Најмногу мразам вакви што се прават генерали после војна али во ред, јадевме метла и заслужуваме ремет. Нема да навлегувам што како и зошто се случи тоа, повреди дрн дрн јариња. Секој нормален љубител на кошарката кога се издесија трејдовите летоска очекуваше страшен Лејкерс кој ќе доминира на Западот. Но, тренерите, повредите, и ред други работи си го направија своето, али реков не навлегувам во тоа, веќе штетата е направена. Ни во лудило не помислував дека Лејкерси ќе изедат метла, но сепак се случи тоа. Само ме нервира кога отпосле се јаде гомна, ај да не сме збореле реално ќе сфатам али стварно сите очекуваа Лејкерси да доминираат со овој ростер и да бидат едни од главните фаворити за титулата. Убаво изјави Меџик, едвај чекав да заврши сезоната, жално е да гледа човек како губи на ваков начин еден од најдобрите офанзивни тимови во историјата на НБА (нешто у овој контекст беше не ме фаќајте за збор).
Епа народе толку од мене за Лејкерси сезонава, навелете со ремет, заебанции, не сум таков човек што не прифаќа ремет, особено после една ваква метла.