NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Останувањето на Гарнет ми го разубави денот ненормално,со Салинџер,Грин и Бредли има да биде газење иднава сезона !!!

Не го заборавај и Фаб Мело, дечкото многу брзо и многу лесно може да стане стартен центар на Бостон ....

Иначе 34 милиони за 3 години некако ми е многу за 37-годишен играч па макар тоа бил и Кеј Џи !!

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Двајт сакал да оди во Нетси, Портланд со МАКС понуда за Хиберт, Хјустон со 8 милионска понуда годишно за Ашик :pos: , Минесота со понуда од 45-50 милиони за 4 години за Батум :tapp:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Се повеќе ми е чудно како играч како Предраг Самарџиски не успеа да оди во NBA, посебно кога гледам какви дегени поминуваат на драфт.
WTF ! Па поголем деген постои ли од Самарџиски??

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
WTF ! Па поголем деген постои ли од Самарџиски??
Самарџиски беше огромен талент... најголема грешка во кариерата му е што остана во Србија.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Самарџиски беше огромен талент... најголема грешка во кариерата му е што остана во Србија.
Тоа е да, беше талент ,со него сум тренирал и во лисици и стварно двоеше по све а нарочито по висина од сите, но човекот дали немаше доволно муда или незнам што му се деси ,па неќеше да ризикува и да оди во НБА.. тоа му беше катастрофална грешка.. Но од денешен аспект на овие години ми изгледа повеќе како некој маалски играч а не како човек кој имаше таков талент и предиспозиции..

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Картер во Далас.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
@Chris_Broussard just reported on Sportscenter that Raptors have offered @SteveNash a 3 yr 36 mil $ deal.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Картер остануе у Далас ваљда на тоа мислел, Далас ја искористи опцијата у неговиот договор аутоматски да продужи за уште една година !

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Nets send Jordan Williams, Petro, Farmar, Morrow and a sign-and-trade of Stevenson for Joe Johnson

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Официјално:
Марвин Вилиамс во Џез, Девин Херис у Атланта
Мирза Телетовиќ у Бруклин Нетс

Се шпекулира:
Двајт Хауард у Бруклин за Брук Лопез, Крис Хампфрис, Маршон Брукс и пикови !!

Догодина би можеле Бруклин да изгледаат вака

Д-Вил, Џо Џонсон, Џералд Грин, Џералд Валас и Двајт Хауард, нот бед ! (y)

Феникс Санс му понудиле 4 годишен максимален 58 мил вреден дговор на Ерик Гордон, ист таков договор од Блејзерс добил Рој Хиберт, но Хорнетс и Пејсерс имаат право да ги изедначат овие понуди !!

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Лендри Филдс ќе потпиши 3 годишен договор со Торонто за 20 милиони

За вакви пари многу подобри играчи би можеле да донесат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom