NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
trmrt, тој ти е маскота на темава :icon_mrgr:...Најколоритни постови има од цел форум :rolleyes:. Ама не е он, некој друг рече дека Денвер ке ги збришнеле 4-0 Вориорси...Нека не си крие сега, да се пријави за ремет :D
--- надополнето: 29 април 2013 во 14:43 ---

Нема ништо лошо во тоа, ама кога си премногу самоуверен у стилот ''Денвер шампиони, денвер газат, без пораз идат у финале'', епа бате трпи си ремет :)
Па ок де покажаа доста добра игра после All Stars, па иако не сум нивен фан, на Запад сум за нив и Мемфис. Инаку не сум јас тој што толку многу пишувал за нив :)

Абе секој си има прво да си навива и каже мислење. И јас искрено се надевав дека Денвер ќе стигнат подалеку, ама повредите и нив ги мачат.
Јасно јасно, само типов после секоја победа на Денвер над некој ривал замараше со слики од копачи и се курчеше па сега и јас да го поздравам, инаку не знам дали сум спомнал ама Голден Стејт е мојот фаворит во плеј офот после Лејкерси кои си изедоа метла од Спарси. Млади деца се, трчаат, се борат и играат со срце, па затоа и моите симпатии одат кај Вориорси. Не е дека нема шанси Денвер, ништо чудно и да пројдат, стварно не се знае ништо, но сега за сега многу блиску до втората рунда се Вориорс. Јас мислам дека бев еден од ретките што мислеше дека Голден Стејт ќе поминат, но исто мислев и дека Њу Јорк со Бостон ќе оди до 7 ама ништо од тоа изглеа. :)

Па ок де покажаа доста добра игра после All Stars, па иако не сум нивен фан, на Запад сум за нив и Мемфис. Инаку не сум јас тој што толку многу пишувал за нив :)
Општо кажав, за тој што ги форсираше, да си трпи сега :cool:.
Инаку супер се Денвер, според мене нема далеку да истуркаат до плејоф заради тоа што немаат права ѕвезда, а таквите во НБА ректко успеваат, скоро никогаш.
Ама па да отидеш толку далеку и да кажеш дека ке им направат чистка на еден солиден тим како што се Вориорс, и тоа пред да им се повреди Ли, треба да си малце :вонзем:

denver so kopacite si go kopaat sami svojot grob...slednata e kraj za niv...dwight howard naj promasenata investicija za ovaa sezona...duri e popromasena i od Buynm koj ne ni igrase...

Поразов ноќеска му ги заеба сите планови тртимрти да не зеза за метлата од Спарси што ја добивме...

единствен дуел, каде немам фаворит (денвер против голден стејт). и тие и тие ми се едни од омилените на запад, али мое мислење е дека ако голден стејт одат втора рунда, ќе го јадат немиен од спарс. додека од друга страна ако денвер одат (шо е тешка работа, како шо стојат ситуациите), можат да им дупнат глаата на спарс

Дерон и Двјат покрај Коби................................... Нејкам муабет да правам што ќе им се дешава на сите, сексови ќе биде

163.gif

Стив неш у лејкерс не ми се веруа дека ми се исполни желбата да гледам како коби и неш,ѓи уништуваат противничките одбрани. Ајде нека почнува сезоната одвај чекам

Ова ти е како dream come true

Подобар трејд од ова неможеа да направат 5 јули 2012.

554.gif

Ајде бе више нека доаѓа двајт па да газимо,него јако му седи дресов на неш, нек си ебе векот

Ако се деси трејдов, т.е. да дојде Хауард во Ел Еј, тогаш ни Леброн ни свети Мајами нема да имаат теоретски шанси против Лејкерси. Коби, Неш, Гасол и Хауард во една петорка изгледаат вонземјански, башка добра потпора од клупа имаме, Џејмисон е доста добар играч, ми се свиѓа сега за сега однесувањето на управата на Лејкерси, само уште Хауард да го донесат и нека дојде кој сака.

669.gif

Бајнам е супер играч али не се споредува со Хауард. Такво тенџере со Супермен не се става во иста реченица, така да Лејкерс многу повеќе ќе добие од доаѓањето на Двајт отколку што ќе загуби со заминувањето на Ендрју. Пишав и погоре, комбинацијата Неш-Коби-Двајт е нешто неверојатно, на ова кога ќе го додадеме и Пау тогаш добиваме шампионска формула. Само уште клупата да ја досредат и се ќе биде во ред. Еве Џејмисон го донесоа, уште еден до двајца солидни, особено на позиција три ни треба еден асален и нека става Коби 6ти прстен уште од сеа.

181.gif

Леле ако биде ова,ќе има кого да реметимо цела сезона
.10 август 2012

Епа ќе пука у Холивуд следнава сезона. Неш, Коби, Мирослав, Гасол и Хауард, петорка од соништата има моментално Ел Еј. Мислам дека ќе бидеме најголем и огромен фаворит за шампионската титула, добитната формула ја имаме единствено ми е страв од Мајк Браун али не верувам дека може до толку да ја ебе работава. Браво за управата на Лејкерси кои малце се изгубија последниве две години со некои чудни потези како на пример пуштањето на Одом во Далас, носењето на Марфи и ред други глупости, но еве се поправија и тоа доста во овој преоден рок.
Уште еднаш, Welcome SUPERMEN!10 август 2012

Jack-Nicholson-Insane.gif
:pos: :LOL: :ROFLMAO:

Трт, колку време го планираше постов? :sneaky:

абе и 10 години нека го е планирал. битно лејкерџиите ќе си јадат ремет, пошто упаѓаа у филмови, дека ќе се прошетат туку така до финале, и дека прстено сам ќе им дојди

trt може само да се скрие и да си ќути...се силеше со денвер со реферати и боенки и слики за да губат сеа 3-1 од ГСВ .....кутриот толку се разбира и он од кошарка...

Најмногу мразам вакви што се прават генерали после војна али во ред, јадевме метла и заслужуваме ремет. Нема да навлегувам што како и зошто се случи тоа, повреди дрн дрн јариња. Секој нормален љубител на кошарката кога се издесија трејдовите летоска очекуваше страшен Лејкерс кој ќе доминира на Западот. Но, тренерите, повредите, и ред други работи си го направија своето, али реков не навлегувам во тоа, веќе штетата е направена. Ни во лудило не помислував дека Лејкерси ќе изедат метла, но сепак се случи тоа. Само ме нервира кога отпосле се јаде гомна, ај да не сме збореле реално ќе сфатам али стварно сите очекуваа Лејкерси да доминираат со овој ростер и да бидат едни од главните фаворити за титулата. Убаво изјави Меџик, едвај чекав да заврши сезоната, жално е да гледа човек како губи на ваков начин еден од најдобрите офанзивни тимови во историјата на НБА (нешто у овој контекст беше не ме фаќајте за збор).
Епа народе толку од мене за Лејкерси сезонава, навелете со ремет, заебанции, не сум таков човек што не прифаќа ремет, особено после една ваква метла.

Најмногу мразам вакви што се прават генерали после војна али во ред, јадевме метла и заслужуваме ремет. Нема да навлегувам што како и зошто се случи тоа, повреди дрн дрн јариња. Секој нормален љубител на кошарката кога се издесија трејдовите летоска очекуваше страшен Лејкерс кој ќе доминира на Западот. Но, тренерите, повредите, и ред други работи си го направија своето, али реков не навлегувам во тоа, веќе штетата е направена. Ни во лудило не помислував дека Лејкерси ќе изедат метла, но сепак се случи тоа. Само ме нервира кога отпосле се јаде гомна, ај да не сме збореле реално ќе сфатам али стварно сите очекуваа Лејкерси да доминираат со овој ростер и да бидат едни од главните фаворити за титулата. Убаво изјави Меџик, едвај чекав да заврши сезоната, жално е да гледа човек како губи на ваков начин еден од најдобрите офанзивни тимови во историјата на НБА (нешто у овој контекст беше не ме фаќајте за збор).
Епа народе толку од мене за Лејкерси сезонава, навелете со ремет, заебанции, не сум таков човек што не прифаќа ремет, особено после една ваква метла.
Не уби реално бе:D,ама нека бидат реални сите,и они очекуваа еден силен противник.Никој не се ни надеваше дека може ваќе да завршат.

Чикаго тепа,ОКЦ тепа и Индијана тепа вечерва (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom