменам дека јас сум неизвесен за сабота, пошо ако идам со децава у Струмица нема да може да дојдам.

Прашав денес, има во Блаже Коневски во сабота од 4 до 6 е слободна салата, значи два термина има, од 4 до 5 и од 5 до 6. Ако сте за може да резервирам, 1200 денари е терминот, таман ако се направат 4 тројки, односно ако се пријават 12 души ќе дојде по 100че од човек. Само да напоменам дека јас сум неизвесен за сабота, пошо ако идам со децава у Струмица нема да може да дојдам.
Абе ај ок е нека се истера ова овде,па за понатаму ќе знаеме за другата тема.Инаку горе доле ок се терминиве,е сеа јбг секој со својте обврски.Еве кој е слободен нека се изјасни за да знам дали да идам накај Ск.И дај кажи каде е школото која населба?ова лично за мене прашувам?/мада сигурно има и други што не знаат.

Ајде, префрлајте ја дискусијата во темата Гарток што ја постира погоре, ви ја направив и важна, за да не се мачите да ја барате надоле. :)

Абе ај ок е нека се истера ова овде,па за понатаму ќе знаеме за другата тема.Инаку горе доле ок се терминиве,е сеа јбг секој со својте обврски.Еве кој е слободен нека се изјасни за да знам дали да идам накај Ск.И дај кажи каде е школото која населба?ова лично за мене прашувам?/мада сигурно има и други што не знаат.
Кај Железничка е школото, на 3-4 минути пешки. Нема шанси да не се снајдеш, али прво да видиме дали ќе има кворум, па после ќе ја оправаме работата. Тагирајте се кој е за од 5 до 6 во сабота, или за од 4 до 5. Значи еден од овие два термина.[DOUBLEPOST=1423004342][/DOUBLEPOST]
Ајде, префрлајте ја дискусијата во темата Гарток што ја постира погоре, ви ја направив и важна, за да не се мачите да ја барате надоле. :)
Дечко ај не се курчи да ти ја ебам у гз таа од аватарот, јасно?????? :busi:

Кај Железничка е школото, на 3-4 минути пешки. Нема шанси да не се снајдеш, али прво да видиме дали ќе има кворум, па после ќе ја оправаме работата. Тагирајте се кој е за од 5 до 6 во сабота, или за од 4 до 5. Значи еден од овие два термина.[DOUBLEPOST=1423004342][/DOUBLEPOST]
Дечко ај не се курчи да ти ја ебам у гз таа од аватарот, јасно?????? :busi:

The god has spoken.

И нема ти ништо да ебиш. :D

Сериозно, префрлете се таму, пошто попара е овде темава вака.

Dear Atlanta,
we can't stop thinking about you. Thank for your support over this incredible season of dreams. The streak may be over, nonetheless we are just getting started.
We love you, let's go make more memories together.
Love, The Hawks.

Топ 4 ако бидат Хјустон, Харден дефинитивно МВП е.. Кари ги има Клеј и најдобрата ротација во лигата.. Хјустон е.. Харден[DOUBLEPOST=1423102030][/DOUBLEPOST]https://vine.co/v/OFXIq3Laex6
tumblr_n7e070jpJa1r33r0fo1_500.gif

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom