Нема:smir:момци,има ли пренос на Алфа вечерва али да сте сигурни?
За малку испуштив скриншот да му направам на оваedit: хаха Коби ја црта одбраната на Лејкерс на тајмаут хаха Фил не им треба![]()
Изгледа не го гледаше вториот натпревар, да видиш што е судење против ЛејкерсИ после само кај нас имало местење на утакмици, абе овакава краџа јас не сум видел до сега од страна на судите и после имале во 5 уткамица 19-0 епа кога судиите судат и јас ќе победувам кој сака нека дојде. Потполно незаслужена победа на лејкерси, затоа и ваков кремски и дигнат клуб никогаш не сум сакал нити ќе сакам.
Потполно се согласувам со тебе, од кога знам за себе лејкерси нон стоп победуваат со помош на судиите, исто се случи кога играа и протв сакраменто финалето, секој допир над коби е лична, затоа е и толку ефикасен, не ги оспорувам неговите квалиети али како екипа лејкерси не се ништо посебно видовме лани како пројдоа со бостон.И после само кај нас имало местење на утакмици, абе овакава краџа јас не сум видел до сега од страна на судите и после имале во 5 уткамица 19-0 епа кога судиите судат и јас ќе победувам кој сака нека дојде. Потполно незаслужена победа на лејкерси, затоа и ваков кремски и дигнат клуб никогаш не сум сакал нити ќе сакам.
Луѓе, Зоте ќе си ја постигне целта ако го исцитирате сите и ако му се контрите, ве молам немојте, он по дифолт си тропа глупости :smir:
За утакмицава на кратко, победија Лејкерси како тим, не Коби или Пау туку целиот тим, вака борбени ги немам гледано одамна, сеа уште кога би одиграле вака уште една утакмица во континуитет ќе биде супер, ама тоа е голем знак прашалник.
Ма немој? Ако ја кажувам вистината и не ви одговара тогаш тропам глупости, ак ого фалам лејекрс тогаш сум супер. какви се вие луѓе кои се радуваат на нешто што не е заслужено? На 4 разлика за лејкерс м усудат фаул 5 на нене кој не го даваат на успорена снимка, после тоа во одбрана му судат и 6 фаул и даваат успорена снимка каде и коемнтаторите на обн и сите лаици можеа да видат дека судиската одлука беше невидена кражба против денвер. И после тој момент се виде дека лејкерс мора да победи и дека и една нба форсира одредени тимови. На моменти мислев дека вчера играше мзт зашто исто така му судат на него во македонската лига и затоа нема ниедна титула и кој знае дали некогаш и ќе има ако си останата истите критериуми. Истот изгледа важи и за денвер на кој нема судиите да му дозволат зашто нијанси се во прашање да направи некој успех во ова конференциско финале.
Крис ПтицатаBirdman е ненормален бе))Како му успева да блокира така атрактивно на играчи со градба на Одом не ми е јасно...Каква блокада , браво.
![]()
Крис Птицата.Страшна рампа нема што.