НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако добро избројав без Мојсо кој е за на 2 коша ( :kuracc: ) сме 7 души. Ајде уште двајца па да напраиме 3 тројки и ќе играме на бољи пар. :D

Примате дечки шо повеќе читаат него шо пишуваат? :) (кога сакате,само овој викенд не ме чепкајте :D )

далеку ми е ск иначе вака би куцал над стефан-коби

Trampoline%20Dunk%20Fail.gif

Браво бе, коа бев на пауза од факс не ви текна ваква идеа, него ви се збореше за Леброн вс Џордан, сеа коа сум у Софија на средина на сесија ви текна баскет да правите, да ве ебам :icon_mrgr:

И ја би дошол само нема со кого и далеку сум,да видите што значи изграден шут со добра механика ака Кармело Ентони:vozbud:

Па види одбрана играм само кога се крши резултатот на баскет или кошарка,а до тогаш со шут си билдам разлика:D
Иначе ЛеБрон ми е омилен и идол,али за шутов Кармело има најдобар без конкуренција:cuc:

Па види одбрана играм само кога се крши резултатот на баскет или кошарка,а до тогаш со шут си билдам разлика:D
Иначе ЛеБрон ми е омилен и идол,али за шутов Кармело има најдобар без конкуренција:cuc:
Ок полека, ние тука сме аналитичари и тренери не сме баш Лебронци у пракса. Добро освен кога ќе се изнервираме

Јас сум на 0 кондиција и којзнае од кога немам играно баскет, чисто за блокови може да ме земете :D

Се пријавувам и јас, по можност некој вечерен термин да е.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom