NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа де,сакав да кажам дека ако Кливленд се пласира у финале ќе ги згази било кој да победи од Запад:)

Ха, надевајте се вие на ЛеБрон дека ќе решава утакмици секој ден. :)

Размисли вака - на ЛеБрон му е преку една утакмица денот, стално игра солидно, стално има бааги добри статистики. АМА тимот му е на пола од него и кога тој има 41 поен, овие имаат по 15 просек и не може ама никој да победиш така.

Е сега, Коби исто така преку една утакмица има солидни оцени (можеби не како на ЛеБрон) АМА го има Гасол кој има 20+ поени, 10+ скока скоро секоја утакмица и тим кој игра научна фантастика под закрила на Фил Џексон. :)

Туку, зошто велиш ќе згази било кој АКО влезе во финале. Не си толку сигурен, а? :)

Дај бе ти што толку замараш,имаш фан клуб за Лејкерс пишуј си таму и не одма реплицирај за некој што ќе пише против Лејкерс.
Фала,пријатно.

Како прво го потценуваш Денвер, затоа што Лејкерс уште не е во финале. Значи не реплицирам само за Лејкерс реплицирам и за Денвер.

Затоа уште еднаш престани да се трипаш.

Како прво го потценуваш Денвер, затоа што Лејкерс уште не е во финале. Значи не реплицирам само за Лејкерс реплицирам и за Денвер.

Затоа уште еднаш престани да се трипаш.
Оф леле,види у претходниот мој пост има пишано дека не се знае,и пишува дека КОЈ и да пројде у финале е моето мислење дека,Кливленд ако пројде ќе победи!

Дај бе ти што толку замараш,имаш фан клуб за Лејкерс пишуј си таму и не одма реплицирај за некој што ќе пише против Лејкерс.
Фала,пријатно.

Оф леле,види у претходниот мој пост има пишано дека не се знае,и пишува дека КОЈ и да пројде у финале е моето мислење дека,Кливленд ако пројде ќе победи!

??????

Ха, надевајте се вие на ЛеБрон дека ќе решава утакмици секој ден. :)

Размисли вака - на ЛеБрон му е преку една утакмица денот, стално игра солидно, стално има бааги добри статистики. АМА тимот му е на пола од него и кога тој има 41 поен, овие имаат по 15 просек и не може ама никој да победиш така.

Е сега, Коби исто така преку една утакмица има солидни оцени (можеби не како на ЛеБрон) АМА го има Гасол кој има 20+ поени, 10+ скока скоро секоја утакмица и тим кој игра научна фантастика под закрила на Фил Џексон. :)

Туку, зошто велиш ќе згази било кој АКО влезе во финале. Не си толку сигурен, а? :)
Па реков јас дека МОРА да се разигра уште некој негов соиграч,дека џабе ќе им даде 50 коша кога другиве 30 заедно не можат да дадат и не можат да го чуваат Хауард.
Нормално дека не сум сигурен дека ќе влезат у финале:)
Не сум фан на Кливленд да не мислите провоцирам навивачки:)

????

А шо ги спречува сега да го згазат Орландо? Или се чуваат за финале :tv:
Каков чување бе,нема никаква подршка од соиграчите Леброн,додека кај Орландо сите тројца играат на ниво,плус Алстон ноќеска се разигра и толку треба.
Нема ваљда на сите утакмици да им иде на сите тројца,ќе видиме.

Кога реков престани да се трипаш , ме упати во фан-клубот за Лејкерс, значи мислеше дека јас се бунам за Лејкерс, па јас ти реков го потценуваш Денвер.

Треба да ги делам на слогови зборовите да разбереш или ова ок е?

Кога реков престани да се трипаш , ме упати во фан-клубот за Лејкерс, значи мислеше дека јас се бунам за Лејкерс, па јас ти реков го потценуваш Денвер.

Треба да ги делам на слогови зборовите да разбереш или ова ок е?
Вака значи,види на претходната страна мојот пост што е,пишува дека КОЈ и да пројде од Западот значи не нагласив дека е Лејкерс што значи дека не ги потценувам Денвер.

Фала,пријатно.

Вака значи,види на претходната страна мојот пост што е,пишува дека КОЈ и да пројде од Западот значи не нагласив дека е Лејкерс што значи дека не ги потценувам Денвер.

А ова болдираното што е? Од кај си сфати ти дека јас пишав за Лејкерс? Ти тоа го направи, и што и да постираш тоа нема да го смени тоа.

Точно,мислев дека за Лејкерс пишувам,нормално дека така ќе мислам бидејќи си фан на Лејкерс.
Ама и ти си грешка зашто мислеше дека ги потценувам Денвер.

Тројките се магијата во кошарката, за тоа треба вистинска вештина.

За куцање, секое џуџе над 1.80 куца веќе, само билдаат скок и сила. Ама немаат сите шут. :)

Хахахахахахахахха WOW брат...ме запали со ова клипче....аууу...ова се нема десено....сигурно е монтажа....како ли само го направи ова??? woooww...немам зборови...

и кажи ми ти свршуваш на ова...кога е сам и кога ќе погоди ?? или повеќе би свршувал на леброн како рипа преку хаувард,гарнет и бла бла..и не само леброн..туку и сите други атрактивни играчи...

и на сите ви е криво..што човекот е најдобар на СВЕТ..а не е Коби!!!
и марли...нема само сила во него...има брзина...шут...СКОК...меѓу најголемите скокови во нба...просек од по 8 асистенции...и едноставно сонувајте....и може да се каже...ќе видиме следната сезона :)...кога ќе се купи некој добар играч..по можност некој шутер..за 3...

Искрено Орландо ме изненади во плејофов. Цела сезона играа добро, но мислев дека немаат капацитет за да стигнат до финале. Дефитинивно ме демантираат, иако сеуште стојам за тоа дека и да влезат во финале нема да можат со Западниот шампион.
Кливленд очигледно исфорсира во регуларниот дел и лошо ја темпираше формата, така што сега повеќето играчи кои го помагаа Леброн не допринесуваат доволно. Не ми е јасно зашто Бен Волис не добива поголема минутажа во одбраата против Хауард.
ОД друга страна кај Орландо мислам дека многу повеќе треба да игра Пјетрус. Човекот има одличен шут, а и супер го чува Леброн.

Џабе е сега му е падната мотивацијата веке, тешко дека ке игра на којзнае кое ниво:toe:Во колку часот играт вечер Лејкерс?

EEE brat zs da mu padne...se igra se dodeka veke nema da imat sansi koga ke bide zavrseno

Како тргнало најверојатно Кливленд ќе си ги спакува куферите (иако не би сакал да се случи тоа). Воли Шчербијак :tapp: wtf? Па тој ни во Работнички не може да игра а не пак ли во некој НБА клуб. ДРВО во најблага смисла на зборот. Во одбрана тапа, спор како полжав во напад очаен. Ако не го оставиш сам на шут никогаш нема да погоди (иако и сам 90 % ќе промаши). За тоа дрво даваат 10 милиони по сезона:tapp:. Илгаускас (Гускаускас) трапав до немајкаде. Во напад не се препознава. Еден шут надвор од рекет не погоди. И онака не дава некој продонес во нападот барем повеќе да игра Биг Бен. Кога игра тој Хауард секогаш крка по некоја банана. Се на се очајна игра на Кливленд. Ако сакате и Леброн не беше на ниво. 2 изгубени топки во најбитните моменти, но што може сам кога другите не ни сакаат да ја земат топката. Затоа ако нешто драстично не се подобри (а нема нешто многу време за тоа) Кливленд ќе заврши само со финале на истокот, што е неуспех со оглед на тоа како играа сезонава.

Хахахахахахахахха WOW брат...ме запали со ова клипче....аууу...ова се нема десено....сигурно е монтажа....како ли само го направи ова??? woooww...немам зборови...

и кажи ми ти свршуваш на ова...кога е сам и кога ќе погоди ?? или повеќе би свршувал на леброн како рипа преку хаувард,гарнет и бла бла..и не само леброн..туку и сите други атрактивни играчи...

и на сите ви е криво..што човекот е најдобар на СВЕТ..а не е Коби!!!
и марли...нема само сила во него...има брзина...шут...СКОК...меѓу најголемите скокови во нба...просек од по 8 асистенции...и едноставно сонувајте....и може да се каже...ќе видиме следната сезона :)...кога ќе се купи некој добар играч..по можност некој шутер..за 3...

Дошла маца на вратанца :pos2:

Требаше и лани шутер го донесоа и Мо и Делонте шо важат за инзвонредни шутери но еве во плејоффот ништо однив.Незнам мислам дека шо и да направат КАВСИ на дечкиве од Флорида ако му оди шутот џабе е се.Како фан на Кавалирс секако дека очекувам да се вратат во серијата но реалноста е друга.Ах барем за 1 % да шутираа послабо за тројка сега ние ќе бевме во предност.Незнам можеби е попаметно е нека му се остави простор на Двајт нека си даде 40 поенчиња неголи да му се остава простор на хиениве.Е да беше Бостон се знаеше затвори го Пирс и Ален и толку вака незнаеш од кај да се чуваш.Орландо ме потсеќа на Сан Антонио пред неколку сезони.Цела регуларна сезона лајт си играат при врвот и во плејоффот експлозија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom