NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако навивам за Оклахома, со повредава на Расел помали се шансите до финалето, гласав за Њу Јорк..било кој само мајами да не ја освои титулата..

Хејтер:) иначе зашто никој не ги коментира Мемфис-Клиперс? Најдобри утакмици играат.

За жал стандард за нив сезонава, само што против повеќето тимови ќе примат 39 кошеви али ќе дадат 45. :D Против ОКС тоа малце потешко. Али сепак јас мислам дека Хјустон супер се покажуваат сезонава, очекував малце послаби да бидат.

И мене Хјустон пријатно ме изненадија сезонава, но факт е дека ќе им бидат потребни темелни промени во играчкиот кадар за повисок дострел. Во напад веќе скоро и да го имаат достигнато максимумот, но во одбрана се катастрофа. Што е полошо, освен ако го потшишат Howard и тој се врати во формата која ја имаше во Орландо (да ги покрива недостатоците на цела екипа), не знам ни како ќе го решат проблемот со одбраната, без да си го расипат нападот. Бековското дуо Лин-Харден е едно од двете најлоши одбранбени бековски тандеми во лигата (заедно со Милвоки).

И мене Хјустон пријатно ме изненадија сезонава, но факт е дека ќе им бидат потребни темелни промени во играчкиот кадар за повисок дострел. Во напад веќе скоро и да го имаат достигнато максимумот, но во одбрана се катастрофа. Што е полошо, освен ако го потшишат Howard и тој се врати во формата која ја имаше во Орландо (да ги покрива недостатоците на цела екипа), не знам ни како ќе го решат проблемот со одбраната, без да си го расипат нападот. Бековското дуо Лин-Харден е едно од двете најлоши одбранбени бековски тандеми во лигата (заедно со Милвоки).
Нема шанса да го потпишат Хауард, ќе си остане он во Лејкерси.

Епа коа сака сака. :D
luckyKD.gif

Ау се вративме од 20 негатива...
Штета што Мело не погоди 4 напади по ред, али ајде нека ја реши во продолжениево
Иначе секоја чест за Фелтон и Шамперт каква одбрана одиграа во второво полувреме
#GoKnicks

Ау Тери клач. :)
Сепак, ова е крајот за Бостон според мене. Следна утакмица ќе бидат прегазени. Освен, ако не се распуца Пирс бетер од вечерва.

кога највеќе требаше, раката на мело се тресеше ко на 80 годишен а од друга страна гарнет и тери беа на висина на задачата на крајот.Се спасија од метла ама ќе ја изгубат наредната.Сите освен Рондо,Пирс,Салинџер и Бредли аут и прави ребилд на тимот.

Нема метла!!!

кога највеќе требаше, раката на мело се тресеше ко на 80 годишен а од друга страна гарнет и тери беа на висина на задачата на крајот.Се спасија од метла ама ќе ја изгубат наредната.Сите освен Рондо,Грин,Салинџер и Бредли аут и прави ребилд на тимот.

печатна де

печатна де
не бе, нека го мавнат на трејд додека има вредност.Значи максимумот му е постигнат, одбрана ќе игра ама од 16-5 повеќе нема да биде, бледа сенка на пирс.Не дека не го почитувам, напротив после операција на срце се врати и газеше се пред себе, ама едноставно тоа е реалноста.

Добар е Грин и секако дека останува наредна сезона.

Ајде да фрчат метли..како за Лејкерси така и за мојте Милвоки:facepalm:..барем од Мајами ѕверојте отпаднавме се тешам:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom