NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
момци,има ли пренос на Алфа вечерва али да сте сигурни?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
момци,има ли пренос на Алфа вечерва али да сте сигурни?
Нема:smir:
Има снимка сега од вчерашниот натпревар, може да гледаш како плаче мајмујнот!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Нареден пренос ќе биде петок вечер, шестиот натпревар меѓу Денвер и Лејкерс.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Има на ОБН кој фаќа, почна утакмицата

Интересен коментаторот кажа интересна работа, Меџик Џонсон на некое интервју после 4-та утакмица меѓу ЛА и Денвер изјавил дека овој тим на ЛА бил полн со Mекуши :pos2:

edit: хаха Коби ја црта одбраната на Лејкерс на тајмаут хаха Фил не им треба :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
edit: хаха Коби ја црта одбраната на Лејкерс на тајмаут хаха Фил не им треба :)
За малку испуштив скриншот да му направам на ова :)

туку сакам да ви споделам една мислам на коментаторот шо ја кажа сега на полувреме, вика : "There are 2 types of players in the playoffs, ones who make things happen, and others who wonder what happened" :pos2:

Me насмеа убаво, ама ептен е вистина :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
И после само кај нас имало местење на утакмици, абе овакава краџа јас не сум видел до сега од страна на судите и после имале во 5 уткамица 19-0 епа кога судиите судат и јас ќе победувам кој сака нека дојде. Потполно незаслужена победа на лејкерси, затоа и ваков кремски и дигнат клуб никогаш не сум сакал нити ќе сакам.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И после само кај нас имало местење на утакмици, абе овакава краџа јас не сум видел до сега од страна на судите и после имале во 5 уткамица 19-0 епа кога судиите судат и јас ќе победувам кој сака нека дојде. Потполно незаслужена победа на лејкерси, затоа и ваков кремски и дигнат клуб никогаш не сум сакал нити ќе сакам.
Изгледа не го гледаше вториот натпревар, да видиш што е судење против Лејкерс:toe:

Уште една победа и во финале сме:vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Луѓе, Зоте ќе си ја постигне целта ако го исцитирате сите и ако му се контрите, ве молам немојте, он по дифолт си тропа глупости :smir:

За утакмицава на кратко, победија Лејкерси како тим, не Коби или Пау туку целиот тим, вака борбени ги немам гледано одамна, сеа уште кога би одиграле вака уште една утакмица во континуитет ќе биде супер, ама тоа е голем знак прашалник.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Потполно се согласувам со тебе, од кога знам за себе лејкерси нон стоп победуваат со помош на судиите, исто се случи кога играа и протв сакраменто финалето, секој допир над коби е лична, затоа е и толку ефикасен, не ги оспорувам неговите квалиети али како екипа лејкерси не се ништо посебно видовме лани како пројдоа со бостон.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Birdman е ненормален бе :)))Како му успева да блокира така атрактивно на играчи со градба на Одом не ми е јасно...Каква блокада , браво.:pipi:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Луѓе, Зоте ќе си ја постигне целта ако го исцитирате сите и ако му се контрите, ве молам немојте, он по дифолт си тропа глупости :smir:

За утакмицава на кратко, победија Лејкерси како тим, не Коби или Пау туку целиот тим, вака борбени ги немам гледано одамна, сеа уште кога би одиграле вака уште една утакмица во континуитет ќе биде супер, ама тоа е голем знак прашалник.

Ма немој? Ако ја кажувам вистината и не ви одговара тогаш тропам глупости, ак ого фалам лејекрс тогаш сум супер. какви се вие луѓе кои се радуваат на нешто што не е заслужено? На 4 разлика за лејкерс м усудат фаул 5 на нене кој не го даваат на успорена снимка, после тоа во одбрана му судат и 6 фаул и даваат успорена снимка каде и коемнтаторите на обн и сите лаици можеа да видат дека судиската одлука беше невидена кражба против денвер. И после тој момент се виде дека лејкерс мора да победи и дека и една нба форсира одредени тимови. На моменти мислев дека вчера играше мзт зашто исто така му судат на него во македонската лига и затоа нема ниедна титула и кој знае дали некогаш и ќе има ако си останата истите критериуми. Истот изгледа важи и за денвер на кој нема судиите да му дозволат зашто нијанси се во прашање да направи некој успех во ова конференциско финале.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ма немој? Ако ја кажувам вистината и не ви одговара тогаш тропам глупости, ак ого фалам лејекрс тогаш сум супер. какви се вие луѓе кои се радуваат на нешто што не е заслужено? На 4 разлика за лејкерс м усудат фаул 5 на нене кој не го даваат на успорена снимка, после тоа во одбрана му судат и 6 фаул и даваат успорена снимка каде и коемнтаторите на обн и сите лаици можеа да видат дека судиската одлука беше невидена кражба против денвер. И после тој момент се виде дека лејкерс мора да победи и дека и една нба форсира одредени тимови. На моменти мислев дека вчера играше мзт зашто исто така му судат на него во македонската лига и затоа нема ниедна титула и кој знае дали некогаш и ќе има ако си останата истите критериуми. Истот изгледа важи и за денвер на кој нема судиите да му дозволат зашто нијанси се во прашање да направи некој успех во ова конференциско финале.

Уживај си бе, што не дојде да постираш по четвртиот натпревар кога Денвер доби 50 слободни?

Само такви сте , хејтери. Тоа ви е работа.

Денвер не дадоја кош цели 11 минтуи, од средина на третата четвртина до половината на четвртата четвртина , и судиите биле криви.

K

kaiser soze

Гостин
Birdman е ненормален бе :)))Како му успева да блокира така атрактивно на играчи со градба на Одом не ми е јасно...Каква блокада , браво.:pipi:
Крис Птицата:vozbud:.Страшна рампа нема што.

Еве и едно видео резиме од неговите настапи во регуларниот дел од сезоната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom