НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
шо ден планирате да се игра?
Па прво треба да видимо колку души сме,па треба да се најде термин у некоја сала,по можност да биде центар дека нели треба на сите да им одговара.И да видиме освен мене дали има некој друг ван Скопје:Еве може да биде викендов или не ви одговара сакате да се пијанчите:D.

Dallas Mavericks point guard Rajon Rondo is out for the foreseeable future with an orbital fracture to his left eye and a nasal fracture.

Бо бо боооооо, ќе ми напраите пак како со фудбалот викендов, ќе треба да ве рашљакам. :icon_mrgr: Гледам дека има околу 12тина души, плус/минус некој, така да може двата коша да се заземат и да се игра цело време, а може и да ги ротираме тимовите, односно да направиме мини турнирче. Победниците од двата дуели да играат меѓу себе, па после тоа и со третата екипа што преостанува.
Ај утре ќе прашам кај шо тренирам у школово Блаже Коневски, дали има нешто слободно за петок, сабота или недела? Кој ден одговара највеќе. Јас можно е у сабота да не сум тука, ќе треба во Струмица да одиме со децава, ама нема везе, битно да се договориме и да најдеме термин. :D

DeAndre 1/9 slobodni vo 1/4.:zver:

I baby Shaq se nauci da sutira slobodni(Makabi),ovoj uste nisto.:icon_mrgr:Po 12 milioni na sezona zema mislam.Osven da skoka i da zakucava ,nisto drugo ne znae.

Те е толкав проблем што промашува,проблемот е начинот на кој го прави тоа:facepalm:.

DeAndre 1/9 slobodni vo 1/4.:zver:

I baby Shaq se nauci da sutira slobodni(Makabi),ovoj uste nisto.:icon_mrgr:Po 12 milioni na sezona zema mislam.Osven da skoka i da zakucava ,nisto drugo ne znae.
Прв во лигата е во скокови и втор во блокади. Од центар шо сакаш поќе..

Пред некој нешто пак да пиши за Блејк, потроши 2 минути да го прочиташ ова
http://www.theplayerstribune.com/why-aint-he-dunkin/
Blake-Pull-Shoot.jpg

Бо бо боооооо, ќе ми напраите пак како со фудбалот викендов, ќе треба да ве рашљакам. :icon_mrgr: Гледам дека има околу 12тина души, плус/минус некој, така да може двата коша да се заземат и да се игра цело време, а може и да ги ротираме тимовите, односно да направиме мини турнирче. Победниците од двата дуели да играат меѓу себе, па после тоа и со третата екипа што преостанува.
Ај утре ќе прашам кај шо тренирам у школово Блаже Коневски, дали има нешто слободно за петок, сабота или недела? Кој ден одговара највеќе. Јас можно е у сабота да не сум тука, ќе треба во Струмица да одиме со децава, ама нема везе, битно да се договориме и да најдеме термин. :D

Што напрај праша?

Иначе јас повеќе сум за баскет, кошарка не ни имам некогаш играно, а и плус како што се закржлавени повеќето не ќе можеме ни 10 минути да издржиме. :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom