NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Uf kolku inteligentna izjava na Green, valjda ja gleate golemata slika, alal vera ...

thumbs-up.gif

за третава да не имаш некое гифче или слабо
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 11:14 ---
samo Miami znaat da ubijat protivnik posle nivna pobeda!!!!!!!!!

Спарс го прават тоа многу подобро

Pa ovie mamata im ja ebale na Miami bre..... auu

:pos::pos:

Го отпушти Поповиќ,причина не знам и мене ми е чудно со оглед дека играше добро минатата сезона

Сакаше продолжување на договор, имаше твитер испади, покажуваше незадоволство за малата минутажа, незадоволство од тактиката итн...
Али избра многу лош момент за вакво понашање, и за мир у куќа за време на плеј оф му дадоа метлата....

И да го паднам испитот што го полагав утринава , ич нежалам шо наместо пред книгата , пред ТВ ја поминав ноќта, гледајки една ваква класика... :cuc:;)

Btw " In NBA Finals history, when the first two games of an NBA Finals have been split one game a piece, the winner of Game 3 went on to win the Championship 80 out of 81 times." :свиркам:

Поп у негов стил :pos::pos:
Поп има работено за Air Force Intelligence и планирал да продолжи да работи за ЦИА ама се одлучил да стане тренер по баскет. Така да знеа што е top secret и што се кажува а што не :pos:. Изјавава му е "If I tell you I have to kill you". :pos:
Инаку Спарси :cuc: Поп може да е и најбољи тренер во историја на НБА не е нормален.
Што вади од играчите тоа е чудо и како може да менува игра и стратегија...ептен заебан тренер. Кори Џозеф од Д-Лига на пола сезона го земаа...Дени Грин и Гери Нил да имаат просек во кариера под 6-10 поенит а праваат 24-27 во финале на НБА со Мајами WTF :eek:
Инаку и ЛеБрон потфрли доста нема сомнение Вош и Вејд веќе констатно потфрлуваат. Единствено ако Паркер е аут сега тогаш имаат шанси Мајами против овој СА тешко и со оваа игра Мајами нетреба да се надеваат на титула.

Спарси се зверотии , ги гледаф сабајле .... каква игра само прикажаа , страшно :cuc:

Ау сега гледав снимка од второто полувреме Спарси буквално ги силуваа добро шо некој ги спушти на земја вообразените нигери на Мајами.

epa ako nekoj e voobrazen toa sigurno ne se miami.....

СИГУРНО се 'miami'.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom