NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неутрален сум во финалето(инаку фан на Хорнетс) и би сакал Денвер-Орландо финале,каде што тимската игра би го одлучила шампионот. Ама реалноста е едно, имагинацијата и хипотетиката друго.Леброн и Коби не смеат да бидат чувани, ако си на 10цм од нив се свири фаул. Па претераа, и во НБА судиите веќе не се тоа што беа.

Неутрален сум во финалето(инаку фан на Хорнетс) и би сакал Денвер-Орландо финале,каде што тимската игра би го одлучила шампионот. Ама реалноста е едно, имагинацијата и хипотетиката друго.Леброн и Коби не смеат да бидат чувани, ако си на 10цм од нив се свири фаул. Па претераа, и во НБА судиите веќе не се тоа што беа.
Појма немаш што зборуваш:tapp:...Зш бе нема Алфа на сателитска?:kesa:

Кливленд ќе игра во финалето , ќе видите :)))

хехе,тешко изводливо е,не е дека немаат шанса ама....
и јас сакам да пројдат у финале,зашто таму има да ги згазат кој и да е од финале.

хехе,тешко изводливо е,не е дека немаат шанса ама....
и јас сакам да пројдат у финале,зашто таму има да ги згазат кој и да е од финале.
Или ќе ги згази Леброн.

Брат...ми се гледа играта на леброн..на коби ..на вејд..на кармело ентони...ама не ми се гледа некој што време шутира само тројки..тука нема ништо интересно...најверојатно лошо си ме сфатил..па ми пиша вака :) ... се знае што е кошарка..куцање...асистенции по кои следи одлична завршница..цепелините...а сето тоа го прави џејмс..а овие ... ај да не ги колнам пак :) .. ќе ги колнам наредниот натпревар..
се знае...амејзинг амејзинг...не џабе сите тие амејзинг рекмали се со забивање асистенции и цепелини...да не ќе го стават во реклама тој рашад или останатите...
сепак секоја им чест како шутираат..се борат за прстен..али на повеќето тоа не им се допаѓа..затоа и немаат толку фанови..освен тие граѓани на орландо...

Тројките се магијата во кошарката, за тоа треба вистинска вештина.

За куцање, секое џуџе над 1.80 куца веќе, само билдаат скок и сила. Ама немаат сите шут. :)

Брат...ми се гледа играта на леброн..на коби ..на вејд..на кармело ентони...ама не ми се гледа некој што време шутира само тројки..тука нема ништо интересно...најверојатно лошо си ме сфатил..па ми пиша вака :) ... се знае што е кошарка..куцање...асистенции по кои следи одлична завршница..цепелините...а сето тоа го прави џејмс..а овие ... ај да не ги колнам пак :) .. ќе ги колнам наредниот натпревар..
се знае...амејзинг амејзинг...не џабе сите тие амејзинг рекмали се со забивање асистенции и цепелини...да не ќе го стават во реклама тој рашад или останатите...
сепак секоја им чест како шутираат..се борат за прстен..али на повеќето тоа не им се допаѓа..затоа и немаат толку фанови..освен тие граѓани на орландо...

Ауу аман, не ти држи вода муабетов ама ич

тимот и е составен од таков тип на играчи и таква кошарка играат и готово ти плачи до утре, вие немате такви играчи уствари вие немате играчи имате ИГРАЧ, кој пак иде све на сила затоа и јас него го сакам, игра чиста физичка кошарка ко да гледам црнцине у гето како играат

И плус има голема помош од судиите, според мене Орландо игра 200 пута подобра кошарка од Кливленд

Соочи се со реалноста дека тимот не ти е дораснат за титула и дека ќе го ксне, и не плачи више имај малце самопочит кон себе и кон тимот ебаго

А на Алфа ке нема ли?:smir:

Ќе има и на Алфа и на ОБН пошто на кабловска ја изгасија ОБН ќе гледам на Алфа како и вчера,а на сателитска како што кажуваш па ја нема Алфа :)

@ vac 13 ако дојде лејкерс финале верувај ќе освои

Тоа де,сакав да кажам дека ако Кливленд се пласира у финале ќе ги згази било кој да победи од Запад:)

А шо ги спречува сега да го згазат Орландо? Или се чуваат за финале :tv:

Престани да се трипаш.
Дај бе ти што толку замараш,имаш фан клуб за Лејкерс пишуј си таму и не одма реплицирај за некој што ќе пише против Лејкерс.
Фала,пријатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom