NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Хауард вежбал мид-рејнџ шут летово. Кутриот слободни неможе да погоди, полу дистанца ке шутирал :tapp:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.524
Поени од реакции
8.217
Додека вие зборите за играчи, јас да пишам ред-два за танчарки, поточно другарка ми Наташа Волтер од оваа сезона е руки у Феникс Санс денс тим. Ова фотка пред идење на аудиција. Наскоро очекувам и официјални фотки

Член од
23 август 2010
Мислења
40.319
Поени од реакции
118.519
Додека вие зборите за играчи, јас да пишам ред-два за танчарки, поточно другарка ми Наташа Волтер од оваа сезона е руки у Феникс Санс денс тим. Ова фотка пред идење на аудиција. Наскоро очекувам и официјални фотки
Пренеси и дека би играл шах со неа.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
The Spurs will open the season on the road against the Golden State Warriors, according to multiple reports.
The full season schedule will be released later today.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.981
Поени од реакции
23.573
Тај Лосон у Сакраменто
Уште овој им фалеше :pos:

G

garthok

Гостин
Тај Лосон у Сакраменто
Уште овој им фалеше :pos:
Тој остана вака од подобрите, како и да е не ми се допаѓа потегов, тројца од ростеров имаат криминални прекршоци :pos:и владе фејлна со некои потези, ништо не очекувам и оваа сезона искрено, нека прават ребилд без Казнс од 2017 јас мислам, вака ја грдат франшизата со очајни потези

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.294
Поени од реакции
8.502
Iskreno sakam da vidam krv na duelite megju OKC i GSW. Sakam da se napizdi diviot iako ne mi e bas favourite. Nekako epten stanaa pickarski odnosive megju superzvezdive od koga pocnaa da igraat zaedno za USA. Fali krv i mislam deka ke ja dobieme godinava iako spored rosterot prasanje e OKC kako ke izgleda na parhetot.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Еден од најдобрите центри во историјата на НБА влегува во Hall of fame. По мене во топ 3... Расел, Чемберлејн, Шек. Гледам НБА од 1993, годината кога беше дебитант и играше за магичните од Орландо, a само еден Господ знае уште колку титули ќе имаа ако не се разделеа со Kobe, во времето кога играа заедно во Лејкерси. Сепак суетите во тоа време беа големи и пресудија во кариерите на двете суперѕвезди. Според мене единствената екипа т.е. кошаркарско дуо (покрај Џордан/Пипен) што имаше потенцијал да се приближи до оние титули на Селтикси во времето и ерата на Бил Расел.

Омиелниот под кошевите, the one and only, човекот со невероватен шарм и харизма и дефинитивно најдоминантниот центар во последните 20 години - Shaquille O' Neal

https://www.youtube.com/watch?v=bpmvj-3437E

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom