Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti mislis ja za Miami sum u finalevo ?за третава да не имаш некое гифче или слабо
Btw " In NBA Finals history, when the first two games of an NBA Finals have been split one game a piece, the winner of Game 3 went on to win the Championship 80 out of 81 times."![]()
Е сеа уште покриво ми е што не ја гледав кошарката.Знаев дека ќе падне јака кошарка,ама до толку да бидат испеглани Мајами,не очекував.
Ја чекав до 2-30 кошарката,легнав на кревет да се испружам и сум заспал бе
Ама татко ми мангуп,станал да ја гледа кошарката со помислата дека Мајами ќе тепа и сакал да ме дупчи сабајле...ама глеам се десило чудо.
Мора да ја симнам утакмицата и да ја гледам,ретко се гледа таков потоп на јака екипа ко Мајами.Не дека Сан Антонио е слаб,моја екипа се уште од времето на Адмиралот.
Ако и следната утакмица ја тепа Сан Антонио,титулата ја зима на сред Мајами
Ама ќе биде тешко,посебно што и Паркер се повредил.
да смениме малку темата
од овие 27мина, на следното светско првенство во кошарка 12мина ќе играат за Америте
PGs: Irving, Lillard, Walker, Wall, Conley, Holiday, Lawson
SGs:K. Leonard, K Thompson, Beal, DeRozan, Waiters
SFs: P George, Parsons, Barnes, Hayward
PFs:Faried, Davis, Gibson, Monroe, Anderson
Cs: Cousins, Drummond, Favors, Jordan, Sanders, Zeller
болдираните мислам одат ако нема некој огромен раст во играта кај .
Кде бе без Монро ??
И без Лилард, он е сеа амерички љубимец, го сакаат свитеиде он место Вол сигурно, и Конли пред Холидеј
Мое мислење:
Кајри, Конли, Лилард
Каваи, Клеј
Џорџ, Барнс
Фарид, Монро
Казнс, Драмонд, Џордан
Околу Тони ова е неофицијално.Ејјј арно ме потсети на него, го имав заборавено. Него дајте инфо за повредава на Паркер?
да смениме малку темата
од овие 27мина, на следното светско првенство во кошарка 12мина ќе играат за Америте
PGs: Irving, Lillard, Walker, Wall, Conley, Holiday, Lawson
SGs:K. Leonard, K Thompson, Beal, DeRozan, Waiters
SFs: P George, Parsons, Barnes, Hayward
PFs:Faried, Davis, Gibson, Monroe, Anderson
Cs: Cousins, Drummond, Favors, Jordan, Sanders, Zeller
болдираните мислам одат ако нема некој огромен раст во играта кај другите.
Млади неискусни играчи исто како и во 2010 со само една ѕвезда во Кајри или Џорџ ( слично на дурант 2010 )... но за изненадување без ветерани овојпат како што во 2010 беа одом и билапс.
Мислам ние треба да бидиме топ 4 или 5 на европското за да се пласираме. Тешко изводливо ама се е можно. Па Бо малку да го здрви Кајри.