http://aol.sportingnews.com/nba/story/2012-07-03/nba-free-agency-2012-jason-terry-boston-celtics-close-to-deal-dallas-mavericksНајверојатно Џејсон Тери во Бостон,чао чао значи за Реј ова !
богами која премија е ова, во случај реј реј да си отиде од бостон, најдобрата можна опцијаНајверојатно Џејсон Тери во Бостон,чао чао значи за Реј ова !
Source confirms Brooklyn is nearing a sign & trade deal with the Clippers for F Reggie Evans. Nets would send future 2nd rounder to Clips.
Некоја информација за Sixers има ?
Стив неш е во разговори со Њу Јорк. Феникс би ѓи добиле Шамперт,Тони Даглас и уште тројца играчи со минимален договор.. Иначе Неш би зимал измеѓу 27-30 милиони, не е тоа премногу ?
заебаваш? дај линк ако можи...Стив неш е во разговори со Њу Јорк. Феникс би ѓи добиле Шамперт,Тони Даглас и уште тројца играчи со минимален договор.. Иначе Неш би зимал измеѓу 27-30 милиони, не е тоа премногу ?
исто и ја знам... еве веќе торонто му понуди 2 или 3 годишен договор. освен ако не прават потпис-трејд...За колку години е сумава??
Ако е за 3 таман си е, Стиви лани имаше просек 11 асистенции по меч, такви ка него има уште 3 у лига, Вилијамс, Пол и Рондо, па сеа ти види дал е многу !!
Само Њу Јорк си са шупци, Шамперт е страшен талент, посебно у одбрана, ретки се у денешницата бековите со толку добра одбрана, а момакот е само една година у лига, грешка !!!
А зашто уствари па размена, Неш е слободен агент колку што знам ја ...