NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш на тој детал внимавав за време на репетицијата, не го видов контактот мада еднаш дал повторија . . . сомнително во секој случај со оглед на тоа дека горе фаул немаше, така да санкцијата беше за контакт со нозете по кој Леброн падна а ако истиот не постоеше, евентуалната победа на Кливленд е подарена .

а ти за орландо ли си ??

Тука некаде е крајот.ЛеБрон целосен трагичар.Можеше уште во регуларниот дел да ја реши утакмицата препушти но се создади шанса во продолжението.И таму три грешки по ред.Има 70 тина секунди но немам многу надеж.Да се надеваме на чудо во наредните утакмици

а ти за орландо ли си ??
Ноуп, Ел Еј . . . и пак, нема везе тоа со мојата објективност. Факт е дека ако контакт доле немаше, тогаш продолженијата им беа подарени .

Малце фалеше за чудо :) . . . . како и да е, не ги отпишувам Кливленд, сакам да направат 3-2, Е*ЕЊЕ ке е шестиот меч во Орландо .

Ноуп, Ел Еј . . . и пак, нема везе тоа со мојата објективност. Факт е дека ако контакт доле немаше, тогаш продолженијата им беа подарени .

ова брат не е кошарка...ова е срамота за нба кошарка...ако сум останал до 7 сабајле не значи да гледам шут за три....ако ми е за тројки ќе одам ќе гледам македонска лига..со мирза куртовиќ и књазев..:) од времето :)....

Ах 3-1. Кливленд треба да победат 3 натпревари по ред. Многу тешко ама изводливо. Ама,ама :)

ова брат не е кошарка...ова е срамота за нба кошарка...ако сум останал до 7 сабајле не значи да гледам шут за три....ако ми е за тројки ќе одам ќе гледам македонска лига..со мирза куртовиќ и књазев..:) од времето :)....

lebron-crybaby-banner-225x300.jpg

Лол ти бе се слушаш ли што збориш, срамота било да фрлаат тројки :pos2::pos2:

ме изнасмеа у 6 сабајле махер си

То је то 3-1

Тешко али беше тешка и тројката за една сек. :D

Па интересно ти е да гледаш како некој фрла од пола терен..или како некој забива..прави асистенции и егзибиции...што човек ќе беше да сакаш таква кошарка....

Абе брату свекој си има свој вкус, јас на пример сакам Run and gun кошарка, а и на крај краева свекој тим си ма своја стратегија. Орландо е таков тим во кој освен Двајт секој може да пука тројка, значи кога веќе располагаш со таков Арсенал зашто да не го искористиш, нели ? :smir:

Абе брату свекој си има свој вкус, јас на пример сакам Run and gun кошарка, а и на крај краева свекој тим си ма своја стратегија. Орландо е таков тим во кој освен Двајт секој може да пука тројка, значи кога веќе располагаш со таков Арсенал зашто да не го искористиш, нели ? :smir:
Потполно се сложувам со тебе!

Не ме викај брат :) ......ќе видиме дали во следнава утакмица ќе го постават пак овој рекорд...кливленд изиграа фантастично..но јбг..покрај такви шутери..како оваа вечер неможеше ништо..следниве 3 утакмици кливленд да играат како вечерва..т.е како и секогаш..а на овие да им е шутот бар за 10% помалку..мислам дека кливленд ќе можат да добијат..

Ах 3-1. Кливленд треба да победат 3 натпревари по ред. Многу тешко ама изводливо. Ама,ама :)
Да беа Л.А. да кажеш изводливо,ама вака...:nesum: :pos2:

Па интересно ти е да гледаш како некој фрла од пола терен..или како некој забива..прави асистенции и егзибиции...што човек ќе беше да сакаш таква кошарка....
:pos2::pos2::pos2:
Па затоа тоа е НБА,најпопуларна и најдобра лига у свет,сеа ако тебе не ти се свиѓа ти имаш некој проблем.
Он топик:
Џејмс делумно е трагичар зашто у продолженијата изигра многу лошо,еднаш го залепија,еднаш фаул у напад и тој пасот накај Мо кога го пресече Алстон,3 грешки за 5 минути,играч како него не може да си допушти такво нешто,АМА,цела утакмица потполно сам игра оние двајцана Мо Вилијамс и Делонте Вест што играат јас не знам,хокеари,никаква помош од плејмејкерите,изненади Гибсон ама малку го ставија,Илгаускас изигра колку што може,Варежао само што беше права помош на Џејмс другите сите тапа,мораше да игра Павловиќ,со него играта на Кливленд е подруга.
Има шанси се уште Кливленд,сеа 5-тата мислам дека сигурно ќе тепаат,после на 3-2 ќе биде ептен тешка утакмица ама сепак ако Кливленд сака да влезе у финале мора да покаже зашто е најдобар тим во НБА.

:pos2::pos2::pos2:
Па затоа тоа е НБА,најпопуларна и најдобра лига у свет,сеа ако тебе не ти се свиѓа ти имаш некој проблем.
Он топик:
Џејмс делумно е трагичар зашто у продолженијата изигра многу лошо,еднаш го залепија,еднаш фаул у напад и тој пасот накај Мо кога го пресече Алстон,3 грешки за 5 минути,играч како него не може да си допушти такво нешто,АМА,цела утакмица потполно сам игра оние двајцана Мо Вилијамс и Делонте Вест што играат јас не знам,хокеари,никаква помош од плејмејкерите,изненади Гибсон ама малку го ставија,Илгаускас изигра колку што може,Варежао само што беше права помош на Џејмс другите сите тапа,мораше да игра Павловиќ,со него играта на Кливленд е подруга.
Има шанси се уште Кливленд,сеа 5-тата мислам дека сигурно ќе тепаат,после на 3-2 ќе биде ептен тешка утакмица ама сепак ако Кливленд сака да влезе у финале мора да покаже зашто е најдобар тим во НБА.

Брат...ми се гледа играта на леброн..на коби ..на вејд..на кармело ентони...ама не ми се гледа некој што време шутира само тројки..тука нема ништо интересно...најверојатно лошо си ме сфатил..па ми пиша вака :) ... се знае што е кошарка..куцање...асистенции по кои следи одлична завршница..цепелините...а сето тоа го прави џејмс..а овие ... ај да не ги колнам пак :) .. ќе ги колнам наредниот натпревар..
се знае...амејзинг амејзинг...не џабе сите тие амејзинг рекмали се со забивање асистенции и цепелини...да не ќе го стават во реклама тој рашад или останатите...
сепак секоја им чест како шутираат..се борат за прстен..али на повеќето тоа не им се допаѓа..затоа и немаат толку фанови..освен тие граѓани на орландо...

Тука некаде е крајот.ЛеБрон целосен трагичар.Можеше уште во регуларниот дел да ја реши утакмицата препушти но се создади шанса во продолжението.И таму три грешки по ред.Има 70 тина секунди но немам многу надеж.Да се надеваме на чудо во наредните утакмици

vo nareednite ke raspali

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom